Şimdi Ara

Converse temizliği nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar converse temizlik yapmanın zamanı geldi geçiyor aldığımdan beri temizlemedim 6 aydır :) . İç tarafı terden renk değiştirmeye geçmiş önündeki ve yanlarındaki beyaz yerlerde baya beyazlığını kaybediyor :) bunun temizliğini nasıl yaparım. Makineye atmaya korkuyorum açıkçası :) bir yardım edin nasıl temizlenir şu ayakkabı.

Giydiğim ayakkabı şuhttp://www.asports.com.tr/ayakkabi/127754c-r-i-star-player-ev-phaeton-greydress-bluesegret_252_5837 ayakkabıyı buradan almadım ama göstermek amaçlı koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooRDeLia -- 12 Eylül 2012; 15:55:47 >

• yukarı.
  • Yardımcı olabiliecek yok mu?
  • Hocam bndede converse tarzı lacoste lar var makinaya atıyorum.Ama sert bi kir varsa cıkarmayabilir.
  • Converse giyilirmi ya hazır fırsatın varken çöpe at sen onu
  • Islan mendil ile beyaz olan yerleri ve o gri yerler kirlenirse yine ıslan mendil .
  • Makineye attım ben biraz renk değiştirdi daha güzel oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim converse(ben vermem) tarzı lacoste'um var. önünü cifle siliyorum bembeyaz oluyo
  • Peki iç tarafını ne ile temizliyoruz ? Converse düşmanlarıda yazmış ama ne yapalım herkes sevecek diye bir kural yoktur. Dışını ıslak mendille silmiştim ama tam geçirmedi kirleri. Gri olan yerinde kir yoktur ama iç kısım mavi olan yer terden rengi değiştiği belli oluyor bunu nasıl geçirebilirim makineye atmadan? Makineye atmak istemiyorum zarar verebiliyor ayakkabılara.
  • en kesin çözüm makinede yıkamak bez ayakkabı daha ne istiyosun ben genelde öyle yapıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

en kesin çözüm makinede yıkamak bez ayakkabı daha ne istiyosun ben genelde öyle yapıyodum

Bez değil yalnız bu kalın kışlık ayakkabı bez gibi değil yani.
  • Hocam ne farkeder converse değil mi at sen
  • Makineye atmadan bir çözüm yok mu ?
  • Makineden korkuyorsan bir fırça alıp, kovayı doldurup onun içinde yıkayıver. Ön taraftaki beyaz kısımlar da çıkmayacak kadar kirliyse cifle cifleyin. () Yeni gibi oluyor valla. Ben de hiç makineye atmadım, atmam da.

Edit Akbayram: Bahsettiğin Converse bez değilmiş. Mesajı yazdıktan sonra gördüm. Söylediklerimi unutabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Eylül 2012; 18:42:11 >
  • Hazır konusu açılmışken Adidas Superstar makineye atan var mı beyler
  • Çözüm önerisi yok mu ?
  • Up
  • ben conversi asla temizlemem. pis daha güzel görünüyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.