4 saat çok uzun 1 süre. bakalım bu işlerden anlamayan ben kaç saatte yapıcam :)
Piyasa da bilgisayarcıyım diye geçinen iş bilmez adamlar yapabiliyorsa sende rahatlıkla yaparsın, biraz dikkat etmen yeterli.
yaptım sayılır sadece fanları ve ön takımı nereye takıcağımı bulamıyorum :) yardımcı olabilcek var mı?
neyse hallettim sorun yok :) ama fan seslerinde yükselme var acaba yanlış 1 şey mi yaptım. sanırım cpu fan sesli çalışıyor bayaa
Bugün kasanın tavanındaki meşli kısım için ufak bir çalışma yaptım. Kasanın son şekli böyle..
Mustafa abi sana daha önce PM den bahsettiğim şeyin çok daha iyisini yapmışsın! Seni takip ediyorum!!!
gerçekten çok güzel bir kasa bu, daha önce HAF922 almamış olsaydım bundan alırdım kesin..
bır ara yeni kasamın resimlerini eklim ufak bişeler yaptim kendimce guzelde oldu :)
kasa iyi güzel ama belki ben 1 şeyleri yanlış yaptım bilmiyorum. fanları belki yanlış yerlere bağlamış olabilirim. biostan ayarları yapmayıda bilmiyorum. sanırım maksimum değerlerde gibi dönüyorlar bayaa ses çıkıyor. onun haricinde sağlam güzel kaliteli 1 kasa.
gokhan cezan bitince benıde ekle clube @amfibi abı en kısa zamanda sunun kapağını doğrayalım bu sekılde cok kotu .
benide ekleyebilirsiniz :)
19'unda alıyorum. İnventusta ve Teknobiyotikte Megaflow 200mm kalmamış. Xigmatek XFX Serisi beyaz ledli 200mm alacağım tavanına takmak için. Kapağınada takmak üzere Thermalright TY-140 alacaktım ama vazgeçtim. Kablosu çok kısa geldi molexe bağlasamda olmaz kasadan ayarlamak istiyorum devrini. Uzatmada sevmem önceki sayfalarda bir arkadaş alacağını belirtmiş acaba alıp takınca sorun oldumu
19'unda alıyorum. İnventusta ve Teknobiyotikte Megaflow 200mm kalmamış. Xigmatek XFX Serisi beyaz ledli 200mm alacağım tavanına takmak için. Kapağınada takmak üzere Thermalright TY-140 alacaktım ama vazgeçtim. Kablosu çok kısa geldi molexe bağlasamda olmaz kasadan ayarlamak istiyorum devrini. Uzatmada sevmem önceki sayfalarda bir arkadaş alacağını belirtmiş acaba alıp takınca sorun oldumu
Kablosu çok çok kısaydı, anakartın üzerindeki arka fanın altında bulunan 3-pinlik girişe anca yetişiyor kablosu. 3-pinlik girişe takmama rağmen fan çalışmayınca da iade ettim. Çok da gerekli değilmiş yan panele fan, önde 200mm + üstte 200mm +arkada 120mm gayet yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: eLmrCh Kablosu çok çok kısaydı, anakartın üzerindeki arka fanın altında bulunan 3-pinlik girişe anca yetişiyor kablosu. 3-pinlik girişe takmama rağmen fan çalışmayınca da iade ettim. Çok da gerekli değilmiş yan panele fan, önde 200mm + üstte 200mm +arkada 120mm gayet yeterli.
Teşekkürler anlamıştım çünkü kısa olduğunu resimlerden. Aşağıdaki fandan alıyorum o zaman öndeki fan kırmızı psu kırmızı led renk uyumu sağlansın. Başka yok maalesef inventusta kırmızı ledli.
200mm kırmızı cooler master teknobiyotiğe ne zaman gelir ya da nerden bulabilirz acaba? o gayet iyidi. hemde uyum olur. kırmızı ve beyaz nasıl durur 1 arada bilmiyorum ama o fandan bulmamız lazım :))
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
200mm kırmızı cooler master teknobiyotiğe ne zaman gelir ya da nerden bulabilirz acaba? o gayet iyidi. hemde uyum olur. kırmızı ve beyaz nasıl durur 1 arada bilmiyorum ama o fandan bulmamız lazım :))
5 gün önce 10 gün içinde gelecek dendi teknobiyotik tarafından