Şimdi Ara

COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG (FORUM NAZARI DEĞDİ :D)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ABİLER KARDEŞLER BAYRAM ÖNCESİ ARABAYA DETAYLI İÇ DIŞ TEMİZLİK YAPIP BİRDE PASTA CİLA ATİM DEDİM BUGÜN 11 DE BAŞLAYIP 5 TE BİTİRDİM TÜM İŞLEMLERİ,ARALIKSIZ 6 SAAT EMEK VERDİM TEK BAŞIMA

ARAÇ BABAMIN ARACI 18 YAŞINDAYIM 2 AY SONRA EHLİYET ALACAĞIM EHLİYETİMİ ALDIKTAN SONRA BENDE ARACI TEMİZLEDİKTEN SONRA HEVESLE ARABA KULLANMANIN TADINA VARACAĞIM (O KADAR EMEK SONUCU OLARAK MAHALLEDE ARA SOKAKLARDA TURLADIM TABİKİ BİRAZ )

NEYSE FAZLA UZATMADAN YAPTIKLARIMI ANLATAYIM
    -MALZEMELERİM
    AUTOKİT PASTA CİLA ,ASPRİNN,KALVAX OTO ŞAMPUANI,LASTİK PARLATICI,JANT TEMİZLEME KÖPÜĞÜ,DÖŞEME TEMİZLEYİCİ ,BİR ADET SÜNGER VE BOLCA BEZ

ÖNCELİKLE ARACIN İÇİNİ GAZ FREN PEDALINA KADAR SABUNLU SU KULLANARAK DETAY FIRÇAM(BİLDİĞİNİZ İNCE BOYA FIRÇASI ) İLE TEMİZLEDİM KAPI İÇLERİNİ FİTİLLERİN İÇLERİ GÖSTERGE PANELİ HATTA TWETERLARIN KAPAKLARINI SÖKÜP ONLARIN İÇLERİNE KADAR TEMİZLEDİM ,SON OLARAK DURU SUYLA SİLİP KURULADIM .MARKETTEN ALDIĞIM SLİKONLU HOŞ KOKULU BİR OTO İÇ PARLATICI SPREYLE BİR DAHA SİLDİM KONSOL ÜSTÜ VE TÜM PLASTİK AKSAMLAR.

SONRA KOLTUKLARI ASPRİNLİ SUYLA GÜZELCE SİLDİM DAHA ÖNCEDEN DETAYLI DÖŞEME TEMİZLİĞİ YAPMIŞTIM SADECE ÜSTÜNDEN GEÇTİM.

EL SÜPÜRGESİYLE YERLERİ SÜPÜRDÜM PASPASLARI ÇIRPTIM (SADECE TOZLUYDU) YERLERİNE SERDİM KAPILARI KAPATTIM.

KOVA YARDIMIYLA BOL KÖPÜKLÜ SUYLA ARABAYI YIKAYIP KURULADIM.

SONRA ARABANIN TÜM CAMLARINI TEMİZ BİR BEZLE CAMSİL YARDIMIYLA İÇ DIŞ SİLDİM.

POLİSAJ MAKİNEM OLMADIĞI İÇİN EL İLE UYGULAMA PEDİYLE OLDUĞUNCA PASTA CİLAMI YAPTIM .SONRA MİKROFİBER BEZLER YARDIMIYLA ARABANIN ÜSTÜNDEKİ PASTA ARTIKLARINI SİLİP BOYAYI İYİCE PARLATTIM .

JANT TEMİZLEME KÖPÜĞÜYLE JANTLARI TEMİZLEDİM SON OLARAKTA LASTİKLERİMİ PARLATTIM.

ÇOK YORUCU OLDU AMA BENCE DEĞDİ AMATÖRCE BİR İŞLEM OLMASINA RAĞMEN

YAZI BİRA UZUN OLDU OKUYANLARA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM VE SAYGILARIMI SUNUYORUM

FİNİSH VE FOTOĞRAFLAR

COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D) COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D)

Edit:Babam bugün sabah geri geri çıkarken park sensörünün altında kalan bir demire hafif vurmuş arkayı forum sözde nazarı bizede değdi sanırsam

Ustalar pasta atarak o turunculuğu aldım şimdi bu ezik ve çizikler için ne yapılmalı rütuş boyasıyla iyi hale getireblirmiyim yoksa dahamı çok batar hiç tecrübem yok yoksa lokal boyamı gerekir yardımlarınızı bekliyorum

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1566318/f042c993-d1c4-468f-b974-773e11fdfc03.jpg&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romerohp -- 24 Temmuz 2015; 1:25:45 >

• ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  • eline sağlık güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık güzel olmuş Ben de yapacak iş bulamayınca aynı renk Civic'e iki gün önce attım biraz terletti uğraştırdı ama zamanda geçti gitti
  • Guzel olmus araba. Eline saglik. Resimlere baktim da o vites topuzu,ne oyle ya. Bir meganlardaki topuz iki bu. Hadi tasarlayan adam bir hiyarlik edip yapmis. Sen niye onay verip seri uretime sokuyorsun

• Eline sağlık haci

• Maşallah araç çok temiz duruyor, elinize sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık, baya uğraşmışsın. Bu renk araçlar uzun yolda daha az farkediliyor sanırım, farları açmak lazım

• Umarım bayramlaşırken babanda emeğe saygı diyip gerekli ödemeyi yapar

• capslock açık mi kaldı

• Eline sağlık...Gayet güzel olmuş...Sağlık mutluluk içinde güle güle kirletin...
  • Ankara daki yangının sebebi senin araçmış demek ki kardeşim. Ateş ediyor maşallah eline sağlık.

• Eline sağlık, polisaja çok uygun bir renk.

Hastalık işi biraz bu iş.
    Ehliyetini aldıktan sonra, kaliteli malzemelerle bu işe girişirsin, o zaman yaptığın işten tat alırsın.

Bende de aynı kasa var, müsait oldukça polisaj makinasıyla girişiyorum.

COROLLAYA AMATÖR DETAİLİNG  (FORUM NAZARI DEĞDİ :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 17 Temmuz 2015; 10:57:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Ankara daki yangının sebebi senin araçmış demek ki kardeşim. Ateş ediyor maşallah eline sağlık.

eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğine sağlık
  • Emegine saglik kardesim

• Semt Dikmen mi ?

• Bu kasaların malzeme kalitesi 2007-2010 kasalarına göre daha iyi sanki

• İyi temizlemişsin.Twitterları sökmeye ne gerek vardı.Birde araçta çizik yoksa ben pasta cila kullanmam boyayı aşındırır.Onun yerine wax tercih ederim.Hem boyayı korur hem parlatır aşındırıcı degildir.İlla parlamasını istiyorsanızda sadece cila özellikli olanlardan alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

eline sağlık güzel olmuş

teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.