Şimdi Ara

corolla 16. XL mi XLİ mi ?....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toyota corolla 93 model 1.6 motor XL mi yoksa XLİ mi iyidir. arasındaki fark nedir. Hangisine LPG takrırırsam verim alabilirim. Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

• XL yanılmıyorsam karbüratör XLİ enjeksiyon sistemi olandır, XL orjinal Japondur, XLİ Jponları 95 den sonra yerli olmuştur.

Tavisyem 95 XEİ yada 93 GLİ olacaktır, deli güzel araçlardır... ben 97 1.6 XEİ ve 98 1.3 XL sahibi oldum ... ayrıca 2000 model VVTI da sahiplendim, Toyotolar muaazam sağlam araçlar...
  • xl 1.3 motordur.
    xli 1.6 motordur.
    farkları budur.
    madem lpg taktıracaksınız,xli almanızı tavsye ederim
  • bizde 95 xli arac var hem 16 valve hem enjeksiyonlu ve yakıtta oldukca ii biz benzinle kullanıyoruz ama lpg taktırcam diosan kesin xli tercih etmelisin 114 hp arac zaten 1000 kg ağırlıgın lpg ile bile ucarsın sorunusz güzeş bi arac bence 1.6 seceneğine bakmalısın
  • lpğ olaya girince xli bence ama lpg siz dior isen bi arkadaşta sölemiş gli lere bakmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: şen usta

toyota corolla 93 model 1.6 motor XL mi yoksa XLİ mi iyidir. arasındaki fark nedir. Hangisine LPG takrırırsam verim alabilirim. Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

93 model corollalarda enjeksiyon sistemi yoktur..93 1.6 corollalar karbüratörlüdür..model uzantıları XL,XE ve GL şeklindedir..XLİ donanımı(1.6 16v 105 hp)95 yılından itibaren ülkemizde üretilmeye başlanan bir modeldir..yani 93 model xli corolla yoktur...

biraz daha ayrıntıya girersek..
    90 model yılı sonrası..
    91-92-93-94 corolla 1.3 karbüratör 75hp XL,XE corolla 1.6 karbüratör 90hp XE,GL
    95,96 1.3 karbüratör motor kaldırıldı..1.6 16v 105 hp XLİ,XEİ,GLİ
    97,98 1.6 16v XEİ,GLİ Special
    99 dan sonra kasa değişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 24 Nisan 2007; 22:28:52 >
  • bana en çok harf olan daa ii gbi gelio herzman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaz takılıcaksa XLİ derim çünkü xl hem karbüratörlü hemde 1.3 motora sahip gazla daha da performanstan düşecektir ama bana sorarsan bi XEİ bul onun tadından yenmez amcam da 96 XEİ var lpg li 120binde bizim 2000 sienadan çok daha iyi Japonlar yapıyor yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babazulaua -- 25 Nisan 2007; 0:17:14 >
  • Arkadaşlar benim incelediğim araba corolla 93 model XL 1.6 motor ve sordum karbiratörlü olan versiyonuymuş
    Bu aracın tam olarak teknik verileri varmı acaba ?
  • 93 model katoloğu elimde.

modeller

1,6 gli düz vites
    1,6gl düz
    1,6 otomatik
    1,6 xl ps düz
    1,6 xl düz
    1,3 xl exra düz
    1,3 xl düz
    1,3 xl station wagon

teknik veriler ve donanımlar.

e mali adresini gönderirisen sana yollayayım.
    siteye yüklemeyi denedim.olmadı.

galiba oldu.

corolla 16. XL mi XLİ mi ?....
  • Sys 20 kardeş çok teşekkürler bu benim işime bayağı yaradı. Sağolasın
  • gyrmann kullanıcısına yanıt
    xli'nin 1.3lük versiyonu da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broadway066.

xli'nin 1.3lük versiyonu da var.

6 senelik konuyu uplamışsınız bravo....
  • aynen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu efsane kasanın en full olanı hangisidir peki?
    Donanım sıralaması nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Bu efsane kasanın en full olanı hangisidir peki?
    Donanım sıralaması nasıl?

GLi Special bildiğim en dolu ve en son modelidir AE101 kasanın hatta şöyle diyim kasa kodu AE102 diye geçiyor makyajlı olmadığı halde. Normal GLi'den farkı hava yastıklarının oluşu.

1.6litre atmosferik 16 subap 114 beygir, evladiyelik bir motoru vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.