Şimdi Ara

Corolla Açık Hava Filtresi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 hb toyota corollam var açık hava filtresi taktırmak istiyorum.

açık hava filtresi kullanan varmı? nerde taktırabilirim?

bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• Hemen hemen heryerde taktırırsın , markalar K & N - Green Tawsiye ederim. Kaliteli we uzun ömürlüdür .
    Birde bunların kitleri war Benim eski 106 GTI da wardı , Fiberglass bir malzeme içine koyuyorlar filtreyi hem ısınma olmuyor hemde toz girmiyor..
    Taktıracaksanız , motor bloğundan uzak tutun , filtre sıcaktan etkilenir , tozdan etkilenir. Artı beygir artışıda öyle sanıldığı gibi fazla değiltaş çatlasın 3 beygir fark ettirir.Bakımıda zordur ,sık sık kontrol edip temizletmek gerekir..Bana kalırsa taktırma. Gerekli bakımları yapamazsan yakıtında artar..
  • aslında haklısın İstanbul gibi biyerde tozdan bol ne var
    aslında beygir gücünde değilim
    biraz motorun sesini duyalım yeter
  • reyta Bence açık hava filtersi işine hiç girme eski araçımda(2007 Leon Sport Up) bir çok probleme sebep oldu.Hava girişini miktarını ve ısısını ayarlayamadığı için motor ısısı (harereti) bile normalken kalkışta titreme tekleme stop etme vs yaptı.LPG yoktu ayrıca.Bende aşırı bi hevesle taktırdım gelicekse ses ciğerden gelsin diye ama sonuçları hiçte iyi olmadı Yaktığım benzinde cabası.İlla ki taktırcam diyosan K&N al taktır ama yinede tavsiye etmem.
  • yakıtı bukadar çok mu arttırıyor ?
    düzenli bakımını yaparsak sorun olmaz düşüncesindeyim.
    istanbulda hayli tozlu bi şehir gerçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyta

yakıtı bukadar çok mu arttırıyor ?
    düzenli bakımını yaparsak sorun olmaz düşüncesindeyim.
    istanbulda hayli tozlu bi şehir gerçi

Şehir içinde bariz artış sağlıyo emin ol ama şehirdışı çok fazla bi yakıt artışı olmuyo.

Ayrıca özellikle ilk taktığın zamanlar sesi duyucam diye sık sık 3000 devir ve üzerine çıkıyosun sonrada bariz yakıt artışına şahit oluyosun.

Düzenli Bakımını yaptırırsın tabiki ama gün geçtikçe (kullandıkça) aracının motorunda ki diğer (bağlantılı) noktalarına da zarar verbilir.Tabiki zevk senin
    ben sadece başıma gelenlerden dolayı artık bu açık hava filtresi olayına çok sıcak bakmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık Hava Filtresi
    15 yıl önce açıldı
    i20 2023 model fren hava sesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.