Şimdi Ara

Conquer Online Konu!!(anlamayanlar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Conquer Online oyununun konusunu nerdeyse kimse anlamamış.Bu oyun diğer mmorpg oyunlarına,konu bakımından trilyon takar!(bin takar demedim)
    Çünkü bu oyun hem mmorpg hemde real life yani yaşamda var.Diğer oyunlar gibi sadece mmorpg değil yani
    hem sims hemde mmorpg.Bu özellikte diğer oyunlardan bu oyunu ayırır.Yani MMORPGS türü

• Bu arada şunu söylim bazı arkadaşlar Conquer Online oyununu hor görüp bazı kişilere oynamamasını söyleyerek başkalarınıda etkilemektedir.Kendi oynadığı oyunları görmeyip başkalarının oyunlarına laf atan kişiler lütfen bu hareketinden dolayı özür dilesinler

Saygılar...
    www.conquerturkey.tr.cx
  • Conquer Online ile ilgili yardım almak isteyenler:
    www.conquerturkey.tr.cx
  • Siz orda spastik gibi zıplarken bi lineage2de okyanusta yüzüyoz gemilere biniyoz
  • Siz lineagede yüzüp yüzüp su kusarken biz evlenip ev kuruoz jhahahahaha
  • hehe siz ev krup evlenirken veya okyanusta yüzerken biz silkroadda kurt alıyoruz sonra onu büyütüyoruz
  • hahahahahaha hiç gülesim yoktu biz burada üstüne binebiliyoz onu kasabiliyoz iyicene kastıktan sonra üstüne binim gökyüzünde süzülebiliyoz büyücü pet kasabiliyoz hey yawrum hey her türlü sizin dediklerinize 150000 çakar bizim oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz kurt alıp beslerken veya yüzerken biz kazıcılık yapıoz conquerda
  • ne var bizde oltayla balık tutuyoz :P
  • yaw bende conqueronline oynadım ama diger online oyunlardan farkı yok hep si wakit kaybı hicbir ise yaramıyo aptalastırıyo benim tavsiyem hemen online oyunlarını bırakın...
  • valla tumbitumbi ne zmn topic acsan 3 tane ust uste post atıosn , sanki 1000 msj olunca daha bi havan olcakmıs gibi....
  • tumbi mmorpg nedemek?bi açsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: IoI

valla tumbitumbi ne zmn topic acsan 3 tane ust uste post atıosn , sanki 1000 msj olunca daha bi havan olcakmıs gibi....

quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

tumbi mmorpg nedemek?bi açsana

• link verinde bizde oynayak
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH

tumbi mmorpg nedemek?bi açsana

multi manyaks oryantal rakımsız parazit geçidi .......
  • lol

süper olmuş bu.

exelans.. biraz araştır bak canım kardeşim... ilk sayfaya bak mesela !

edit: ilk sayfadan kastım... diğer oyunlar bölümü sayasına bak... orda kocuman bi topic var zaten... bu topic ise sadece tumbi nin post kasma mekanlarından bi tanesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 23 Eylül 2006; 22:03:04 >
  • conquerı 2 yıl oynadım lvl 125 archer full socket stuff yaptım 1 ay sonra charımı caldılar ve ogun den sonra sogudum oyundan gordugum en mekmmel oyun sılkroad ve suan ondanda sıkıldım ama yenıseyler geldıkce oyundan kopamıyorsun
  • eudemons online ı bırakıp bunu oynuyacagım tavsiye edermisiniz ???
  • beğenirsem bende indiririm baksana hero guild e
  • http://www.conqueronline.com/ sitesi bu sslere baktım eudemonsu gördüm sanki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.