Şimdi Ara

corsa 1.3 cdti otomatik nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model corsa cdti 1.3 yorumlarınız nedir performans? konfor? sürüş özellikleri?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Corsa 1.3 CDTi Otomatik Vites: Bilmeniz Gereken Her Şey

Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, kompakt boyutları, yakıt verimliliği ve pratik özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir. İşte Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites hakkında bilmeniz gerekenler:

Motor ve Performans:

Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, 75 beygir güç ve 190 Nm tork üreten 1,3 litrelik turbo dizel bir motora sahiptir. Altı ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş bu motor, şehir içi ve uzun yol sürüşleri için yeterli güç sağlar.

Yakıt Verimliliği:

Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, yakıt verimliliği ile bilinir. Saatte 100 kilometre hızla sabit giderken ortalama 4,5 litre dizel yakıt tüketir. Bu, bütçe dostu bir sürüş deneyimi sunar.

Donanım Özellikleri:

Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, çeşitli donanım özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında klima, elektrikli camlar, hız sabitleyici ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi yer alır.

Sürücü Yardım Sistemleri:

Güvenlik özellikleri söz konusu olduğunda Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, bir dizi sürücü yardım sistemi sunar. Bu sistemler arasında şerit takip uyarısı, kör nokta uyarısı ve ön çarpışma uyarısı bulunur.

Kullanıcı Yorumları:

Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, sahiplerinden genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Yakıt verimliliği, pratikliği ve sürüş kolaylığı övülürken, bazı kullanıcılar daha fazla motor gücüne sahip olmasını talep etmektedir.

Sonuç:

Opel Corsa 1.3 CDTi otomatik vites, şehir içi ve uzun yol sürüşleri için ideal bir kompakt otomobildir. Yakıt verimliliği, pratik özellikleri ve sürücü yardım sistemleri, onu bütçe dostu ve güvenilir bir seçenek haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokusta 1 metre rahat kayıyo arkaya onun haricinde tipik bi opel verebileceginden daha fazlasını vadediyor, ama dizel olusu kucuk olusu cok buyuk artı. ben olsam manuel vites alırım ama secim senin simdiden hayırlı olsun.

saygılar....
  • eastronic şanzıman kesinlikle alma derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78

eastronic şanzıman kesinlikle alma derim...

biraz açabilirmisin bu konuyu neden
  • ben de manuel tawsiye ederim. debriyaj iyi birşeydir..
  • quote:

Neden??

Sorun yaşayanlar var mı?

Bende dizel ve easytronic istiyorum. Çünkü ödüllüymüş bu şanzıman, easytronic şanzımanlı araçlar 2 kat daha geç bakım istiyormuş...Falan elektrik kontorllü falan çok methini duydum, ufak tefek çocukluk problemleri dışında sorunlu değilmiş...
  • 1 metre falan kaydırır mı bilemem ama easytronic şansızman yarı otomatik gibi birşey. debriyaj yerine fren pedalını kullanıyorsunuz sadece vites geçişlerinde işe yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa 1.4 otomatik nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok atak bir araç. combo 1.3cdti kullandım. çok hoşuma gitti. corsa daha hafif olduğuna göre daha iyidir diyorum
  • Corsa donanımı yuksek, kaliteli güzel bir araba.
    Ancak sikayetvar.com 'a bakarsan corsa hakkında baya bir şikayet oldugunu goreceksin. Bu da insanı düşündürüyor.

Ben B sınıfında dizel ve otomatik vites araba alacak olsam tercihimi Yeni yaris'ten yana kullanırdım.Tabi tercih meselesi, bu benim tercihim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceryanci

quote:

biraz açabilirmisin bu konuyu neden

hemen açıklayayım...

opel corsa 1.3 cdti eastronic şanzıman araç ablamda vardı...

uzun süre kullandım test ettim...

