Her yerde görüyorum okulda saydım sadece bir tenefüsde önümden 50 ye yakın converse geçiyor
Ona bakarsan Adidas SuperStar'da yalama olduYakışıyorsa giyicen.Ben asla bakmam kimsenin üstüne ne giymiş diye..
zaten yalamaydı.
zaten hiç sevmiyorum onları,çaput gibiler
hep yalamaydı zaten
Ben önceden gıcık kapıyodum (: Ama sonra Arkadaşım sayesinde aldım ve şuan başka ayakkabıda rahat edemiyorum çok rahat bence.. Şekil için giymiyorum ;)
Converse 38 numara kız ayağına yakışan bi ayakkabı
Yoksa 46 numara Converse Kayık gibi
Begeniyorsan giy ya. Yeter ki ozenti gibi dolasma.
Bide üstüne sağına soluna yazı yazarlarya oda şekil oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Bide üstüne sağına soluna yazı yazarlarya oda şekil oluyor.
Aynen ya yırtıyorlardı bi ara okulda kardeşim yırtcaksan niye alıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: Dhqwer
ben 45 giyiyorum :cg giymesini bilince sorun yk
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
ne dediğinin farkındamısın özentiliğe mal olmuş bir kıyafeti giyip özenti gibi dolaşmamak? özentilik insandan kaynaklanan birşey değil giydiği conversden çıkan bir sonuç
Yakışıyorsa giy lafına hiç katılmıyorum giyilicek bir sürü casuel spor tarzı ayakkabılar varken niye özenti ayakkabıları?
ilkokul 1 e giden çocuklarda bile görmeye başladım çakma tabi çoğu ama olsun işin suyu çıktı biraz ama rahatlığı için giyenlere sözüm yok
bunun neresi entrsan anlamadım?
bn 4 yaşımdan 15'e kadar giymiştim, çoğu insanda giyiyor rahat ayakkabı (hee sen başşka açıdan baktıysan? örn değişik olmak- öle bişey yok milyonlarca kiişi giyiyor..)
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
Orjinalden alıntı: Dhqwer
ben 45 giyiyorum :cg giymesini bilince sorun yk
44 giyiyorum bende rahatlık konusunda şikayetim yok hatta kızlardanda iyi tepkiler alıyorum
Giymediğiniz için bilmiyorsunuz bir çok spor ayakkabıdan rahat.
ve artık bence milletin ayanda ki üstünde ki başında ki sizi bu kadar ilgilendirmez.. kimseyi ilgilendirmez beyeniyorsan giy beyenmiyorsa giyme bu kadar basit..
Bu arada o kız ayakkabısı değilmiydi yaw?
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
zaten yalamaydı.
zaten hiç sevmiyorum onları,çaput gibiler
+1903
palet gibi resmen
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
ne dediğinin farkındamısın özentiliğe mal olmuş bir kıyafeti giyip özenti gibi dolaşmamak? özentilik insandan kaynaklanan birşey değil giydiği conversden çıkan bir sonuç
Yakışıyorsa giy lafına hiç katılmıyorum giyilicek bir sürü casuel spor tarzı ayakkabılar varken niye özenti ayakkabıları?
ben beğeniyorsam elin çocuğu giydi diye giymemeli miyim? yada bi ayakkabıyı beğendim diye özenti mi olmalıyım?