Şimdi Ara

corolla bilye değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1996 model 1.6 corolla xei aracım var. Sağ arka teker bilyesi dağılmış. Bunun masrafı ne olur sizce? Parça ne kadardır el emeği ne kadardır, ortalama fiyat nedir acaba? Fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum. Rekabetin olmadığı fiyatların tavan yaptığı bir yerde yaşıyorum da, o yüzden durduk yere kandırılmayalım..

• Türkiyenin en büyük forum sayfasında cevap verebilecek kimse yok mu arkadaşlar
  • hocam sahip oldugunuz aracın corolla oldugundan eminmisiniz? hemde efsane kasa?

bilya milya dağıtmaması lazım bu aracın sorunsuz ömürlük filan hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

hocam sahip oldugunuz aracın corolla oldugundan eminmisiniz? hemde efsane kasa?

bilya milya dağıtmaması lazım bu aracın sorunsuz ömürlük filan hani.

arabanın tipi bu, ruhsatta da aynısını yazıyor. bu araçla en son 300 km`lik yol yaptım; bunun 200 km`si otobanda 130-150 km hızla.
    sonuç arka sağ taraftan 80`den sonra frrrr şeklinde uğultu gelmesi. tamirci bilye dağıtmış dedi.
    yarın yaptıracağım sanırım da kimse bilye değişimi için fiyat vermedi malesef
  • Ben broadway'ın sol ön tekerlek bilyasını parça ve işçilik dahil 65 liraya değiştirmiştim. Sizinki de 100 lirayı bulmaz sanırım.
  • http://www.parcapiyasasi.com/UrunDetay/19763-toyota-corolla-ae101-93-98-teker-bilyasi-on-aks-bi.aspx

ön 66 tl imiş arkada 75 tl filandır, eğer ustan varsa ikisini 30 a filan takar sana.
  • 75 tl civarı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 14 Kasım 2014; 17:40:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar. küçük de olsa bir fikirsahibi oldum.
  • 1996 1.6 XEI TOYOTA Corolla arabamın sağ arka teker bilyesini 80 tl bilye + 10 tl tornacı + 20 tl el emeği olmak üzere toplam 110 liraya değiştim. bilye orjinal değil, çin malı da değil. çn malı 40 lira, orjinali 110 lira, bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.