Şimdi Ara

Conti 2 Verilip Primacy 3 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sıfır aldığım aracımda bulunan Continental Conti Premium Contact 2 lastikleri Michelin bayiine verip, üste para ekleyerek Primacy 3 lastik almayı düşünüyorum. Sessizliği, konforu ve yol tutuşta A, yakıt tüketiminde B sınıfı olması nedenleri bende Primacy alma isteği oluşturdu. Sizce değer mi böyle bir değişikliğe? Bu arada Conti yol tutuşta B, yakıt tüketiminde E sınıfı. Ayın 15ine kadar kararımı vermeliyim. Teşekkürler...

• ne kadar para vereceksiniz lastik başına? bence bu önemli..
  • her türlü primacy
    bu güne kadar kullandığım en iyi lastik bana göre
    son lastikleri alırken 2 saat beklemişti takıp gitmem gerekiyordu
    lastikçi pilot 3 ler le kandırdı beni , primacy kalkacak falan fişman
    yemedim de acelem de var dı takdırdım gitti

bi dahaki sefere tekrar primacy
  • Makul bir farka değiştirebilirsiniz...
  • Ödeyeceğiniz fark makulsa neden olmasın...
  • Ben tam aksine Primacy 3'ün üstüne para verip CPC2 alırdım.

CPC2'nin üstüne para verip alacağınız lastik CPC5 olmalı.
  • Conti premium contact 5 e geçmenizi tavsiye ederim.Bende contact 2 kullanıyorum çok memnunum 2 den 5 e geçerim başka lastik düşünmüyorum kullananlar çok memnun testlerde ise çok başarılı sonuçlar alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 Egea Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben CPC2'den memnun değilim, gürültülü ve konforsuz. yağışlı yolda oldukça iyi güvenlik sağlıyor ama sessiz, konforlu ve yakıt tüketimi daha iyi bir lastik istiyorum. incelediğim en iyisi de primacy 3 görünüyor. michelin, bridgestone, lassa, conti kullanmış biri olarak en çok michelinden memnun kalmıştım. kışlık lastik ihtiyacım olsa nokian denerdim ama yazlık lasikte michelin çok farklı. bridgestone kütük gibi ama itiraf etmeliyim tam 62 bin kmde aracımı sattım ve hala yarı dişi ancak geçmişti. uzun ömür konusunda bridgestone süper ama ben uzun ömür değil sessizlik, konfor ve en başta güvenlik aradığım için michelin diyorum. fiyat farkı bana göre çok yok, sadece primacy 3 ile değiştiğime değer mi veya primacy 3'e alternatif ne olabilir onu merak ediyorum. CPC5 için yorumlar oldukça iyi fakat michelin konfor ve sessizliği asla yok deniyor.
  • bu arada primacy 3 sıfırları michelin 225'ten sayacak, ama contilere iyi veririz dedi. kesin belirli değil rakamlar, 15inde gidince beli olacak.
  • forumda 200-210 tl civarı diyorlardı primacy 3 için ama contilere iyi rakam deyince 225 ok dedim, çok mu pahalı olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

Arkadaşlar merhaba. Sıfır aldığım aracımda bulunan Continental Conti Premium Contact 2 lastikleri Michelin bayiine verip, üste para ekleyerek Primacy 3 lastik almayı düşünüyorum. Sessizliği, konforu ve yol tutuşta A, yakıt tüketiminde B sınıfı olması nedenleri bende Primacy alma isteği oluşturdu. Sizce değer mi böyle bir değişikliğe? Bu arada Conti yol tutuşta B, yakıt tüketiminde E sınıfı. Ayın 15ine kadar kararımı vermeliyim. Teşekkürler...

Benim 0 km aldığım araçta pırelli P7 lastik vardı

İnternet üzerinden sattım

Kışlık alpin a4 lastik aldım

Şimdi primacy 3 lastik alıcam yazlık olarak

Primacy 3 lastik çok iyi diye biliyorum forumda alıp kullanan var özelikle sessizlik çok iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

Arkadaşlar merhaba. Sıfır aldığım aracımda bulunan Continental Conti Premium Contact 2 lastikleri Michelin bayiine verip, üste para ekleyerek Primacy 3 lastik almayı düşünüyorum. Sessizliği, konforu ve yol tutuşta A, yakıt tüketiminde B sınıfı olması nedenleri bende Primacy alma isteği oluşturdu. Sizce değer mi böyle bir değişikliğe? Bu arada Conti yol tutuşta B, yakıt tüketiminde E sınıfı. Ayın 15ine kadar kararımı vermeliyim. Teşekkürler...

