< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 23 Ağustos 2022; 21:4:46 > |
Cooler Master MasterGel Pro v2 Termal macun 102 TL

-
-
Teşekkür ederim hocam 1 adet aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam aldım 1 tane, laptopta kullanmak için araştırma yapıyordum iyi denk geldi
termal iletkenliği 9W/mk
termal iletkenliği 8,5W/mk olan MX4 rakibi.
Bende 8,5W/mk'lık MX4 var. Gayet güzel iş çıkartıyor.
MSI GTX1080 ekran kartımın termal macununu yeniledim arctic ile. Öncesinde 82-84 dereceye kadar çıkan kartım şimdi yaz sıcağında 70 dereceyi geçmiyor.
https://forum.donanimhaber.com/msi-gtx-1080-gaming-x-termal-macun-yenileme--151084237
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 14 Ağustos 2022; 20:41:21 > -
satıcı teknobiyotik dikkat...
-
Yanlış yazılmış, mx-4 8.5W/mk olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda thermalright ürünlerini alıyorum sıcaklık konusunda muhteşem seviyeleri var. Hem pedler de hem de tf8 macununda. Geçende 129dan almıştım tf8'i 13.8 mk iletkene sahip, tabi piyasa da bolca replikası var dikkat etmek gerek.
-
Bende şuan böyle gözüküyor kargo+ ihtilat depozitosu 16 tl var.
-
Herşey dahil 107,30 TL ye aldım
-
Hocam bu ürün iyi midir daha iyisi var mıdır benzer fiyatlara ona göre bende sipariş vereyim. Bilginiz var mıdır. Bir arkadaş başka bir linkte bırakmış.
-
eskiden thermalright true black kullanmıştım ayrıca fanlarımda thermalright olurdu. böyle bir ürünü olduğunu bilmiyordum. şu an için mx-4 sahibiyim ama firmaya sevgimden dolayı yedekleyeceğim.
-
Nereden temin ettiniz.
-
Buradan aldım.
trendyol.com
ThermalRight Tf8 13.8 W/m.k 1.2g Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/thermalright/tf8-13-8-w-m-k-1-2g-termal-macun-p-120986206?merchantId=222502&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
-
Doğru MX5 12W/mk imiş. Görseldeki MX5 yazısına dikkat etmemişim.
Bendekine tekrar baktım bendeki MX4. 8.5W/mk gayet güzel iş çıkartıyor. O zaman cooler master da fiyat olarak uygun.
-
Teknobiyotik distiribütörü diye biliyorum zaten.
-
Tamda son macunu dün kullanmıştım iyi oldu, teşekkürler.
-
İşte o yüzden ordan almak gerekiyor onun cakması çok AliExpress ürünleride var
-
MX4'ten daha iyi bu macun ama MX5'ten daha iyi değildir.bütün piyasaya tek satıcı veriyor amazon da var.trenli yere güvenmiyorum ben artık plaklığımı getirmediler geçen hafta bütün şehri gezdirdikten sonra.şikayet ettik kargo firmasına sövdük satıcıya anlatmaya kalktım yollamadılar soramıyoruz diye tıraş bir yer bence amazon öyle değil.
amazon
1 adet Thermalright TF8 Termal Bileşik Macunu 13,8 W/mK, Karbon Bazlı Yüksek Performanslı, Soğutucu Macunu, Tüm Soğutucular için CPU, Arayüz Malzemesi, Aletli 1,2 Gramhttps://www.amazon.com.tr/dp/B092C7NXCZMX5 getirtmiştim ben amazondan varken.dediğim gibi zannetmiyorum daha iyi olduğunu ama meraktan deneyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X