Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çözüldü.

Herkese destek mesajları için teşekkür ediyoruz. Sizler sayesinde varız, bu güzel mesajlar inanın bu işi yapmamızın asıl sebebi.

Durmak yok, üretmeye devam!
  • Yama korsanla uyumlumu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Control Türkçe Yaması, 27 Eylül Cuma günü (yarın) saat 20:00'da sizlerle olacak!

30 Ağustos tarihinde başladığımız projenin, 14 Eylül gününde çeviri aşamasını bitirdik. 16 Eylül'de başlayan test aşaması, metinlerin düzenlemeleri ile birlikte 24 Eylül günü son buldu. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında, size tam olarak 4 yeni proje ve 2 yeni DLC çevirisi sunduk. Anonymous üretmeye devam edecek!
    merhabalar oyun menüsünden Türkçeyi seçince Rusça oluyor?

yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanbal kullanıcısına yanıt
    repack kokusu alıyorum.
    Merhaba, masaüstündeki oluşturduğumuz kısayoldan girerseniz sorununuz çözülecektir. Hala daha çözülmezse Discord’da bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Merhaba, masaüstündeki oluşturduğumuz kısayoldan girerseniz sorununuz çözülecektir. Hala daha çözülmezse Discord’da bekliyorum :)
    oyunu epic gamesten aldım. bu masaüstü uygulamasını bulamıyorum? ayrıca discorddan size msj atamıyorum? o kadar kolsuzum ki, hiç bir şey yapamıyorum ya

Siz hiç merak etmeyin :) özelden yazıyorum şimdi

• walküre kullanıcısına yanıt
    Hocam yama korsan ile uyumlumudur ?
  • Merhabalar. Yamayı kırmaya çalışan şahısların saldırıları sebebiyle yamaya erişim an itibarıyla kapatılmıştır. Birkaç gün içerisinde gerekli güvenlik önlemlerini alıp yamaya erişimi tekrar açacağız.

Meyve veren ağacı biz korumaya çalışıyoruz. Bu oyunu ücretsiz bekleyen arkadaşların da bilincindeyim. Ama onlara şunu hatırlatmak istiyorum: Eğer biz olmasak, kırılacak bir yama olacak mıydı?
    Var tabii. Dayıoğluma oyunu çevirtiyorum şimdi, görürsünüz siz.
  • çeviriyi aldım.

sorunsuz yükledim. türkçe oynuyorum.

daha önce de zaten watch dogs 2'yi alıp kurmuştum.

Anonymous Çeviri ekibi çok güzel işler yapıyor. bizde alıp destek oluyoruz. helal olsun size.
    hocam selam yamayı kuruyorum, oyuna girmek istediğimde hata:004 yazıyor ve kapanıyor, ne yapmam lazım?
  • Aynı hatayı ben de alıyorum. hata:004
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selimovskii

Aynı hatayı ben de alıyorum. hata:004
    Az yukarıda yazdım efendim, koruma önlemleri alana kadar, kırılma girişiminden dolayı erişimi kaldırdık.
    Anladım ben yeni satın alanlar için kaldırıldığını düşündüm. Haftadaki tek izin günüm pazar bu gece oyunu oynamayı planlıyordum. Sağlık olsun artık. Kolay gelsin sizlere.

Yamayı satın alacaktım son cümlenizden sonra vazgeçtim. İyi forumlar.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin takdirinz, mesajınız için teşekkür ederim. Lakin demeye çalıştığım şey şuydu: Eğer ki ortada bir yama olmazsa, kırılabilecek bir yama olur muydu? Yani 1+1'in 2 olması için 1'in yanında "+1" işaretine ihtiyacı var değil mi? Demeye çalıştığım şey bu.
    Bu işler bu kadar komplike işler değil. Milyon dolarlık oyunları kırmaya çalışıyor ve kırıyorlar. Hiç biri de çıkıp biz olmasak kırılacak oyun olmayacaktı diyor mu? Kırılmaması için önleminizi alırsınız olur biter. "Biz olmasak" cümlesi aşırı ego içeren çok tehlikeli bir cümledir. Ben de bunu demek istedim.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    İnanın ben de demek istediğinizi gönülden anlıyorum ve katılıyorum. Lakin "biz olmazsak" cümlesini sanırım doğru açmam gerekiyor. Elbet biri çıkar çevirir ve inanın bana çevirseler ben bu stresi, sıkıntıyı ve giden zamanı hemen üzerimden devrederim. Ama doğruya doğru demem gereken şeyler var, biz 3 ayda 4 farklı yama ve 2 farklı DLC çıkardık. Üretkenliğimiz ve çeviri kalitemizin gayet ortada olduğunu düşünüyorum. Yani buna "aşırı ego" yerine, yaptıklarımızı dile getirmek, daha doğru bir tanım oluyor.

Bakın tekrar ediyorum, biz olmazsak ile dediğim şey, biz olmazsak yama göremezsiniz değil, ki elbet yama görürsünüz. Ama bizim bu kadar kısa sürede sektöre getirdiğimiz hareketlilik de ortada.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.