Bildirim
Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: persephone1
bence kesinlikle süet almalısın. haftada bir çamaşır makinesine atar yıkarsın. böylece koku yapmaz. mesela şöyle bişey:
süet ve su -
çorapsız ayakkabı giyemem hiç. illa terler ayakkabı içinde rahatsız olur insan yahu. sandalet olur anca. -
quote:
Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero
new balance olabilir
hocam n'aptın ya new balance içinde pişer ayak koskocaman ayakkabı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmettahad
quote:
new balance olabilir
hocam n'aptın ya new balance içinde pişer ayak koskocaman ayakkabı
ben çorapsız giycem diyince rahat olarak düşündüm biran o yüzden yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: persephone1
bence kesinlikle süet almalısın. haftada bir çamaşır makinesine atar yıkarsın. böylece koku yapmaz. mesela şöyle bişey:
Süet , nubuk ayakkabının suya maruz kalması bile ayakkabı açısından sakıncalıdır ki sen makine demişsin dostum makineden çıkarınca kaskatı olur o ayakkabı(tabi eğer gerçek süet ise)
-
toms ve timberland -
quote:
quote:
quote:
new balance olabilir
hocam n'aptın ya new balance içinde pişer ayak koskocaman ayakkabı
ben çorapsız giycem diyince rahat olarak düşündüm biran o yüzden yani
hocam içi rahattır bir şey demem ama pişersin ya koskoca kalın ayakkabı millet bazen bot yerine giyiniyor ya
-
Şortun altına çorapsız olarak Tiger giyiyorum gayet şık duruyor. Özellikle mavi ve sarı renkte olanları. Koku da yapmıyor ayrıca. -
quote:
Orijinalden alıntı: ant_alican
Şortun altına çorapsız olarak Tiger giyiyorum gayet şık duruyor. Özellikle mavi ve sarı renkte olanları. Koku da yapmıyor ayrıca.
tiger rahatsız etmez mi ya çorapsız -
quote:
Orijinalden alıntı: RevoluciónTR
Gelsin ona da alalım, yani tamam adalet değil ama onlar öyle diye biz rahat rahat alıyomuyuz sanıyosun? Bizimde içimiz gidiyo ama ne yapabiliriz ? hiç bişey. -
Toms alabilirsin benim birkaç arkadaşımda var ben sevmiyorum görünüşlerini açıkçası ama güzeldir.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ant_alican
Şortun altına çorapsız olarak Tiger giyiyorum gayet şık duruyor. Özellikle mavi ve sarı renkte olanları. Koku da yapmıyor ayrıca.
tiger rahatsız etmez mi ya çorapsız
Etmiyor valla. Tiger çok rahat ayakkabı zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakansalt
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
quote:
Orijinalden alıntı: Hakansalt
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Sol ortadaki Bordo-Lacivert ayakkabıyı nerden bulabilirim ?
İstanbul Tophanede sıra sıra mağazalar var. Orada bulabilirsiniz renk renk. Lacivert-kırmızı almıştım evimize ayakkabı hırsızı girdiğinde gitmişti. Sonra aynı yerden numarası olmadığı için düz lacivert aldım.
Bu arada Sebago Docksides'tan bahsedeyim. Çorapsız o ayakkabıyı mümkün değil giyemem. İlk aldığım gün çoraplı halde tek ayakta 5 farklı yerde yara yaptı. 1ay giyemedim korkudan, sonra yavaş yavaş giymeye başladım. Çok zor ayağa oturuyor. Ayağı sarmıyor yani dikkat edin buna.
Sebagolarin yapıldığı madde sert ve parlak gibi görünüyor sanı plastik gibi?
Dockers modelleri daha rahat görünüyor sanki?
Yok yok plastik değil :) Deriden tamamen. O yüzden zaten ayağa alışması uzun sürüyor.
Dockers modellerini bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim.
https://www.kocalayakkabi.com/resim/urun/kucuk/orta_DOCKERS-DOCKERSAYAKKABI-Erkek-204352A.KAHVENUBUK-dockerstimbtabanubukn.jpg
Şu tarz diyorum. Sanki daha deri hissi veriyor ilk verdiğiniz fotolara göre :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: Braunschweig
Vibram five fingers
Kaç pere bu nerde bulurum?
Herhangi bir Adidas mağazasında bulabilirsin. -
Spor düşünürsen ben şunu aldım geçen gün ; gayet rahat bi ayakkabı, ama çorapsız giyileceğini pek sanmıyorum ;
-
quote:
Orijinalden alıntı: buraptor
Spor düşünürsen ben şunu aldım geçen gün ; gayet rahat bi ayakkabı, ama çorapsız giyileceğini pek sanmıyorum ;
Bu ayakkabıyı denemiştim. Gerçekten rahat bir ayakkabı, alternatif olabilir
-
-
Dexter deneyebilirsin. Çok şık ve çok kaliteli ama biraz pahalı ayakkabılardır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X