Şimdi Ara

(( Cooler Master HAF Stacker 935 )) Full Tower kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (( Cooler Master HAF Stacker 935 )) Full Tower kasa
    Bilgisayarımın resimleridir.

HAF Stacker 935 kasada satılıktır. çok amaçlı kasadır iki bilgisayar biliktede kullanabilirsiniz. hdd takma aparatı 9 tane 7 tane vardır ikisi eksiktir.

600 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam merakımdan soruyorum; çift sistem kurulabiliyor mu bu kasaya?

Fiyatlar gayet güzel bu arada iyi satışlar dilerim.
  • adranalin A kullanıcısına yanıt
    Kurulabiliyor. Alt kısım Cooler Master haf 915 kasadır. iki kasa bir arada yani.alt katta oyun alt kat ucuz yollu fazla ceyran harcamıcak devamlı açık olabilicek internet bilgisayarı kurulabilir.Yada bir katı render alınıcak bilgisayar bir katıda günlük kullım için ikinci bilgisayar orta seviye aynı zaman da oyun içinde kullanılabilicek bilgisayar da kurulabilir tercih kullanıcıya bağlı her türlü bilgisayar kurulabilir kasaya.ayrıca bir tane daha cooler master haf 915 ksa alınıp bu kasaya monte edip üçüncü bilgisayarda kullanılabilir isteğe bağlı tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseynnnnn -- 13 Şubat 2016; 18:34:01 >
  • Radyatör yanlış yere monte edilmiş. Üst tarafta olmalıydı. Bu şekilde bütün sıcak hava kasanın içine geri dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnedim -- 22 Şubat 2016; 2:34:48 >
  • qnedim Q kullanıcısına yanıt
    benim için gerek yok kasanın kapağını açık kullanıyorum çünki bu şekildede takarsın 4 tane fan takıp fanların yönünü içerdeki havayı dışarı atıcak şekilde takarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseynnnnn

benim için gerek yok kasanın kapağını açık kullanıyorum çünki bu şekildede takarsın 4 tane fan takıp fanların yönünü içerdeki havayı dışarı atıcak şekilde takarsın

Bence yanlış yine de. Ekran kartınız zaten sıcak havayı kasanın içine veren türde. Basitçe tavan kısmına monte etmek varken bunca sorun yaratmak neden. Siz klima monte ettirirken dış üniteyi de odaya mı taktırıyorsunuz? Ben yaptım oldu demek niye? Kasaya laf etmiyorum, radyatörün montajı yanlış dedim sadece.
    4 fan ile fevkalade orada da kullanılabilinir. ki konu sahibi de bunu belirtmiş. bence de orada daha düzgün sevimli duruyor.

---

bu arada kasa güzel obsidan serisi düşüncem olmasa almayı düşünebilirdim. hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicrea -- 6 Mart 2016; 6:27:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

4 fan ile fevkalade orada da kullanılabilinir. ki konu sahibi de bunu belirtmiş. bence de orada daha düzgün sevimli duruyor.

---

bu arada kasa güzel obsidan serisi düşüncem olmasa almayı düşünebilirdim. hayırlı satışlar.

4 tane fan dışarı üflemesinin bir esprisi yok.O kadar fanın çıkaracağı sese rağmen yine de sıcak bir kasa olacak. Çünkü, içeri soğuk hava girişi yok. Anlamsız bir zorlama yapıyorsunuz. Bir sevimlilik de göremedim. Aklı başında, PC soğutmasından anlayan birilerinin yorum yapması daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnedim

quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

---

4 tane fan dışarı üflemesinin bir esprisi yok.O kadar fanın çıkaracağı sese rağmen yine de sıcak bir kasa olacak. Çünkü, içeri soğuk hava girişi yok. Anlamsız bir zorlama yapıyorsunuz. Bir sevimlilik de göremedim. Aklı başında, PC soğutmasından anlayan birilerinin yorum yapması daha sağlıklı olur.

Bir yanlışlık yok sıvı soğutma ön tarafada monte edilebilir ille tepeye konumlanacak diye bir şartlama yok

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi öyle. Ön taraftaki fanlar içeri sıcak hava üflüyor, ekran kartı içerde saç kurutma makinesi gibi çalışıyor.Bu kasada yan kapakta fan bile yok. Anakartta kuzey köprüsünün ve mosfetleri, ramleri soğutacak fan da yok. Arkadaş demiş kapak açık. Kapak açık olduktan sonra niye kasaya para vereyim. İlla radyatör ön tarafa konacaksa fanlar dışarı üflemeli.
    Sıcak hava yukarı yükselir. Bu yüzden egzos fanı yukarı konur.'' Şartlama''sı bundandır.
    kasanın kapağını açık yada kapalı tercih meselesi bu sistem ledli olduğu için ayrı bi havası var böyle kullanmak daha hoşuma gidiyor alan arkadaş kasa kapağını kapatıpta kullanabilir ben öylede kullandım problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnedim

Radyatör yanlış yere monte edilmiş. Üst tarafta olmalıydı. Bu şekilde bütün sıcak hava kasanın içine geri dönüyor.

Aynen hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sistem olarak mini kuruluyor fakat
    Eksileri
    Sıfır yer yani alacağınız parçaları iyi ayarlamak lazım
    Açma kapama tuşları yok küçük kasada

Ayrıntılı video vardı sanırım YouTube da
    Kasanın incelemesi ile ilgili

Genellikle sıvı soğutma için uygun
    Pompa yer için ve geniş alan borular için çok uygun

Güzel kasa
    Hayırlı satislar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri su kasayi alsin artik. Dayanamayip ben alacagim en sonunda. Haftada 1 girip kasaya bakip cikiyorum. Haf 912 den sonra gecilebilecek bir kasa.

Fiyati benim icin fazla. Umarim alicisi cikar 6 aydir falan bakiyorum. Forumda da tek galiba hep buna rastliyorum bulsam fiyat karsilastiracam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki kasayı üste alıp radystörüde üst tarafa takmak mümkünmü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhab kasa satıldı mı
  • kasanın 915 (alttaki küçük bölmesi) tarafımdan alınmıştır.
  • Kasanın 915 kısmı liviera arkadaşımıza satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.