arkadaşlar cookies e girdiğimde bazı yerleri kaydediyo ancak sildigimde dosyanın içini rahatca nette dolasabiliyor yada msn e girebiliyorum bunun silmeden başka halletmenin başka yolu yokmu
ARKADASLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN BU COOKİES ÇEREZLERİ YÜZÜNDEN SORUNLARLA KARŞILAŞIYORUM.HERŞEYİ KAYDEDİYO AMA MSN E GİRMEKTE ZORLANIYORUM NETTE DOLASIRKEN ANCAK YENİLE DERSEM SİTE AÇILABİLİYO COOKİES DOSYASINI TEMİZLEYİNCE DÜZELİYO AMA SİLMEDEN BAŞKA YOLU YOKMU 1 HAFTADIR BUNUN ÇEKİYORUM Bİ DE AD-AVARE İLE VİRÜS TARAMASI YAPTIGIMDA COOKİES DOSYALARINI GÖSTERİYO SADECE NEDENİ NE BUNUNNNNN
firefox kullanıyorsanız:
araçlar / seçenekler / gizlilik / çerezler e gelin, oradan ' sitelerin çerez bırakmasına izin ver ' seçeneğini aktif duruma getirin...
firefox kullanmıyorum ya
firefox kullanmadan nasıl yaparım biliyomusun
internet explorer mı kullanıyorsunuz? yoksa opera mı? opera konusunda yardımcı olamam ama ie da, bu çerezleri otomatik alması gerekir. ilk önce " C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Cookies\ " klasörünün içeriğini temizleyin ve tekrar deneyin. ben ancak bı kadar yardımcı olabilirim. size kolay gelsin