Şimdi Ara

COROLLA HB 1.6 SOL ALDIM() (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobil bak aşağıda ne war...araba bayağı güsel bence 23 e kapatırsın

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1253740
  • sanırım 6 olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: berqo_01

mobil bak aşağıda ne war...araba bayağı güsel bence 23 e kapatırsın

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1253740

Teşekkürler dün itibari ile aracı aldım, micradan sonra biraz kullanım zor geldi micra ile fare deliğine girerdim, bununla par edemedim dün.

• Aracaın yol bilg. vs.. kullanımını anlatacak biri varmı :? alışması biraz zor. Yol bilg. ile müzik ekranı bir arada bir trip diye birşey çıkyor kanalı değiştiriyor.
  • Güle güle kullan arkadaşım arabanı. Eh, araba şimdi değişik gelmiştir sana. Alışırsın zamanla.
  • mobilecom, dostum aracını güle güle kullan. Çok doğru bir karar vermişsin.
  • Teşekkürler
    elinde kullanım klavuzu olan varmı yada sorduklarıma yanıt verecek birisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2
    donanım olarak yağmur sensörü dıgıtal klima 4 cam otomatik cd çalar falan var performans iyi yakıtı ise çok değil sonuçta benzinli araba konfor olarakta gayet rahat tabi artık yerini aurise bıraktı ama bence hala çok güzel araba tavsiye ederim sonuçta 93-98 arası kasalar hala populer ve satılmakta

• Dostum araban hayırlı olsun.Bendede 2005 sol sedan var gerçekten muhteşem.İyi bir tercih
  • sattığıma gerçekten çok üzüldüğüm bir araç ,gti lari kıskandıracak performans vardı arabada
  • hayırlı olsunnnnnnn..............
  • Teşekkürler.
    Kasko yaptıracam ama hangi şirketten yaptırıyaım işin içinden çıkamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

Teşekkürler.
    Kasko yaptıracam ama hangi şirketten yaptırıyaım işin içinden çıkamadım.

Dostum ben başak sigortadan yaptırdım.2005 sol sedan aracımı.Tabii %30 indirimli.Servislede anlaşması var.Aksigortada iyi ama başak sigortaya göre biraz pahalı
  • Hala sigorta yaptıramadım,kararsızlıktan. Birde ilk sahibi bana aracın evraklarının olduğu bir çanta verdi içinden bitane amblajı japonca yazılı bir yapıştırma için siyah bir film camı gibi bişey var. Farklı boyutlarda, yuvarlak kare vss. bu nedir acaba, çizikleri felan kapamak içinmi. Birde mp3 çalan bir teyp almak istiyorum, orjinal teybi sökecekmiyim nasıl olacak. Teyp te istediğim özellikler en azından kart girişi olsun, birde aux(yanlış yazmış olabilirim) bağlantı var buradan cep teli bağlayıp araç kiti gibi kullanabilirrmiyim. Çıkma kafa olucak tabi.

Birde araç rolantide çok sarsıntı yapıyor gibi,vitese geçtiğinde sorunyok. Bununla ilgili ilk sahibide iş emri vermiş bakılmış normal çıkmış,evrakları var elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 8 Ocak 2008; 8:32:42 >
  • Sorularıma cevap alabilirmiyim.
  • valla dostum teyp olayını pek bilmiyorum.Ben trac cdlerle idare ediyorum.Ama arkadaşlardan söküpte yerine teyp taktıranlar var sanırım bir araştır istersen.
    Dediğin film tarzı şeyden bendede var ama benimki çıkarma etiket tarzı boya renginde plastik bir şey sanırım.Ufak tefek pas,çizik gibi şeyleri rütuş yapmak için üzerine yapıştırıyorsun.Ama birkaç yıkamada çıkıyor.Pek randımanlı bir şey değil yani.
    Rolantide sarsıntı olayı vvti tarzı motorlara has olan bir özellik.Yani aynı sarıntı bendede var.Örneğin diğer arabalarda rölantide iken neredeyse çalışıp çaışlmadığı
    belli olmuyor.Ama toyotolarda boşta iken hafif sarsıntı yapıyor.İlk bindiğimde benimde dikkatimi çekmiş idi.
    Sigorta olayını daha öncede değindim.Öncelikle servisle anlaşması olan bir acenta ve sonrada tenminatlar ve fiyat tabiki.Aksiğorta,başak ve toyota kaskoyu bir sor yani.
    Ama bir an önce yaptırın bence.Çünkü istanbul trafiğinde kaskosuz dolaşmak intihar bence.Ne olacağı belli olmuyor

