Şimdi Ara

Conquer Online Konu!!(anlamayanlar için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun cok hoş videolara baktım eudemonsa benzer bir oyun guzel yani şuandada iniyor %40 oldu ok guılde geciyorum..
  • yaw geçin mu online indirin bunun yerine hiç gsl deil yada eudemons yada lunia bakin conquer online oynamamak için bir sürü sebebp bide hortlamiş 9 ay bole maden kazma balik tutmali oyun istiosaniz goonzu online i denein bakin bi sebebp daha (kötüyüm bn kötüyüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 20 Mayıs 2007; 0:16:38 >
  • sebep ?
  • mu kac gb soylermsıın malum kota olayı var bendede
  • bi buna(mu online)http://img.thaibuzz.com/iz/zs0mu.jpg

bide buna bakhttp://www.play-free-online-games.com/listmachine/uploads/image_conquer_online_1.jpg

mu nun son clint i 300 küsür mb di ama GLOBALDA OYNAMAYI DENEMEYİN (freeleri var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 20 Mayıs 2007; 0:22:06 >
  • oha.gif mu cok göz alır yav ne öle pırıl pırıl parlıyorlar en iisi conquer
  • denedinmi oyunu nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumbitumbi

Siz lineagede yüzüp yüzüp su kusarken biz evlenip ev kuruoz jhahahahaha

dostum l2 dede evlenebiliosun.conquerin grafikerline baktm cizgi film gbi o oyunu nasil oynadiini bile anlamiorum.sana lafim yok yada bu oyunu sevenlere ama biraz gozunuzu acin artk.Hangi oyunun grafikleri L2 den guzel?
  • sence grafikmi onemli zevkmi onemli ben conquer oynamıyorum.Ama bence oyundan adlığın zevk daha onemli bizde grafikleri kotü olmasına rağmen ultima online oynuyoruz cünkü oyunda gerçekcilik var.
  • İndiridiğime pişmanım büyük hayal kırıklığı içindeyim internetten küçük bir araştırmayla oyunu koxunu botunu hackinini dupesini buldum yok oynanmaz bu oyun
  • bn size demiştim demekten çok zevk aliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

sence grafikmi onemli zevkmi onemli ben conquer oynamıyorum.Ama bence oyundan adlığın zevk daha onemli bizde grafikleri kotü olmasına rağmen ultima online oynuyoruz cünkü oyunda gerçekcilik var.

aldiin zevke bisi demiorum ama resmen cizgi film bazi oyunlar.grafik istemeyen solitaire oynasin
  • hepsini bırak savageye gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: gigsboy

quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

sence grafikmi onemli zevkmi onemli ben conquer oynamıyorum.Ama bence oyundan adlığın zevk daha onemli bizde grafikleri kotü olmasına rağmen ultima online oynuyoruz cünkü oyunda gerçekcilik var.

aldiin zevke bisi demiorum ama resmen cizgi film bazi oyunlar.grafik istemeyen solitaire oynasin

Arkadasım 2. oyun bu yani ben 2 oyun bırden oynamak ıstıyorum ondan bu tarz oyunları oynuyabılıyorum altta hero online usttede bu oyun hem sananekı herkezın zevkı ayrıdır....

• arkadasim sen neden kaynak yapiyosun araya?sana bi lafimmi oldu benim?
    ben dusuncemi soledim ayrica uslubunda cok guzel ``Sananeki``
  • grafik istemeyen solitaire oynasin .... burdaki lafina bakarsak grafik istemeyen yazmıssın bu laf banada gelıyor arkadasım ve bu oyunu oynuyanlara....bide sonunda ban koymussun tam olmuş
  • töbe töbe gitmişin conquerle Lineage 2 yi karşılaştırmışınız Allahım yarabbim ölücem şimdi he şimdi dersin conquer oynadınmı eet oynadım oyunun tadı hight lvl de çıkıyo filan demeyin boşu boşuna zamanınıza ve emeğinize yazık
  • bunu oynuyana kadar mario oynarım daha ii
  • zevkler ve renkler ayrıdır sen git mariyo oyna 11+ bu oyun zuahaha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.