Benim 0 km aldığım araçta pırelli P7 lastik vardı

İnternet üzerinden sattım

Kışlık alpin a4 lastik aldım

Şimdi primacy 3 lastik alıcam yazlık olarak

Primacy 3 lastik çok iyi diye biliyorum forumda alıp kullanan var özelikle sessizlik çok iyiymiş

teşekkürler cevap için hocam. benim de özellikle ve özellikle primacy 3'ten beklentim bu: sessizlik. burada sıcak asfalt neredeyse hiç yok ve mıcırlı asfaltta da mümkün olabilen en az gürültü istiyorum. 80-90 km süratte müziği kapattığım oluyor. tabi ki aracın yalıtımı vs önemli etken ama yanlış hatırlamıyorsam conti 2'leri primacy ile değiştirerek 4-5 db'ye yakın ses azaltmayı başardığını yazmıştı bir dh kullanıcısı. ben de öyle birşey olacaksa hiç durmayıp değiştireyim diyorum.

• Michelin Energy Saver da kullanıyorum, sessizlik olarak çok iyi evet ama ıslak zemin performansı zayıf bana pek güven vermiyor, premium contact 2 den sonra hiç tatmin etmedi.Primacy ıslak zeminde nasıl hiç fikrim yok ama sessizlik sizin için çok önemliyse Michelin en iyi tercih olur. Continental lastikler, Michelin kadar sessiz olmaz. Ben sessizlikten önce yol tutmasına ve ıslak zemin performansına önem verdigim için benim için en ideal Continental lastikler oluyor ama siz sessiz istiyorsunuz o nedenle Michelin doğru tercih olur.:)

• Primacy 3 için islak ve kuru zeminde A sınıf gösterilmiş hocam hp ve saver sanırım C sınıfı idi, o problemi michelin çözmüş olsa gerek. Hpde yer alan birçok eksiği kapatmışlar deniyordu. Beni cezbeden bi konu da bu, eski eksiklikleri halletmişler deniyor.

• 205 55 16 cant lastik boyutunda araç kullanıyorum 2. el almıştım
    çok kötü bir çukura düştüm sonrada lastik nasıl patlamadı diye hayret ettim meğersem balon yapmış( km 75000 bu arada) çukur da belediye asfaltı keserek çıkarmış kenarları keskin derinliği bay fazla ve işaret yok. 80 km hızla giderken birden önüme çıkıverdi. kaçamadım bari tek tekeri düşüreyim hesabı yaptım. sağ ön primacy hp yi 75000 de balonlattık. sert yanaklı bir lastik olsa belki ön düzen daha çok zarar görecekti (bu çukur yüzünden far yükseklik ayarını otamatik yapan sistem eğilmiş.)
    yine mişlen aldım arkaları bu sene 5. yılını doldurduğu için çıkardım attım yaklaşık 90000 km kullanıldı ve diş derinliği hala iyi ama hamuru yol tutumuyor.
    bence mişlen çok dayanıklı lastik üretiyor. aynı cant boyunda başka araç - lastik kullanmadım diğer markalarla kıyaslamam yanlış olur.
    gerek sessizliği gerek yol tutuşu, gerek komforu ile tavsiye ederim. primacy 3 ü çok merak ediyorum. yaz döneminde 2 tane lastik alcam 3ü denemek çok isterim ama bu ebatta çok pahalı; bakalım nasip uygun bulursak alırız yoksa primacy hp devam

• Az önce şiddetli yağış ve ciddi su birikimlerinde conti 2yi bi kez daha test ettim, su birikintilerinde kızaklama olmadı güven verdi ama kalkışlarda patinaja bindi ve ön lastik dengesizligi ile espyi çalıştırdı. Bence bunu yapmamalıydi zira tehlikeli bi durum yaratıyordu esp kurtardı. Acaba primacy 3 nasıldır ıslakta ve su birikintilerınde?

• güncel
  • Goodyear asymetrik2 veya conti spor contact 5 alırdım. Kaydıran micheline geçmek ne derece mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki fark az ise durmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Goodyear asymetrik2 veya conti spor contact 5 alırdım. Kaydıran micheline geçmek ne derece mantıklı.

Hangi modeli kaydırıyor ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.