Şimdi Ara

CoolerMaster Ammo533 Modifiyesi Bu Noktadan SONRA BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 5-6 aydır modifiye namına hiç bir eserim yoktu...bu olaydan bazı arkadaşlarımda,bende çok sıkıldım.ve artık modifiyeye başlamanın zamanı geldide geçiyor diye düşündüm...modlucağımız kasa tamamen Karizma bir kasadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 30 Mart 2008; 21:07:19 >

• Sonunda CM yi moda başlamışsın kardeşim!.. Bu kasa stock hali ile zaten karizma modlu halini sabırsızlıkla bekliyorum
  • o yakınlarda atış poligonu varsa bulabilirsin ama ucuz olurmu onu bilemem
  • valla varda adamlara ne dicemki..birde atış poligonunda Uçak Savar kullanılıyormudursağolasın sende murat kardeşim...sizleri biracık merak içinde bıraktırmak hoşuma gidiyor...iyiki zamanında bu kasayı almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 19 Mart 2008; 15:33:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XuRCuVaS

Sonunda CM yi moda başlamışsın kardeşim!.. Bu kasa stock hali ile zaten karizma modlu halini sabırsızlıkla bekliyorum

• hadi beyler fikirlerinizi bekliyorum...olmazsa bu kasayı satıp TT Tsunami kasa almayı düşünüyom...sizce ne yapayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

hadi beyler fikirlerinizi bekliyorum...olmazsa bu kasayı satıp TT Tsunami kasa almayı düşünüyom...sizce ne yapayım?

Hayır kesinlikle alma çok güzel bir kasan var hani çıkartmış olduğun gri yerler varya oraları kırmızıya boya içinide kırmızıya boya bütünlüğü sağlamış olursun ve ürünleri de mavi veya turuncu seç işte ıde kablosu vs. çok mükemmel olacak eminim sıcak renkler kullanmalısın.Ve son kez eklemeliyim yan taraftaki ikili ızgara bulunan kısmı kes ikisini birleştirip plexi uygula mutlaka seni takip edeceğim merak ettim çünki kasa güzel kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 19 Mart 2008; 22:33:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolasın kardeşim...gördüm yaptığın değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 19 Mart 2008; 22:35:24 >
  • quote:

sağolasın kardeşim...peki aklınıza başka şeyler geliyormu?

Son eklediğim kısmı görmedin sanırım çünki mesaj da değişiklik yaptım dediğim gibi plexi uygula mutlaka ve üst taraftaki o kulpu çıkar çok banel duruyor bence http://forum.donanimhaber.com/m_20604260/tm.htm bu benim kasa incele istersen bi renkler hoşuna giderse bu renkler üzerinden git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 19 Mart 2008; 22:35:13 >
  • bitmiş halini bekliyoruz hep beraber
  • daha başlamadım bile...kasayı isteyen 1-2 arkadaş var...satarsam TT Tsunami kasa alacam
  • .50 mermiyi biraz zor bulursun Erman.Pek öyle standart bir mermi tipi değildir yani...
    9mm boşunu bulursan şükret.
  • peki 9mm dolu mermiler ne kadardır?
  • quote:

peki 9mm dolu mermiler ne kadardır?

Dolu mermiyi ruhsatsız satmazlar ki...
  • he doru tabi birde o var...tek çare tezgah altından almak
  • quote:

he doru tabi birde o var...tek çare tezgah altından almak

Kurusıkı mermisi al gitsin,uğraşma o kadar
  • tanıdıgın bi polis yada asker yok mu kardes o veriversin sana mermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelmario -- 22 Mart 2008; 1:30:43 >
  • bu kasa modlanmaz.kasa zaten modifiye li gibi.içine dikkat et güzelim kasa harap olmasın.

benden tavsiye içini boyayacaksan eğer rengi kırmızı yapma.gümüş renge boya.ayna gıbı olsun.ışığı yansıtırken daha fazla ışık verir gibi görünür.
  • sağolasın cengiz abi...bende bu kasayı elden çıkarıp CoolerMaster RC-690 kasa almayı düşünüyorum.Tanıdık bi polis varda ne cevap verir bilemem
  • sana g3 mermisi vreyim içini boşaltırım yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***volkan*** -- 22 Mart 2008; 11:22:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.