Şimdi Ara

Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
3
Favori
24.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum file ayakkabılar var tavsiye ederim bi araştır, hem ince hem böyle fileli delikli melikli rüzgarı da alıyor. Ayağada yapışmıyor ideal.
  •  Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sandalet giy, iğrençleşme.

İğrençleşmek ? Bu tarzda ayakkabı almanı tavsiye ederim bende 5 adet bulunmakta gerçekten şu yaz günlerinde rahat ve konforlu

Çorapsız giyilen ayakkabı markası tavsiye edermisiniz

sen arkadasla kafa buluyosun galiba :) bu bildigin kadin ayakkabisi ayaklarin ufakligindan belli..

Siz benimle kafa buluyorsunuz herhalde ? Birde bu açıdan bakın isterseniz

http://cdn.hypebeast.com/image/2009/03/la-mjc-sebago-dockside-boat-shoes-1.jpg

dostum bence sen fazla diretme gir google a ve timberland yaz ok

• Bu timberland modeli (diger ismi gelmiyor aklima simdi) yarin gidip bakiyim deridende filan vardir heralde satsa satsa orasi satar cidden merak ettim ama hava aliyormu bunlarin ici mantar yapmazmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

Arkadaşlar vibramların fiyatı 150tlyi geçkindir TR de satıldığını görmedim ebayda vs.de var çok rahat yaz için ideal terlik gibi giymesi kolay ayakkabı gibide rahat eskimiyoda yıka yıka kullan

Şöyle çakması vs. yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

Arkadaşlar vibramların fiyatı 150tlyi geçkindir TR de satıldığını görmedim ebayda vs.de var çok rahat yaz için ideal terlik gibi giymesi kolay ayakkabı gibide rahat eskimiyoda yıka yıka kullan

Şöyle çakması vs. yok mu?

Çakması bile pahalıZaten almışken orjinal alıcaksın ayakkabıda çakma alınmaz
  • bence kesinlikle süet almalısın. haftada bir çamaşır makinesine atar yıkarsın. böylece koku yapmaz. mesela şöyle bişey:

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sandalet giy, iğrençleşme.

+1 direk çıkarınca radyasyon kokusu yayılır

• bildiğin deniz ayakkabısı ama günlükte kullanabilirsin.

• pardon arkadaşlar ama nasıl bir kafadasınız anlamadım adam çorapsız ayakkabı diyor çorapsız ayakakabımı giyilirmiş kokutcaksınız ayakkabıyı.Ayağınız feci terler.
    Babet çorabı diye bişi duymadınızmı siz ya ne cahil insanlarsınız.O çorapları giydiğinde yalın ayak gibi durur

beji var bende baya guzel :)

marka Tod's bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omsima -- 24 Haziran 2012; 1:04:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: persephone1

bence kesinlikle süet almalısın. haftada bir çamaşır makinesine atar yıkarsın. böylece koku yapmaz. mesela şöyle bişey:

Fiyatlarını da yazsanız ayakkabıları eklerken hocam?
    Ne kadar mesela bunun fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: persephone1

http://www.markakrali.com/erkek-giyim/toms,bay,erkek,ayakkabi,modelleri,orjinal/fred-perry-kahvereng,-kullan%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1-yazl%C4%B1k-yeni-moda-ayakkab%C4%B1

"bence kesinlikle süet almalısın. haftada bir çamaşır makinesine atar yıkarsın. böylece koku yapmaz. mesela şöyle bişey: "

kardesim dalga mi gectin sueti camasir makinesinde mi yikayacaksin?

• ben benim süeti yıkıyorum. biraz rengi soluyor ama bir yıldır sezonunda aynı ayakkabıyı giyiyorum. bir şey olmadı.
  • harika konu tavsiye olarak daha çok foto paylaşırsanız çok iyi olur yaz için yeni ayakkabı alacaklara rehber olabilir

Sol ortadaki Bordo-Lacivert ayakkabıyı nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM
    dostum bence sen fazla diretme gir google a ve timberland yaz ok

haci timberland ne icki yada cikolata markasi mi?

not: ben bilmiyodum timberland'i ya o modelide bilmiyodum sayenizde ögrendim erkek ayakkabisi oldugunu!

yahu ne bicim adamlarsiniz ben diyorumki daha cok kadinlar o tür ayakkabilari tercih ediyor ondan ben giymem begenmiyorumda zaten o tip ayakkabilari.. bi agzima etmediginiz kaldi ayakkabi yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.