Şimdi Ara

Continental PremiumContact6 aldım. Çok pişmanım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2017 focus aracımda fabrika çıkışlı bu lastik var
    çok ses yapıyor
  • 1 yıldır kullanıyorum evet sessiz bir lastik değil ama öyle çok da rahatsız edici değil. bence lastikleri bırakacağınız yer ile konuşun 4 adet geçici lastik taksınlar. çoğu yerde kiralama tarzı şeyler oluyor en azından sorunu kabul edip değişim alma şansınız var
  • 0 km aldığımızın aracın üzerinde pirelli lastik takılıydı. Sol arkadan uğultu geliyordu. en az 3 kez servise gittik. en sonunda lastikciye yönlendirdiler. Sol arka lastik değişti. Ses kesildi. Lastik problemliymiş. Sizin lastiklerde de sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 4 Ekim 2020; 13:14:3 >
  • 205-55-16 Cpc1
    205-55-16 Cpc5
    225-45-17 Csc5 kullandım. Hepsinde beni yanıltmadı rezalet performansıyla. Aşırı sesli aşırı sert sürekli patinaja düşen bir kere balon yapan ve sport contac olanı aşırı yolu seçip direksiyona müdahele eden bi lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

En iyisini seçmeye çalıştım. Güvenlik en önemli kriterdi benim için. Fren mesafesi en kısa Lastiklerden biri buydu. İşin parasında değilim 4 adetin 1700 lira verdim.
    Ama gel gelelim kalitesiz lastik ile karşılaştım.
    Biz 2013ten beri eski aracımız da başladık hala conti kullanıyoz şimdiki aracın üstündeki lastikleri de aldığımızda taktık 2017 mayısta en az 35 40 bin yaptık yazlıklarla continentelin çok ses yapan sert bir lastik olduğu doğru ama sizinki kadar da yapmaz sizinkinde bir hata var bence
  • Aracımda 235 50 17 csc5 vardı. 15 bin kmden itibaren kayıyordu lastikler. Sonraki sezon 25-30 bin km de iken artık kaymayı aşıp, buz pistinde gibi gidiyordu. Bu lastiğin tanesi 2 sene önce 700 Tl idi.

Dünyanın en iyi lastik üreticilerinden biri olarak otoritelerce belirleniyor. Belki bizim tozlu, kalitesiz asfalt için uygun değil diye düşünmek istiyorum. Ancak Türkiye şartlarında çok çabuk yıprandığı kesin.
  • ~Anor~ kullanıcısına yanıt
    _Dexter_ kullanıcısına yanıt
    Cpc6 larda rotation yok, sadece ic ve dis var (asimetrik lastik yani)

Cpc6 icin de zaten piyasadaki en fazla ses yapan lastiklerden biri oldugu tum testlerde cikiyor, eger az ses yapan lastik istiyorsaniz falken azenis fk510 filan bakin derim, ama performans lastigi olsun ve iyi olsun deyince mesela yine pilotsport4 de contiden 1 tik asagida da olsa cok ses yapiyor.. Her seyi bir arada mukemmel sunan bir lastik yok malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 19 Haziran 2020; 1:38:40 >
  • ~Anor~ kullanıcısına yanıt
    Hmm bu bahsettiginiz baska bir olay o zaman... Faturali garantili urun degil mi hocam, gidin bayiye bunun tabani bozuk ses yapiyor degisim veya iade istiyorum diye bastirin
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edip memnun kaldiginiz lastik nedir hocam?
  • conti 2 kullanmıştım çok iyiydi..

yıkıldım şimdi bu durumda..(
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Kışlık Michelin alpine 5.
    Yazlık Goodyear Efficient Grip.
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    İncelemeye gönderelim 20 iş günü içinde döneriz diyorlar, ancak 1 ay araçsız lastiksiz kısmına çözüm getiriyorlar. Uğraşıyorum bakalım bilgi vereceğim.
  • Dün yetkili satıcı ile görüştüm, hatır gönül yardımcı olmaya çalıştı, olayı biraz subjektif göstermeye çalışsana ısrsrımla ekspere danışmada karar kıldırdım.
    Lastik tarih, dişlerin durumu gibi fotoğrafları ekspere iletti bakalım sonuç bekliyoruz.
    Aracın yürüyenine kusur bulmaya çalışsalarda olmadığını sonunda kabul ederler umarım.

Neticelendiğinde tekrar bilgi gireceğim.
  • Conti de bozdu demekki.
  • Michelin alın geçin zaman. Pahalı ama kafa rahat olsun.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Ben de 17 sonu üretimi bridgestone turanza t001 leri dayanamayip çıkardım cpc 6 aldim cok da memnunum...en azindan yol tutuyor artik aracım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

conti 2 kullanmıştım çok iyiydi..

yıkıldım şimdi bu durumda..(
    ContiPremiumContact 2'yi 9 sene 100 bin km kullandım. Dişleri hala 3.2mm idi geçen muayenede ölçtüler. Yol tutuşu bile hala iyiydi. Geçenlerde değiştirip cpc6 aldım. Uzun yol ve şehiriçi totalde 1000km civarı yol yaptım gerçekten performansı çok iyi. Acayip güven veriyor ve herhangi bir sorun da gözlemlemedim.

Bence arkadaşın lastiklerinde bir hata var.
  • Bende 2019 Haziran'dan beri kullanıyorum memnunum yol tutuşu bariz fark etti herhalde fabrikasyon hatalı çıktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.