1. kesinlikle yokuşta geri kaçırıyor
    2. yakıt küketimine etki yapıyor
    3. devir ayarını iyi yapamıyor araç çok zorlanıp bağırıyor
    4. zaten otomatik vites değildir bu eastronic...

ama 2006 modellerde esp özelliği ile birlikte sanırım bu şanzıman da bazı değişiklik yapılmış
    müşteri şikayetleri doğrultusunda...

bence en iyisi opel bayine gidip araca bakman yetkiliden bilgi alman ve
    araçla test sürüşü yapman...

zevkler renkler kişiden kişiye değişir...ben manuel vitesten şaşmam...

saygılarımla...

• Easytronic® şanzıman
    Corsa'nın yenilikçi şanzıman teknolojisi Easytronic şanzıman sayesinde hem otomatik hem manuel kullanım keyfi bir arada. Debriyaj pedalı yoktur. Vites kolunu "A" ve "M" konumlarına getirerek isteğinize göre otomatik veya manuel kullanım arasında seçim yapabilirsiniz.
    Hem benzinli hem 1.3 CDTi dizel motor ile birlikte bu şanzıman seçeneği opsiyonel olarak sunulmaktadır.

opel böyle diyor...ama yeni Astra 2006 modelinde...

Yokuşta Kalkış Desteği
    Aracın eğimli bir yerde kalkışı sırasında, kaymadan kolay kalkış yapmayı sağlar. Fren pedalından ayağınızı çekip gaz pedalına basıncaya kadar fren basıncı 1.5 saniye etkisini sürdürür. Tüm Easytronic modellerde ESP Plus ve Yokuşta Kalkış Desteği standart olarak sunulmaktadır.

bu özellik geliştirilerek eklenmiş...

şimdi corsamı yeni astra mı diye bir kez daha düşün
    eğer eastronic şanzıman senin için bu kadar önemli ise...

• quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Corsa donanımı yuksek, kaliteli güzel bir araba.
    Ancak sikayetvar.com 'a bakarsan corsa hakkında baya bir şikayet oldugunu goreceksin. Bu da insanı düşündürüyor.

Ben B sınıfında dizel ve otomatik vites araba alacak olsam tercihimi Yeni yaris'ten yana kullanırdım.Tabi tercih meselesi, bu benim tercihim.

evet benim arkadasımın 170 km deki arabasının sarj dinamosu pörtledi, bu arada yeni yaris gercekten cok ii olmus ve dehset saglam arabayı yapanları tebrik etmek lazım kartal sahil yolunda kotu bi kazadan hafif sıyrıklarla kurtardı arkadasımızı (eski kasaydı)

• alooooo....

marka savaşlarına dönecek gene topic yaa..
  • quote:

alooooo....

marka savaşlarına dönecek gene topic yaa..

Evet... Korkarım öyle...
  • Bu şanzımanın ak mı kara mı olduğunu anlamak için yöntem öneriyorum:
    Yokuş yukarı durun. Frene basmayın, bekleyin. Gaz verip kalkın, yine durun. Kalk-dur'u 30 kez tekrarlayın.
    Sonra yola çıkın. 50 ile giderken kökleyin, vites küçülttüğünde gazı bırakın. Bunu da 30 kez tekrarlayın. Hala arıza ışığı yanmadıysa, dumanlar çıkmadıysa tamamdır, alın!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4917462/tm.htm bu adrestede aynı soruyu ben sormuştum... arkadaşlar sağolsun güzel şeyler yazdılar.. okuyabilirsin....
  • ne yaptın aldınmı bari
    quote:

Orjinalden alıntı: cinuba

http://forum.donanimhaber.com/m_4917462/tm.htm bu adrestede aynı soruyu ben sormuştum... arkadaşlar sağolsun güzel şeyler yazdılar.. okuyabilirsin....
  • opel bunların direksiyon kutusu sorununa bi çözüm buldu mu acep bilen var mı? .. yoksa hala değiştirmekle mi uğraşıyooo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.