• Adam gibi muayene yapilsa arabalarin kmlri zor dusurulur takla atmis arabalarida polisler niye trafikten men atmiyor anlamiyorum. Allaha emanet bi ulkede yasiyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa ESEN

Arkadaşım bilgilerinde yanlışlık var.2002-2006 arası Sedanlar tamam Türkiyede üretildi fakat 2002-2006 arası tüm HB ler ingilterede üretildi hatta Avensis modellerinin de tümü İngilterede üretildi.Herhangi bir HB Corolla'nın şöför kapısını açarsanız direk üzerindeki etikette üretim yeri yazar. Sahibi olduğum 2006 HB Terra da aynı şekilde İngiliz malı .İsterseniz bir Toyota servisini ararsanız öğrenebilirsiniz.

Bulduğunuz arabayı ister galerici isterse sahibinden olsun muhakkak ama muhakkak bir kaportacı ve motorcuya yada yetkili servise gösterin . Günümüzde her türlü üçkağıtcılık mevcut,nece taklalı arabalar toplanıp yada çalıntı arabalarla çenç edilip piyasaya sokuluyor bir bilseniz şaşırırsınız,resmen böyle bir sektör oluşmuş durumda.ayriyetten arabanın içinin temizliğine aldanma oto kuaförü ile leş gibi arabaları prılpırıl yapıyorlar,tabi km'ye de aldanmayın günümüz koşullarında km düşürmek hiç sorun değil.Komşumusun yetkili galeriye sıfır araba almak için takasa verdiği (Şirkette kullandığı) Opel Corsa 120000 kmde aracını bir müddet sonra trafikte görüp "Benim eski arabamdı kaça aldınız kaç km'de" sorusuna aldığı cevap 56000 km'de oluğuydu.Lütfen bu tip kişilere dikkat edin.Benimkisi sadece yardımcı olabilmek.
    quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Corolla HB'ler 2007 yılı itibarı ile üretilmiyor. Hatta Corolla HB'ler (2007 öncesi) Japon üretimi olup sizin baktığınız 2004 HB Corolla da Japon üretimidir. 2007'den itibaren Corolla HB yerini Auris'e bırakmış olup, şu an yollarda gördüğünüz Auris'ler Türkiyede üretilmektedir.
    Yani kısaca özetlersek, 2007'ye kadar Corolla Sedan'lar Türkiye'de üretilmiş olup, HB Corolla'lar Japon ve 2007 yılından itibaren de yeni Corolla'lar Japon olup, HB Corolla'nın yerini alan Auris'ler Türkiye üretimidir.
    Diğer ayrıntıları Toyota kullanıcıları daha iyi cevaplar.

• ARKADASIM ONCELIKLE GERCEKTEN HAYIRLI UGURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DILERIM SANA ONCELİKLE ALDIGINIZ ARAC GÜNCELLIGINI KORURYIRLISI OLSUN KASA OLARAKTA BIR 5 YADA 6 YIL CAZIBESİNİ YİTİRMEZ DIYE DÜŞÜNÜYORUM BEN ARKADASIM HAYIRLISI OLSUN BODRUMDAN SEVGILERLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaya589

ARKADASIM ONCELIKLE GERCEKTEN HAYIRLI UGURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DILERIM SANA ONCELİKLE ALDIGINIZ ARAC GÜNCELLIGINI KORURYIRLISI OLSUN KASA OLARAKTA BIR 5 YADA 6 YIL CAZIBESİNİ YİTİRMEZ DIYE DÜŞÜNÜYORUM BEN ARKADASIM HAYIRLISI OLSUN BODRUMDAN SEVGILERLE

wauuwww murat abimin yorumu kesss...

• quote:

Orjinalden alıntı: vaya589

ARKADASIM ONCELIKLE GERCEKTEN HAYIRLI UGURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DILERIM SANA ONCELİKLE ALDIGINIZ ARAC GÜNCELLIGINI KORURYIRLISI OLSUN KASA OLARAKTA BIR 5 YADA 6 YIL CAZIBESİNİ YİTİRMEZ DIYE DÜŞÜNÜYORUM BEN ARKADASIM HAYIRLISI OLSUN BODRUMDAN SEVGILERLE

Herkese teşekkürler, titreme anında özellikle sürücü tarafındaki emniyet kemerininin takılacağı bölüm acayip titriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.