Şimdi Ara

Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
24.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz

Bu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sandalet giy, iğrençleşme.

İğrençleşmek ? Bu tarzda ayakkabı almanı tavsiye ederim bende 5 adet bulunmakta gerçekten şu yaz günlerinde rahat ve konforlu

Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz

Modern biri çıkmış ss koymuş, kadın ayakkabısı diye ortalığı ververeye vermişler öldüm gülmekten. Onlar hala tükenmez kalem ile yazı yazılmış convers giyorlar.

• www.corapsizgiyilenayakkabisepeti.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

Arkadaşlar vibramların fiyatı 150tlyi geçkindir TR de satıldığını görmedim ebayda vs.de var çok rahat yaz için ideal terlik gibi giymesi kolay ayakkabı gibide rahat eskimiyoda yıka yıka kullan

http://vibramfivefingers.com.tr/

Bilmiyordum iyiymiş fiyatları ne acaba yazsalarmış inş. astronomik rakamlara satmıyolardır

http://www.efreeshop.net/

•  Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz

bu ne la böyle? bir de kısa pantolon giymiyorlar mı sanki çocukluktan kalma gibi, böyle bir antipatiklik yok. gördükçe tiksiniyorum, öğürüyorum lan. bu mu la moda? iyice acayipleşti insanlar.
  • la hane şu bazarda satılan 1 lirak pabuçlar var ya onlardan al xddd
  • Vans ayakkabıları da çorapsız giyebilirsin; ama tabii ki Timberland baş tacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bu ne la böyle? bir de kısa pantolon giymiyorlar mı sanki çocukluktan kalma gibi, böyle bir antipatiklik yok. gördükçe tiksiniyorum, öğürüyorum lan. bu mu la moda? iyice acayipleşti insanlar.

Kesinlikle katılıyorum.Ayakkabıya da, kısa pantolona da gıcık oluyorum.Çok fazla itici.Ayakkabının tipide çok kötü güzel olsa birşey demeyeceğim de berbat ötesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM
    dostum bence sen fazla diretme gir google a ve timberland yaz ok

haci timberland ne icki yada cikolata markasi mi?

not: ben bilmiyodum timberland'i ya o modelide bilmiyodum sayenizde ögrendim erkek ayakkabisi oldugunu!

yahu ne bicim adamlarsiniz ben diyorumki daha cok kadinlar o tür ayakkabilari tercih ediyor ondan ben giymem begenmiyorumda zaten o tip ayakkabilari.. bi agzima etmediginiz kaldi ayakkabi yüzünden

estağfurullah canım kardeşim ayakkabılar senin köpeğin olsun ne kırıcam seni bi ayakkabı için ayıp ediyosun

• Toms diye bir marka var. Fiyatlari biraz pahali ama hem corapsiz giyioursun hemde ibanilmaz rahat kesin dene

• çorapsz giyilen ayak markası var mı diye okudum ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxis~ -- 24 Haziran 2012; 9:00:43 >
  • Iyyy sandalet giy ayaklarinin hava alması gerek les gibi kokar. Bide yara yapmazmi corapsiz giyilen

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

beji var bende baya guzel :)

marka Tod's bu arada :)

Bunu yazmak icin girmistim, Tod's loafer diye ama fiyatlari fazla tuzlu.. Yaklasik 700-800 TL kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 24 Haziran 2012; 9:30:43 >

• Yukarda bir arkadaşın paylaştığı 5 parmaklı ayakkabılar 200-500 lira arasına değişiyor. 300 liraya kadar olanlar çöp tabii.
    Almayı düşünürseniz bir model ismi verebilirim. Kendim uzun süredir sabah koşularında kullanıyorum. Çok hafif ve rahatlar.

Onun dışında Timberland ayakkabılarda 300 lira civarında dolaşıyor. İndirim yakalarsanız 200 liraya bulabilirsiniz.
    Şahsen bende lacivert rengi var, 2 senedir kullanmaktayım çok rahatlar ama çok fazla lacivert var millette. Bu yüzden indirim bekliyorum yeni bir modelini almak için.

Fred Perry'e gelince; 5 tane FP eskittim çok ama çok kötü bir marka ayakkabı konusunda. Zaten fiyatlarına bakarsanız t-shirtler ayakkabılardan pahalı. Tavsiye etmiyorum, onun yerine gidin Camper alın hem herkeste yok hemde çok sağlam ayakkabılardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar vibramların fiyatı 150tlyi geçkindir TR de satıldığını görmedim ebayda vs.de var çok rahat yaz için ideal terlik gibi giymesi kolay ayakkabı gibide rahat eskimiyoda yıka yıka kullan

Bilmiyordum iyiymiş fiyatları ne acaba yazsalarmış inş. astronomik rakamlara satmıyolardır

Nerdeyse iki katına satıyorlar hocam bu kadar para verilmez ayrıca orjinal mi diye korkuda olur en güzeli ebaydan amerikalı satıcılardan alıcaksın orjinal ucuz ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

quote:

quote:

http://vibramfivefingers.com.tr/magaza/subeler.php

• fotosu verılen ayakkabıların 2 tanesı dısında hıç bırı corapsız gıyılmez,o ıkısıde zaten ayakkabı dıye gıyılmezzzz

fıve fıngermıss o ayakkabı ıle nasıl yureyecen ,ayakkabıyı nıye gıyerız yalın ayak yuruyoruz hıssınden kurtulmak ıcın..

zemın muhalefetınden sakınmak ıcın,nıye yalın ayak hıssı veen ayakkabı gıyelım kı...
  • alın giyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Sol ortadaki Bordo-Lacivert ayakkabıyı nerden bulabilirim ?

İstanbul Tophanede sıra sıra mağazalar var. Orada bulabilirsiniz renk renk. Lacivert-kırmızı almıştım evimize ayakkabı hırsızı girdiğinde gitmişti. Sonra aynı yerden numarası olmadığı için düz lacivert aldım.

Bu arada Sebago Docksides'tan bahsedeyim. Çorapsız o ayakkabıyı mümkün değil giyemem. İlk aldığım gün çoraplı halde tek ayakta 5 farklı yerde yara yaptı. 1ay giyemedim korkudan, sonra yavaş yavaş giymeye başladım. Çok zor ayağa oturuyor. Ayağı sarmıyor yani dikkat edin buna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakansalt

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Sol ortadaki Bordo-Lacivert ayakkabıyı nerden bulabilirim ?

İstanbul Tophanede sıra sıra mağazalar var. Orada bulabilirsiniz renk renk. Lacivert-kırmızı almıştım evimize ayakkabı hırsızı girdiğinde gitmişti. Sonra aynı yerden numarası olmadığı için düz lacivert aldım.

Bu arada Sebago Docksides'tan bahsedeyim. Çorapsız o ayakkabıyı mümkün değil giyemem. İlk aldığım gün çoraplı halde tek ayakta 5 farklı yerde yara yaptı. 1ay giyemedim korkudan, sonra yavaş yavaş giymeye başladım. Çok zor ayağa oturuyor. Ayağı sarmıyor yani dikkat edin buna.

Sebagolarin yapıldığı madde sert ve parlak gibi görünüyor sanı plastik gibi?

Dockers modelleri daha rahat görünüyor sanki?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.