bnce bekleyin bide oyudan olmayın kesin bi çözüm warsa yaparız :D
hem orjınal hem de boyle sıkıntı cıksın of offf. mesai sonrası eve sırf bunun ıcın zevkle gelıyodum valla. :D
quote:
reinstalled 4 times restarted router/modem port forwarded port checked traced ip set up a VPN reinstalled steam on new partition changed to dynamic dns changed ip changed from static to dynamic and reverse tried different language tried proxy changed MAC tried moving my friends install to my comp reset router pluged directly to modem called isp virus scanned yelled at the game started threads everywhere defraged validated files system restore ran as admin added 20gigs to C:/ ran in compatibility mode reinstalled network drivers un installed/disabled all firewalls and sacrificed my first born son.
Steam forumundan bi adam bunları denemiş ve olmamış.. Oyun çıktığı güne yakın almış bu eleman, hala da olmamış sanırım, oradaki başlığı kapatmışlar. Pek umutla bakmıyorum şu an bu işe, 1-2 saate düzeleceğini de düşünmüyorum. Umarım düzelir de, adam gibi oynarız.
ahhaha sonu müthiş adam oğlunu mu kurban etmiş yani :) ben de bu dertten muzdaribim bu arada...
:S bari paar gününe kadr olsa ondan sona okul war oynımicam surdabikaç gün :S hay ttnet snn..
Ulan kaç saattir bağlanamıyorum. Fenalık geldi artık IW den. Bu sayade sıkıntıdan ve birde forumdan bir arkadaşın key vermesi sonucu bad company 2 beta oynıyayım dedim çok da iyi oldu valla. Adamlar tertemiz oyun yapmışlar. Hernekadar cod mw 2 le kulvarları ayrı olsada bırakıyorum arkadaş cod mw 2. Bad company 2 çıksın gidip alıcam valla, hayatımda aldığım 4. orj. oyun olucak, hiç birinden pişman dğlim ama cod mw2 yi aldığım için çok pişmanım paramla rezil oluyorum. ALLAH BELANI VERSİN IW
Türkiye'de yaşayan arkadaşlar ve oyuna girebilenlerin bağlantıları nedir acaba? Ben quicknetten girebiliyorum oyuna aynı zamanda süperonline adsl de girebiliyor ancak ttnete bağlı olan hiçbir bağlantıda oyuna girmek mümkün değil.
Sonuç olarak IWNET ile alakalı mıdır nedir %100 emin olmak adına yazıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Çağrı
Olası Çözüm 1: (Bende Çalışmadı)
Windows 7 64 Bit Ultimate kullanıyorum.
C>program dosyaları(x86)>steam>steamapps>common>call of duty modern warfare 2 klasörüne girin.
"Alt" tuşuna basın. Araçlar sekmesine tıklatın, oradan klasör seçeneklerine girin ve bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın. Klasörlere uygula diyip çıkın. Sonra iw4mp.exe dosyasının adını iw4mp.bak olarak değiştirin. Steamden verify integrity of game cache yapın, probleminiz çözülmüş olabilir.
Olası Çözüm 2: (Bende Çalışmadı)
Oyuna Single Player olarak girin, Spec Ops açın, Two player mode a girin. Connecting to IWNet yazısı çıkacaktır. O yazı dursun, Alt+Tab ile oyundan çıkın ve multi player açın. Play diyin, oyuna büyük olasılıkla girersiniz. Bir 5-10 kere deneyebilirsiniz bu yöntemi, olmama olasılığı var çünkü. Çok girmiyorsa uğraşmayın. Girerse de gene alt tab ile single ı kapatabilirsiniz, ram yemesin.
ikiside olmadı hocam
RONSPY dediklerine aynn katılıyorum ama o kadr oynadık ve güzel oyun bırakamıo insan :S cod bi türlü multi oyun ayarlıamıo hergün yeni bir sorun çıkıyo bıktık artık 1 hafta şöyle bir sorunsuz oyunu oynadığımı hatırlayamıyorum boşa ona verilen 89 tl
Sanırım savcının çocuğu çok cod mw2 oynuyormuş. Yasaklamışlar oyunu Yaparlar vallaha yaparlar ipneler
arkadaşlar bence sorun ttnet ile alakalı... quicknet kullanıyorum ve böyle bir sorunum yok şu an, sol adsl kullanan arkadaşlarımda da böyle bir sorun yok... sorun ttnet te olabilir...