Şimdi Ara

Continental mı, Michelin mi yoksa Goodyear mı? '2025 Lastik Kararsızlığı Yılı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben en son michelin primacy+ kullandım. Gerçekten süper lastikler. Özellikle ıslak zeminde hayat kurtardı. Birde taş yollarda ciddi derecede konfor sağladı. Lastik yumuşak ama cidden en beğendiğim lastik oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tucson aracımda Premium contact 7 aldım geçen yıl haziran ayında. Oldukça memmunum. ;Bende Michelin arasında kalmıştım. Yine alacak olsam ne diye sorarsanız ikisi de sınıfının en iyileri fiyatına taksit sayısına göre karar verirdim sanırım.

Michelin biraz daha yumuşak bir hamurmuş galiba, antalya sıcağına dayanmayacğını söylediler

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

Merhaba.C.p.c.7 yi almanı tavsiye ederim,testler bu yönde.Sessiz bir ürün değil ancak bridgestone t005 gibide çok gürültülü değil.Ancak en önemlisi hava sıcaklığı değişimine karşı performansı daha az etkilenmekte tüm rakiplerine göre.Touring bir lastik olup spor lastikler gibi performans gösteriyor.Konforlu.

Michelie gerek yok.Daha hiçbir testide yok ayrıca.

• 2025 Continental PremiumContact 7 siparişini verdim ben de. Sık sık uzun yol yapan biri olarak lastik benim için çok önemli.

3 marka da kendini ispatlamış firmalar. Kışlıklarım zaten GoodYear, daha önce defalarca Michelin kullandım. Rft hariç çok memnun kalmıştım.

• Aracım Corolla, 5/25 üretimli Michelin primacy 5 aldım. Lastik Almanya uretimli.Ben de cpc7 arasında kalmıştım. Daha az ses vereceğini umarak bundan yana tavır aldım. Daha önce kullandigim aracımda yaz ve kisliklarim Michelin, di. Fena değildiler. Continental mı, Michelin mi yoksa Goodyear mı? "2025 Lastik Kararsızlığı Yılı"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Not important Name N kullanıcısına yanıt

Tam kararsız olduğum lastiği almışsın hocam. Conti önde michelin da yeterli veri yok ne zaman taktırmayı düşünüyorsunuz? Yakın zamanda mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vakit bulabilirsem bayram öncesi kişliklari değiştireceğim, malum bahar havası geldi.

Hocam seni bekliyorum inşallah hemen taktırırsın 😂 ben de çünkü kışlıklardan kurtulmak istiyorum. Seçeneği 2 ye düşürdük

Benim değerlendirme yapabilmem için çok erken. Her iki marka da kendini kanıtlamış, iyi lastikler. Tercihinizi hangisinden yaparsanız yapın yanlış yapmayacağınızı düşünüyorum.
    Ben tercihimi yaparken japon araçlarının yalıtımı zayıf olduğundan dolayı ve genelde düzgün yollarda kullandığım için Michelin'den yana kullandım. Günlük ortalama 70 km+ ve görece iyi yollarda araç kullanıyorum.
    Ayrıca kışlık lastiklerim Continental wintercontact TS 870 p.

Benim aracın yalıtımı kısmen iyi gibi. Araç her türlü yola girebiliyor. Köy yolu, toprak yol, ay yüzeyi gibi şehir içi yollar vs. bu senaryoda conti iyi gibi duruyor. Ama eski yazlıklarım 68-69 db düzeyindeydi. Conti de bu değer daha yüksek sanki bu da beni rahatsız eder mi tam emin olamıyorum.

Sizin yerinizde olsaydım Continental'dan yana seçimimi kullanırdım.

• Continental mı, Michelin mi yoksa Goodyear mı? "2025 Lastik Kararsızlığı Yılı"
  • 3 yıl kadar EGP 2 kullandım kesinlikle tavsiye ederim, sessizliği ve dayanıklılığı güzeldi.

• Arkadaşlar, bende de suv araç var. Ebatlar 245/45/19. Yazlık lastik alacağım. Bulunduğum şehirde yollar çok kötü, sürekli çukur ve bozuk. Hangi lastiği önerirsiniz? Daha önce 6 yıl fabrika çıkışlı SportContact 5 kullanmıştım. Uzun yol yapmayı çok seviyorum.

SportContact ile PremiumContact arasında ne farklar var? Michelin Pilot Sport’a da baktım ama okuduklarıma göre bu lastik çok yumuşak olduğu için bu yollarda ömrü çok kısa olurmuş. O yüzden şimdilik Continental tarafındayım gibi. Ama model anlamımda kafamda soru işaretleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 15 Mart 2025; 11:37:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Kullanım kosullariniza göre Continental ultracontact uygun gibi. Sitesinden inceleyin.

• Conti 4 mevsim kullanıyorum. Baya memnunum.

• 2 Yıl, 22 bin kmdir Continental PC7 kullanıyorum 205 55 r16 Volvo V40 aracımda,

Artıları:

- Fren mesafesi hem ıslakta hem kuruda çok iyi. Zınk diye duruyor.

- Islak ve kuru da yol tutuşu iyi. Tabi bu agrasif kullanmasanız bile güvenlik anlamında önemli. Sollamalarda veya kaçış manevrası yapmanız gerektiğinde bunun önemini daha çok anlıyorsunuz.

- Sağlam. Yanlışlıkla çukura girince yarma şansınız daha düşük.

Eksileri

- Sert süspansiyonları olan aracımda bozuk yollarda sarsıntı fazla.

- Yine aynı şekilde bozuk yollarda gürültü fazla. Müzik veya yüksek fan klima açık değilse lastiğin gürültüsü rahatsız ediyor.

Babamın 2014 S60 aracında da aynı lastikler var. Araç yumuşak süspansiyonlu olduğu için daha konforlu bi sürüşü var. Yalıtım da daha iyi olunca kabine gelen gürültü daha az.

• Conti pişmanlıktır. EGP’yi her türlü tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vincentvega kullanıcısına yanıt

tüh ya boşuna aldık desene her sene testlerde birinci çıkan contiyi. hemen gidip petlas alayım. Continental mı, Michelin mi yoksa Goodyear mı? "2025 Lastik Kararsızlığı Yılı" 

• Continental balon bir lastiktir, şikayet sitelerini okursanız premium denilen lastikte yanak yarılması, balans tutmama gibi sorunlar almış başını gidiyor.

Bu mu abartılan Continental? Yoksa bizim ülkeye kalitesiz seri mi gönderiyorlar?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.