Bildirim
Converse - CARREFOUR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Reklam diyenlere duyurulur, ilk mesajda olsa amacım fırsatı paylaşmak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trixiann -- 14 Temmuz 2014; 14:45:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackcurse
üzerine DH_oklavax yaz bakalım anca öyle inanırız
Abartmıyor musunuz? İsterseniz Kur'ân-ı Kerim'in üzerine el basan resmini de çekip koysun. Fişi paylaşmış, daha ne yapsın? Takla mı atsın? He, adam Carrefour'un sahibi veya Converse'in üreticisi, burada üyelik açıp raklamını yapıyor. -
cumartesi bende cepa da gördüm. koli koli yığmışlar converse leri millet sadırıyordu. bebni pek ta<rzım olmadığı için bedava versen giymem -
Tvde de reklam geçtş her carrefourda var galiba -
Burnunda plastik olmayan modelleri varmıydı. Varsa uğrayayım carrefour'a.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece klasik bez modeller var , bilekli ve bileksiz olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
Orijinalden alıntı: blackcurse
üzerine DH_oklavax yaz bakalım anca öyle inanırız
Abartmıyor musunuz? İsterseniz Kur'ân-ı Kerim'in üzerine el basan resmini de çekip koysun. Fişi paylaşmış, daha ne yapsın? Takla mı atsın? He, adam Carrefour'un sahibi veya Converse'in üreticisi, burada üyelik açıp raklamını yapıyor.
hocam geyik yapıyoruz sadece :) tabii ki biliyorum arkadaşın reklam yapmadığını ama reklam yapar gibi yazmış ona dikkat çekmek istedim :)
-
Morhipo dan 45-50TL ye converse aldım.
Kampanya bitti ama dün tekrar başlamış Bazı ürünleri magazalarda bulmak biraz zordur.
http://www.morhipo.com/kampanya/liste/28058/converse#stt=sort_1%401064_32686&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064 -
2 haftadır filan var bu kampanya alıp almam konusunda terettüt ettim , almaktan vazgeçtim yoluma devam ettim :) -
kaptım bir tane, haber için teşekkürler -
beyler ayni sekilde migrosta da gormustum persembe gunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre654
beyler ayni sekilde migrosta da gormustum persembe gunu
5M Migros'ta 67'90 dı dün -
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Kampanya bitti ama dün tekrar başlamış Bazı ürünleri magazalarda bulmak biraz zordur.
http://www.morhipo.com/kampanya/liste/28058/converse#stt=sort_1%401064_32686&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064
Allah bilir, evde daha hiç giymediğin kaç çift vardır.
Fiyat uygunmuş ama...
@blackcurse
(Benim mesaj da biraz sert kaçmış, idare edin.
)
-
quote:
http://www.morhipo.com/kampanya/liste/28058/converse#stt=sort_1%401064_32686&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064
Hocam iki adet 70 liralık var gerisi hep 100 tl üstü fiyat. Siz nası 45 50 tlye aldınız. Bir alana bir bedavamıydı yoksa :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: pesaction
quote:
Hocam iki adet 70 liralık var gerisi hep 100 tl üstü fiyat. Siz nası 45 50 tlye aldınız. Bir alana bir bedavamıydı yoksa :D
Yanlış bakmışınız, en az 40 çift 45-50TL lik ayakkabı vardı. Bakarken ucuzdan-pahalıya sıralamak lazım.
Kampanya bitmiş, o yüzden gösterebilme imkanım kalkmış. Ama aldıklarım bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Temmuz 2014; 11:22:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
Allah bilir, evde daha hiç giymediğin kaç çift vardır.
Fiyat uygunmuş ama...
@blackcurse
(Benim mesaj da biraz sert kaçmış, idare edin.
)
Şu an giydiğim 7-8 çifti geçersek, daha fırsatım olmadığı için (ve giydiklerim eskimediği için) giyemediğim en az 10 çift vardır.
Mesela, arkadaşa da aldım. O 40TL ye buldu.
-
Converse fetişi olayı bu olsa gerek :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ju3x
Converse fetişi olayı bu olsa gerek :)
Yok! Memur çocuğuyum. Çocukluğum/gençliğim 1 pantalon/1 ayakkabı ile geçti, o ayakkabı pantalon eskimeden yenisi alınmazdı.
O yüzden eskinin acısını çıkartmak nasip olmaya başlayınca, uygun fiyat yakalarsam -hiç acımadan- alıyorum. Mutlaka eskiyen oluyor.
Galiba!. Biraz da istifçilik ruhumuz da var...
-
Oto kontrol şart :)
7-8 giydiğin, aldığın ve giymediğin 10-15 olduğu düşünülünce, şart :)
Derin nefes al alışveriş öncesi, "Bu bana gereçekten şuan lazım mı" de :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 15 Temmuz 2014; 12:08:02 >
Benzer içerikler
- metro market columbia orjinal mı
- burger crush
- bim parfüm erkek
- coffy bedava kahve
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X