Şimdi Ara

Cooler Master RC-332`den sonra? (Alındı RC-692-KWP3 Pencereli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta ve imzamda görüldüğü üzere Cm rc-332 mid-tower kasa kullanmaktayım. 3 yıl önce aldığım kasa upgrade yaptıkça yetersiz gelmeye başladı. Ekran kartı,psu kabloları vs içiçe gibi duruyor adeta o kadar düzenlemeye çalışmış olmama rağmen. Ayrıca 15günde bir temizlemek zorunda kalıyorum kasa elektrik süpürgesi gibi toz topluyor adeta

Nihat hocamla yaklaşık 1 haftadır kasa hakkında kritik yapıyoruz. Bütçe eğer değecek bir kasa olursa 300-350 tlye kadar çıkabilirim diyordum.

Antec Twelve Hundred kasayı beğendim. Ancak o da Türkiye`de yokmuş. Hatta Nihat hocamın kanalıyla evrenshop`a mail attık ve onlar da artık Antec ürünlerini Türkiye`ye getirmediklerini söylediler.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129043

Ben de eksenden CM Storm Sniper beğenmiştim ancak onun da üst kısımlarında toz filtreleri yok galiba kasanın içi oda güneşli ve odanın camı sürekli açık olduğu için 1 haftada tozlar yumak haline gelir diye korkuyorum
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_30874_CM_STORM_Sniper_Totally_Mesh_3x20cm_Fan%B4li__Ultra_Oyuncu_Kasasi_CM-SGC-6000-KXN1.html

Ta ki Nihat hocam sağolsun bana şu modeli gösterdi

Lancool Dragonlord PC-K62
    http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k62-lancool-pc-k62-dragon-lord-k-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47188

Vatanda fiyatı da oldukça uygun geldi.

Elimdeki psu modüler olmadığından kullanmadığım kablolar kasa içinde çok yer kaplıyor.
    Hdd,ekran kart,kablolar vs neredeyse birbiriyle temas halinde gibi duruyor ve sürekli tozlanması nedeniyle sinirlerimi hoplatıyor. Kasanın tozu azalsın diye masanın üstüne çıkarttım ama fayda etmedi

Sizce ne yapmam lazım?

*Benim için kasanın gösterişi 2.planda ama kasanın içi ve dışı aynı renkte olsun istiyorum.
    *Yanında fan olsun yada olmasın farketmez ama işlemci soğutucum takıldığında yan fanının sökmek zorunda kalmak istemediğim bir kasa olursa iyi olur. Yan kısmında şeffaf pencere olsa daha kafi geliyor o yüzden
    *Benim için en önemli kriter şu psunun kullanılmayan ve barsak gibi ortada kalan kablolarını adam akıllı düzenleyip kasanın içini en azından alttaki fotodaki kadar düzenli tutmasını isterim

Var mıdır böylesine bir kasa? F/P olarak iyi birşey olursa daha iyi olur benim için Özellikle Lancool kasayı kullanan kullanıcılardan birebir görüşlerini belirtmelerini istiyorum. Sizce geçilebilecek bir mid-tower kasa mı?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 6 Eylül 2010; 11:13:32 >

• Bende aynı kasayı kullanıyorum ve

Cooler Master RC-692 almayı düşünüyorum.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2981

Güzel kasa bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalonarici

Bende aynı kasayı kullanıyorum ve

Güzel kasa bir bak.

Evet gayet güzel duruyor.

Ama bir sorun var o da sonradan aklıma geldi. Pc masasının altında kullanırım diye düşünüyordum ve aradaki boşluğu ölçeyim dedim. Tam 49 cmlik bir yüksekliği var genişlik ve derinlik sınırsız gibi diyelim.

Alacağım kasanın yüksekliği ne yazık ki 49cm`nin altında olmalı masanın altında kullanmak istiyorsam eğer. Masaüstümde de kullabilirim ancak kasa tam kenarda gibi olacak. Evde benim olmadığım sırada birinin o kasayı aşağı uçurmasından korkuyorum ve hayal bile etmek istemiyorum

• Bahsettiğiniz kasayı dün inventustan kapıda ödeme şeklinde aldım ve kasa gayet güzel

Ancak anakartın sıcaklığı 4-5 derece kadar arttı nedendir anlayamadım Diğer bileşenler de aynı seviyede gibi eskisine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk

Bahsettiğiniz kasayı dün inventustan kapıda ödeme şeklinde aldım ve kasa gayet güzel

Ancak anakartın sıcaklığı 4-5 derece kadar arttı nedendir anlayamadım Diğer bileşenler de aynı seviyede gibi eskisine göre

İlginç! RC-692 RC-332'den birkaç gömlek üstün bir kasa olması lazım. Nasıl anakart sıcaklığı arttı bende anlamadım. Hemde üstte fan var eski kasaya artı olarak. Bu işte bir iş var ama çözemedim.

• aynı kasadan bende kullanıyorum ve gayet memnunum
  • quote:

Bende aynı kasayı kullanıyorum ve

Güzel kasa bir bak.

o kasaya baktım baya bi pahalıymış diğer rc-332 ye göre yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master haf 942 kasa aldım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer mid tower bir kasa düşünüyorsanız Kesinlikle Lianli lanccol pc-k62 diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftrzk

Bahsettiğiniz kasayı dün inventustan kapıda ödeme şeklinde aldım ve kasa gayet güzel

İlginç! RC-692 RC-332'den birkaç gömlek üstün bir kasa olması lazım. Nasıl anakart sıcaklığı arttı bende anlamadım. Hemde üstte fan var eski kasaya artı olarak. Bu işte bir iş var ama çözemedim.

Hocam oda epey sıcak ve güneş alan bir yer. Daha önceki rc-332de yazın yan kapağı açınca da anakartın sıcaklık 4-5 derece kadar artıyordu. 690 II de oldukça havadar anakart yoğun havayla karşılaşınca manyaklaşıyor bence Gece test ettim 2 saat oyun sonunda 43 dereceydi maksimum. Sıcaklık olarak derdim yok 50ye kadar yolu var. Ama kasayı beğendim açıkçası çok sağlam malzemesi var Bir kaç fotoğraf ekleyeyim.

• Kasayı almışsınız bile, Hayırlı olsun, güzel kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kasayı almışsınız bile, Hayırlı olsun, güzel kasa.

Teşekkürler hocam

Lian-li Lancool k62 alacaktım ancak ekran kartı için 28cmlik bir alan vardı ileride ne olur ne olmaz diye 30 cm diye gösterilen cm 690 II yi aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 28 Ağustos 2010; 14:58:02 >
  •  Cooler Master RC-332`den sonra? (Alındı RC-692-KWP3 Pencereli ) LANCOOL (pc-k56) PLEXİ MODİFİYE Buda kendi yapımım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Cooler Master RC-332`den sonra? (Alındı RC-692-KWP3 Pencereli ) LANCOOL (pc-k56) PLEXİ MODİFİYE Buda kendi yapımım

Kasanın içi oldukça güzel hocam ledler de ayrı bir hava katmış Elinize sağlık

• Kasanın üst kısmındaki fanların yerlerini değiştirince sıcaklıklar normale döndü.

Anakart 30 derecelere indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 5 Eylül 2010; 16:06:54 >
  • Yeni kasanız hayırlı olsun. Bende Cm690 Nvidia Edition kullanıyorum. Çok memnun kalacağınız kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Yeni kasanız hayırlı olsun. Bende Cm690 Nvidia Edition kullanıyorum. Çok memnun kalacağınız kesin

Teşekkürler hocam

Evet kasayı yeni kullanmaya başlamama rağmen gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.