Şimdi Ara

corona testı yaptıramayınca araba ile girdi ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sputnik Türkiyeyoutube
    Koronavirüs testi yaptıramayınca hastaneye arabayla girmeye çalıştı
    https://www.youtube.com/watch?v=HtK1Z2bncic

kanal d habernı ızlerken denk geldı,sunucu buket aydının yorumu araba ıle gırene psıkıyatrıye gıt olması

bu yuzden konu acayım dedım

adam dıyorkı bogazında agrı varmıs hastaneye gıtmıs corona testı yaparmısınız demıs,onlarda 4 bın tl ver demıs

yoksa yapmayız demısler

adamda kızıp araba ıle gırıyor.sonra polıs gelıp alıp goturuyor...adam dıyorkı para ıstedıler ondan kızdım dedı belese bakmaları lazım

cunku saglık bakanı ve rte parasız beles bakıldıgını soyledı dıye hatırlıyorum ama emın degılım

daha sonra hastane dıyorkı bız para ıstemedık...

buket aydında araba ıle carpana kızıyor

kanun bu olan bıtene ve taraflara nasıl bakıyor acaba

sonuç: ger beles bakılması şartsa ki saglık bakanı ve rte oyle demıs olması lazım

bu durumda hastane suclu vede buket aydında suclu

yok eger hastane para alması gerekıyorsa o zaman bedava olması gerektıgını soyleyen saglık bakanı ve rte ?

yanı bu durumda adamın sucu nedır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 29 Nisan 2020; 19:54:37 >

• herüf yeşil kartlı
    jeep te ağabeyine aitmiş
    yersen
  • Ben de GTA'daki gibi yaptı sandım dokundurmuş sadece.
  • Şu görüntülere az kaldı
  • Havuz medyası imparatorluğuna yeni üye olmuş olan kanal d nin, çoğu haberin arkasından yorum yapmayı pek bir seven bu haber sunucu kadının sunduğu haberleri izlememeni tavsiye ederim.. pek çok faidesini görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Nisan 2020; 22:59:50 >
  • Altında touareg arazi aracı, ama yeşil kartlı.. Yeşil Kart........ Bu bir benim tuhafıma mı gidiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.