Şimdi Ara

Corolladan kamiqe geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2019 otomatik lpgli sifir alip halen kullandigim lpg ile sehir ici 11 litreyi gecmeyen bagajindan sorunsuz olmasından memnun oldugum bir aracim var

Diger taraftan tasit kredisi limitlerinde sinirda duran simdi almazsam sanki firsat kacacak gibi hissettigim sifir kamiq 1.0 tsi dsg elite var

Siz olsaniz ne yapardiniz ? Evli bir cocuklu aile olarak

• corollayla devam ederdim.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Ben de bu fikre yakinim aslinda ama kafam birkac gundur allak bullak ikinci kafami kurcalayan da tiggo 7 pro comfort 16 turbo 180 beygir cam tavanli c suv ayni limitlerde

Ama hem arac yok hemen teslim anlaminda yok

Hem yeni cikti bazi sorunlari okudum servis oturmadi sorun ciksa kaza olsa kac ay serviste bekler diye dusunmeden edemiyorum diger taraftan da fırsat mi kacar endisesi

Enflasyon deli edecek araba severleri:)

• Elit donanım seviyesi çok boş malesef . Premium donanım seviyesine paranız yetiyorsa geçin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 27 Temmuz 2023; 16:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Ben de bu fikre yakinim aslinda ama kafam birkac gundur allak bullak ikinci kafami kurcalayan da tiggo 7 pro comfort 16 turbo 180 beygir cam tavanli c suv ayni limitlerde

Ama hem arac yok hemen teslim anlaminda yok

Hem yeni cikti bazi sorunlari okudum servis oturmadi sorun ciksa kaza olsa kac ay serviste bekler diye dusunmeden edemiyorum diger taraftan da fırsat mi kacar endisesi

Enflasyon deli edecek araba severleri:)

Çok bir kredi vermiyorlar zaten. Paranızı da dolarlı mevduata vs yatırırsanız sıkıntı kalmaz. Şu an LPG'li modeller daha revaçta.

Tiggo 7 güzel ama corolladan sonra yakıt anlamında masraflı olur.

• Corollanın donanımı visionsa geçilir bence. Corolla doluysa geçmezdim
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Vision ama aldigimda baya doldurdum

16 flame janti

Multimedya ekran

Geri gorus kamerası

Arka park sensoru

Led far

Motor alti muhafaza

Motor uzeri kapak

Kaput alti keçe

Paspas bagaj havuzu

Butun ic ve plaka aydınlatmalari beyaz led

Lovato c obd 2 lpg

En basta lpg cok ekonomik bunu kaybetmek uzer sonra bagaji kaybetmek uzer cvt ne kadar ruhsuz gelse de sorunsuz dsg hep acaba olacak

Vazgectim corolladan devam attigim tas urkuttugum kurbagaya degmeli teşekkürler arkadaşlar

• Bagajda hacme takılmayın. 400litrelik suv ya da hb bagaji 470 lik corolla bagajından kullanışlı olur. Görece büyük eşyaları taşıyabilirsiniz. Bir akülü araba, çamaşır makine vs taşıyabilirsiniz ama sedanda yapamazsınız. Pandizotu çıkararak hacmi arttırabilirsiniz.

Ama dediğim gibi şu an lpg li elektrikli araçlar daha ön planda. Yakıt fiyatları daha da artacak.

Akülü araba sığmadı bagaja evet :)

Lpg ye yıllardır asinayim en basta o kismi beni vazgecirdi 1.0 tsi 25-26 ortalama kmde 8 litre altina inmezdi bu fark lpg ye gore asiri fazla

Diger alternatiflerim 1.6 turbo 180 bg lik 2020 tuscon ve 2019 3008 di direk lpg takip binme hedefim vardi 1200 uzeri kasko degeri 12 ay mevzusu fazla zorluyor birkac ay pas gececegim nasip olursa ne ala olmazsa da saglik olsun Allah hic araci olmayanlarin yardımcısı olsun

• 2022 Corolla Dream ve 1.0 tsi dsg Elite (17 jant opsiyonlu) kullanyorum. Bu konuda en yetkili kişi benim sanırım. Sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Bende 2016 1.3 easy egea dan 2018 1.6 boş lpli corollaya geçmek istiyorum. Acaba buna değer mi ?

• kartalus kullanıcısına yanıt

Yalın gülmezin testinde 1.5 corolla 1.0 Octavia dan az yakıyor. Sizin tecrübeniz nasıl? Şehir içi şehir dışı vs?

• Değer bence. Eksikliğini hissedeceğiniz pek bir şey olacağını sanmam. Cvt ise daha da güzel olur.

• Benzinli araçla yakıt tüketiminiz çok artar, 10 litreleri görebilirsiniz şehir içinde benzinle. İlla araç değiştirmek istiyorsanız yine LPG'li araç bakın derim. Benzinli araç kullanıcısı olarak bir yerlere gitmeye korkar olduk yakıt yüzünden. LPG'li Corolla veli nimettir şuan da

Ben hayatta bakmam tüketime ama ortalama tüketim Corolla'da daha az ilginç şekilde.

Corolla kesinlikle daha konforlu. Kamiq motor şanzıman olarak daha başarılı. Corolla daha donanımlı, Kamiq'in yalıtımı daha iyi. Malzeme kalitesi Skoda'da daha iyi kesinlikle. Kamiq sert epey, o yüzden bozuk yollarda daha çok rahatsız ediyor.

Ortalamada Corolla 1 adım önde benim için.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Ic hacim genişlikte Toyota dir sanirim
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Tabi tabi öyle. Kamiq zaten B sınıfı. Hanım Kamiq istemese Octavia alacaktım, sedan olmasın hafif yüksek olsun dedi Kamiq aldırdı. 

• Lpg den sonra tiggo 7 üzer. Bende var şehir içi güncel benzin ile km de 3.7 tl yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Temmuz 2023; 11:25:2 >
  • Vay be konuyu acali cok olmus 2023 eylul ayinda sifir aldigim vision paket 1.6 otomatik lpgli 40 bin kmde boyasız corolla mi 980 bin liraya satip 1.325 bine sifir chery tiggo 7 luxury almistim cift renk beyaz uzeri siyah donanim performans konfor sürüş zevki çok çok memnunum 1 yilda 20 bin km yaptim bu fiyatlara harika araç diyebilirim yakit olarak ise 1.6 atmosferik corolla 9.5 yakarken ayni kosullarda tiggo 7 10.5-11 yakiyor ki buna raziydim lpg de takmadim gerek gormuyorum yakit zorlamiyor cok sukur yaradan isteyen herkese nasip etsin iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 7 Kasım 2024; 23:41:37 >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

2022 mart ile 2023 mart arasında 1 yıl süreyle 2020 1.6 dream Corolla sahibi olmuştum. Beni en çok memnun eden araçlarımdan birisiydi, yol tutuşu ve yeterli sayılabilecek performansı vardı, kaza sonucu önden darbe aldığı için sattım, kaza başımıza gelmeseydi belki de halen daha kullanıyor olurdum.

2024 tiggo 7 excellent kullanıyorum şu anda. Ben de çok memnunum, lpg asla taktırmam ve düşünen varsa tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.