Şimdi Ara

Constantine Filmindeki Zippo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün keaunu Reeves'in constantine filmini 6.kez izledim. Her zamanki gibi gözüm yine zippo'ya takıldı. Sahibindende 70 tlye satiyorlar ama hep boyutu kücük hemde orjinal degil. Bu zippoyu nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gercegını cok zor bulursun, bulsan da cok yuksek fıyat cekerler gercı satmaz ya satarsa yanı ayrıca 300 adet uretıldı bır cogu koleksıyoncuların elındedır buyuk bır ıhtımalle, kısacası bu sevdadan vazgec derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

gercegını cok zor bulursun, bulsan da cok yuksek fıyat cekerler gercı satmaz ya satarsa yanı ayrıca 300 adet uretıldı bır cogu koleksıyoncuların elındedır buyuk bır ıhtımalle, kısacası bu sevdadan vazgec derım

Aslında buldum. Linkteki site orjinalini satiyorlar. Ama kargo felan 450'yi geciyor

http://www.123zippo.com/product_info.php?products_id=28

Kafaya taktim ama bi sekilde alcam ins

Edit:2002 senesinde 300 tane cikarilmis. Film sayesinde ilgi gorunce 2009'dan beri cikariliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 31 Aralık 2012; 22:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

gercegını cok zor bulursun, bulsan da cok yuksek fıyat cekerler gercı satmaz ya satarsa yanı ayrıca 300 adet uretıldı bır cogu koleksıyoncuların elındedır buyuk bır ıhtımalle, kısacası bu sevdadan vazgec derım

Aslında buldum. Linkteki site orjinalini satiyorlar. Ama kargo felan 450'yi geciyor

http://www.123zippo.com/product_info.php?products_id=28

Kafaya taktim ama bi sekilde alcam ins

Edit:2002 senesinde 300 tane cikarilmis. Film sayesinde ilgi gorunce 2009'dan beri cikariliyor

hocam replıca olmadıgına emınmısın, yanlıs bılmıyorsam 300 adet uretıldı sadece

• Arkadaşlar bir sürü konuda gördüm replica/orijinal tartışmasını açıklık getireyim konuya evet doğrudur bu çakmağın aslı filmin şerefine 300 tane üretilmiştir ancak çok popüler olduğu için zippo yeniden kendi replicalarını üretmeye başlamıştır. Yani piyasada gördüğünüz constantine çakmaklar limited edition olanlar değil sıradan zippolardır ama yine de orijinal zippo dur. Limited edition olanları bulmanız şu an imkansız gerçekten bulsanız da çok çok uçuk rakamlara satılacaktır ama aşağıdaki linkteki modeli normal zippo fiyatına her yerde bulabilirsiniz.

Constantine Filmindeki Zippo?

• beyler konu hortlatmış olucam ama birşey yazmadan geçemedim.. uzun süredir üyeyim ve takip ediyorum ama hiç yazma geregi duymamıştım :D

replicalar düz zippo boyutlarında olanlardır.. birçok alışveriş sitesinde mevcut.. ama esas olanı resimdekidir.. ve boyutuna dikkat.. koleksiyonumun en nadide 2. parçasıdır.
     Constantine Filmindeki Zippo? Constantine Filmindeki Zippo?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PURO King Edward
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok cahilmişim la, ilk defa duydum Zippo kelimesini ve ne olduğunu. Halbuki filmi izlemiştim.

• vutcher V kullanıcısına yanıt
    Piyasa degeri nedir.

• gerçeğini zaten bulman imkansız. fakat ben replicasını aldım. kullanıyordum fakat peder bey yakalayınca cep yaptı :( ama 50-60 liraya değecek birşeydi emin ol
  • yukarda başka arkadaşlarında belirttigi gibi dünyada 300 tane var ve bir kısmı constantine filminin galasında hatıra olarak orada bulunan yıldızlara hediye edildi.. kalanlar koleksiyoncuların ellerinde bu yüzden piyasa degeri yok.. sadece koleksiyoncular arası çok hatırı sayılır rakamlarla eldegiştirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vutcher -- 12 Ekim 2014; 0:34:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.