Şimdi Ara

Converse - CARREFOUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Farklı renk seçenekleri ile uzun bilekli ve normal Converse'ler 59.90 TL.

Kampanya bugün sona eriyor, hala bir çok renk ve numara mevcut, ilgilenenlere duyurulur :)

• Reklam diyenlere duyurulur, ilk mesajda olsa amacım fırsatı paylaşmak...

Converse - CARREFOUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trixiann -- 14 Temmuz 2014; 14:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

üzerine DH_oklavax yaz bakalım anca öyle inanırız

Abartmıyor musunuz? İsterseniz Kur'ân-ı Kerim'in üzerine el basan resmini de çekip koysun. Fişi paylaşmış, daha ne yapsın? Takla mı atsın? He, adam Carrefour'un sahibi veya Converse'in üreticisi, burada üyelik açıp raklamını yapıyor.
  • cumartesi bende cepa da gördüm. koli koli yığmışlar converse leri millet sadırıyordu. bebni pek ta<rzım olmadığı için bedava versen giymem
  • Tvde de reklam geçtş her carrefourda var galiba
  • Burnunda plastik olmayan modelleri varmıydı. Varsa uğrayayım carrefour'a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece klasik bez modeller var , bilekli ve bileksiz olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse vs Vans vs Superga
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

üzerine DH_oklavax yaz bakalım anca öyle inanırız

Abartmıyor musunuz? İsterseniz Kur'ân-ı Kerim'in üzerine el basan resmini de çekip koysun. Fişi paylaşmış, daha ne yapsın? Takla mı atsın? He, adam Carrefour'un sahibi veya Converse'in üreticisi, burada üyelik açıp raklamını yapıyor.

hocam geyik yapıyoruz sadece :) tabii ki biliyorum arkadaşın reklam yapmadığını ama reklam yapar gibi yazmış ona dikkat çekmek istedim :)

• Morhipo dan 45-50TL ye converse aldım.

Kampanya bitti ama dün tekrar başlamış Bazı ürünleri magazalarda bulmak biraz zordur.
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/28058/converse#stt=sort_1%401064_32686&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064
  • 2 haftadır filan var bu kampanya alıp almam konusunda terettüt ettim , almaktan vazgeçtim yoluma devam ettim :)
  • kaptım bir tane, haber için teşekkürler
  • beyler ayni sekilde migrosta da gormustum persembe gunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

beyler ayni sekilde migrosta da gormustum persembe gunu

5M Migros'ta 67'90 dı dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Morhipo dan 45-50TL ye converse aldım.

Kampanya bitti ama dün tekrar başlamış Bazı ürünleri magazalarda bulmak biraz zordur.
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/28058/converse#stt=sort_1%401064_32686&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064

Allah bilir, evde daha hiç giymediğin kaç çift vardır.

Fiyat uygunmuş ama...

@blackcurse

(Benim mesaj da biraz sert kaçmış, idare edin.)

• quote:

Hocam iki adet 70 liralık var gerisi hep 100 tl üstü fiyat. Siz nası 45 50 tlye aldınız. Bir alana bir bedavamıydı yoksa :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

quote:

Hocam iki adet 70 liralık var gerisi hep 100 tl üstü fiyat. Siz nası 45 50 tlye aldınız. Bir alana bir bedavamıydı yoksa :D

Yanlış bakmışınız, en az 40 çift 45-50TL lik ayakkabı vardı. Bakarken ucuzdan-pahalıya sıralamak lazım.

Kampanya bitmiş, o yüzden gösterebilme imkanım kalkmış. Ama aldıklarım bunlar.

Converse - CARREFOUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Temmuz 2014; 11:22:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Allah bilir, evde daha hiç giymediğin kaç çift vardır.

Fiyat uygunmuş ama...

@blackcurse

(Benim mesaj da biraz sert kaçmış, idare edin.)

Şu an giydiğim 7-8 çifti geçersek, daha fırsatım olmadığı için (ve giydiklerim eskimediği için) giyemediğim en az 10 çift vardır.

Mesela, arkadaşa da aldım. O 40TL ye buldu.

Converse - CARREFOUR

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Converse fetişi olayı bu olsa gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Converse fetişi olayı bu olsa gerek :)

Yok! Memur çocuğuyum. Çocukluğum/gençliğim 1 pantalon/1 ayakkabı ile geçti, o ayakkabı pantalon eskimeden yenisi alınmazdı.

O yüzden eskinin acısını çıkartmak nasip olmaya başlayınca, uygun fiyat yakalarsam -hiç acımadan- alıyorum. Mutlaka eskiyen oluyor.

Galiba!. Biraz da istifçilik ruhumuz da var...
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Oto kontrol şart :)
    7-8 giydiğin, aldığın ve giymediğin 10-15 olduğu düşünülünce, şart :)

Derin nefes al alışveriş öncesi, "Bu bana gereçekten şuan lazım mı" de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 15 Temmuz 2014; 12:08:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.