Şimdi Ara

Cooler Master Seidon 120V İncelemesi [Fiyat Performans Kralı] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
38.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenenler varsa, sıfır kutusunda 120V satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_87249852/f_//tm.htm#87249852
  • inşallah umduğunuz gibi olur herşey.. tekrardan hayırlı olsun..
  • kpt_kagan kullanıcısına yanıt
    tekrardan teşekkür ederim bende
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız ama ben çok rahatsız olmadım pompa sesinden yani eğer ki kasanızı masanın üstüne koyuyorsanız sesini duyabilirsiniz ama masanın altında ise sesi pek gelmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp almamak arasında kararsız kalmıştım. Okuyunca almaya karar verdim. Güzel bir inceleme ve bilgilendirme olmuş. Elinize sağlık
  • bumu iyi yoksa h80i mi iyi ? görünüş olarak h80i süper ama sogutma olarak hangisi? 4770k var 4.7 ghz civarında kullanmak istiyorumm suan stok fan var anakartın otomatik ocsini bile kaldırmıor
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    kafa kafaya iki ürün ama sizin tercihinize kalmış bir durum ikiside gayet başarılı soğutucular istediğinizi alabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
    Cooler Master Seidon 120V İncelemesi [Fiyat Performans Kralı]

Hocam HoverCraft işine mi gireceksiniz

hamd olsun kriz yok fanlar üflüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

bumu iyi yoksa h80i mi iyi ? görünüş olarak h80i süper ama sogutma olarak hangisi? 4770k var 4.7 ghz civarında kullanmak istiyorumm suan stok fan var anakartın otomatik ocsini bile kaldırmıor

H80i kullanmadım ondan net fikir sahibi degilim fakat, fiyat performans olarak net 120v öndedir.Çünkü iki kata yakın fiyat farkı var. Aynı fanlarla ve aynı devirde sonuçlarda birbirine yakın seviyelerde olur ama h80i düşük fan devirlerinde daha başarılı sonuçlar elde eder.

Karşılaştırmalı tek bulabildigim inceleme buhttp://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2760&page=4

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Fiyatı gerçekten çok uygun. Performansı da iyi. Ses seviyesii fenaa

Elinize sağlık hocam. İyi bir inceleme, epey iyi arşiv oldu soğutucu konusunda.

Vakit geçirelim diye başladık fantazi oldu Bundan sonra d14 le iki tane 240 lık radyatörlü sogutucu incelemesi gelir sonra biraz inzavaya çeklirim. Birde custom su sogutma kullanıyorum şimdi normalde , onu işte bu hazır sıvı sogutma kitleriyle karşılaştırırım.

Sonra şu fukaralara girişecem. Misafir geldimi odaya oturacak yer yok.Bir bu kadar da çatıda var

Bir tane F12 Pwm olsa fena olmazdi simdi. U12S in fanlari ciftlerdim.Her zamanki gibi bu incelemede guzel. Eline saglik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

bumu iyi yoksa h80i mi iyi ? görünüş olarak h80i süper ama sogutma olarak hangisi? 4770k var 4.7 ghz civarında kullanmak istiyorumm suan stok fan var anakartın otomatik ocsini bile kaldırmıor

H80i kullanmadım ondan net fikir sahibi degilim fakat, fiyat performans olarak net 120v öndedir.Çünkü iki kata yakın fiyat farkı var. Aynı fanlarla ve aynı devirde sonuçlarda birbirine yakın seviyelerde olur ama h80i düşük fan devirlerinde daha başarılı sonuçlar elde eder.

Karşılaştırmalı tek bulabildigim inceleme buhttp://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2760&page=4

İşte aradığım cevap.

Seçim konusunda iki arada kalan biri olarak aklımda soru işareti bırakmadınız. Çok güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.

• quote:

Ellerine sağlık :'(]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Şunların arasına sıkışıp kalmış cougar vortec 14cm lik fan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Şunların arasına sıkışıp kalmış cougar vortec 14cm lik fan var mıdır acaba?

Şurada var onlar Arkadaşlardan almıştım zamanında ama malum kafama göre test yöntemi değiştirince o fanları da arkadaşlara tekrar yolladığımdan elimde test verisi yok artık. Ama bir ara isteyecegim cougar dan fanları .

Bende bir tane var ama yetim kaldı, yanına bir tane daha lazım 14cm likten, ama malum TR de satışı yok. Bu arada elinize sağlık inceleme çok başaralı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Bende bir tane var ama yetim kaldı, yanına bir tane daha lazım 14cm likten, ama malum TR de satışı yok. Bu arada elinize sağlık inceleme çok başaralı olmuş

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=cougar Satılıyor artık Tr 'de .Fiyatları da yüksek degil

14cm lik yok ama
    120V'nin 212 evo karşısında durumu nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

120V'nin 212 evo karşısında durumu nasıldır?

Stok hızlarda yakın performans segiler fakat overclock devreye girince fark açılır
  • 8320 ile kullanan var mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.