Şimdi Ara

Corolla-2. Bakım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corolla konusuna yazdım ama dönüş olmadı, konunun aciliyetine binayen başlık açtım. Arkadaşlar 2016 Corolla sahibiyim. Aracım 2017 yılında 15000 bakımına girmiş ve o tarihten sonra bakım görmemiş. Aracı yeni aldım ve şu an 27000 km'de. Küçük bir şehirde yaşıyorum burda ki servislerin orijinal filtre vs kullanacağından emin değilim. Bu bakımda hangi parçalar değişmeli ve yağı ne almalıyım. İnternet üzerinden temin edebileceğim şekilde tavsiyelerinizi almak istiyorum. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabanin kitapcigi olmasi lazimm yapman gereken orda yazan yaği kullanman ayrica garanti kapsaminda oldugu için servisten yaptirman daha saglikli olur ara müşteri hizmetlerini sana yakin olan il de randevu alip bakima git biraz cep yakicak ama olsun garanti bitince dişarda yaparsin garantiyi bozma derim.İlla dişarda yapicam diyosan ki yapma ki hadi yaptin servisten flitrelerini alip dişarda yaparsin sanayideki parcalara güvenme yağ flitresi,hava ,polen flitresi yakit flitresi varsa tabi sanayii ile servis arasinda 100tl ya oynar ya oynamaz.

• Km dolmasa bile 2018 de bakıma girmesi gerekmiyor muydu aracın. Bakım zamanı zaten geçmiş sanki

• Aldığım kişi zamanında bakıma sokmamış, Aracın garantisi yeni bitmiş. Yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum onun için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arac 10 bin ya da km dolmasada yılda bir bakıma girmeliydi yağ ne durumda acep

• Yağ iyi durumda ama vakit kaybetmeden bakıma sokacağım. Değişmesi gereken filtre vs temin edip orijinal olarak özel serviste yaptıracağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Servis Bakım Maliyeti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.