valla bölgesel olduğunu sanmıyorum, quiknetle giren arkadaşın oturduğu apartmanla benimki arasında 20 metre yok.
quote:
Orijinalden alıntı: 1906nedir
yabancı forumlardada aynı sıkıntı var ama. yokmu bu ınfinity wards telefonu falan. arasak konussak
PC kullanıcıları adamların umurunda bile değil.
pff hala hareket yok
quote:
Orijinalden alıntı: Çağrı
Çözdüm arkadaşlar olayı, uğraştırdı biraz.. Ancak belirtmeliyim ki, oyun türü seçme ekranına girebilmeme rağmen, oyun bulamadı. Yani bildiğiniz üzere, 0/19 falan derdi hep, onu demiyor. İnvite yaparak girmeye çalışılır, yada bilmiyorum oynama şansımız olur mu, ancak oyun türü seçebiliyorum şu anda.
Öncelikle belirtmeliyim ki, bunu CoD MW2 için önemli portlarım açık iken yaptım, ve modem ayarlarından DMZ de açıktı. Yani internete router olmadan, doğrudan bağlıyım. DMZ ayarları konusunda yardımcı olamam ancak portlarınızıwww.portacmak.com adresinden yapabilirsiniz, harika bir sitedir, sahibi DH lidir.
Gelelim yapılacak işleme. (32 Bit İşletim Sistemleri içindir, 64 bitlerde olmaz)
1.https://www.ultravpn.fr/account.htm Bu adresten bir accaunt alıyoruz ve accaunt aldıktan sonra sağda gözüken bir program var, onu yükleyip kuruyoruz. 2. MW2 mp yi çalıştırıyoruz ancak play e basmadan alt+tab ile masaüstüne dönüyoruz. 3. Başlat>Programlar>Ultra VPN>ultravpn olarak programımızı açıyoruz ve aldığımız id yi yazarak connect diyoruz. 4. Connected yazıp taskbar da bir ip gözükene kadar bekliyoruz. 5. Connected oldulktan sonra mw2 ye geçip play e basıyoruz. (burada bir steam erroru gelebilir, önemsemeyin) 6. Geri masaüstüne dönüp taskbar dan disconnect diyoruz. 7. Artık oyuna girmiş olmanız gerekir.
Steam forumlarındaki bilgileri birleştirerek kendi bulduğum çözümdür, bayağı bir zamanımı harcadım, olursa teşekkürlerinizi eksik etmeyiniz, sağda solda kopyalamayınız.
vpn ıle baglantı sagladıysan ozaman hatanın tt tarafından oldugu bence kesın
quote:
Orijinalden alıntı: 1906nedir
quote:
Orijinalden alıntı: Çağrı
Çözdüm arkadaşlar olayı, uğraştırdı biraz.. Ancak belirtmeliyim ki, oyun türü seçme ekranına girebilmeme rağmen, oyun bulamadı. Yani bildiğiniz üzere, 0/19 falan derdi hep, onu demiyor. İnvite yaparak girmeye çalışılır, yada bilmiyorum oynama şansımız olur mu, ancak oyun türü seçebiliyorum şu anda.
Öncelikle belirtmeliyim ki, bunu CoD MW2 için önemli portlarım açık iken yaptım, ve modem ayarlarından DMZ de açıktı. Yani internete router olmadan, doğrudan bağlıyım. DMZ ayarları konusunda yardımcı olamam ancak portlarınızıwww.portacmak.com adresinden yapabilirsiniz, harika bir sitedir, sahibi DH lidir.
Gelelim yapılacak işleme. (32 Bit İşletim Sistemleri içindir, 64 bitlerde olmaz)
1.https://www.ultravpn.fr/account.htm Bu adresten bir accaunt alıyoruz ve accaunt aldıktan sonra sağda gözüken bir program var, onu yükleyip kuruyoruz. 2. MW2 mp yi çalıştırıyoruz ancak play e basmadan alt+tab ile masaüstüne dönüyoruz. 3. Başlat>Programlar>Ultra VPN>ultravpn olarak programımızı açıyoruz ve aldığımız id yi yazarak connect diyoruz. 4. Connected yazıp taskbar da bir ip gözükene kadar bekliyoruz. 5. Connected oldulktan sonra mw2 ye geçip play e basıyoruz. (burada bir steam erroru gelebilir, önemsemeyin) 6. Geri masaüstüne dönüp taskbar dan disconnect diyoruz. 7. Artık oyuna girmiş olmanız gerekir.
Steam forumlarındaki bilgileri birleştirerek kendi bulduğum çözümdür, bayağı bir zamanımı harcadım, olursa teşekkürlerinizi eksik etmeyiniz, sağda solda kopyalamayınız.
vpn ıle baglantı sagladıysan ozaman hatanın tt tarafından oldugu bence kesın
bu başka birşey
ayrıca banlanırsınız söyleyim şimdiden. bence denemeyin.
bizim sorunumuz IW'ye bağlanamamak. crack değil. cevap yazanların çoğu orj. oyun kullanıyor zaten.
kocaeli den de girilmiyor.... hala...
ama pek çok farklı siteden takip ediyorum, hack li oynayan arkadaşlarım da var. adam ttnet ten bağlanıyor ve oynuyor lokal bi problem bence... ttnet altyapısı ile alakalı olmayabilir. yabancı oyuncular için de aynı sorunu olanlar var. sanırım bi server çalışması var... user ları tarıyorlar ve bu işi nasıl sıralamışlarsa o sıraya göre hesaplar aktif oluyor sanırım. ben hesabımı 1,5 ay kadar önce açmıştım... daha eski olan var mı
Bende denedim şimdi.. Giremiyorum.
Yaklaşık 2 saattir, sorunsuz bir şekilde oynamaktayım. Denemeyen arkadaşlar varsa, söylediğim çözümü bir denesin. İşe yarayabilir.
herşeyi denedim açmıyor offff ya
quote:
Orijinalden alıntı: othersider
ama pek çok farklı siteden takip ediyorum, hack li oynayan arkadaşlarım da var. adam ttnet ten bağlanıyor ve oynuyor lokal bi problem bence... ttnet altyapısı ile alakalı olmayabilir. yabancı oyuncular için de aynı sorunu olanlar var. sanırım bi server çalışması var... user ları tarıyorlar ve bu işi nasıl sıralamışlarsa o sıraya göre hesaplar aktif oluyor sanırım. ben hesabımı 1,5 ay kadar önce açmıştım... daha eski olan var mı
ben oyun çıkar çıkmaz aldım ve hesabımı açtım. 15 kasım falandı.
yok yok yok. giremiyorum. intaharın eşiğindeyim :))
Korsan oyunlarla ilgili birşey değil bence bende oyunu ilk çıktığı gün aldım neredeyse 2 yıllık steam accountuma ekledim cd-keyi, bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum IW forumlarına bakan oldu mu ki?
bu sorunun şu an için bi cevabı yok, ama benzer sorun şubat başında başka arkadaşların başına gelmiş, yine bu forunda tartışılmış, beklemekten başka çare yok, yarına düzelmiş olur umarım.
Saat 22:00'dan beri deniyorum. Bilgisayarı amuda kaldırmakla beraber herşeyi denedim. Sorun ttnetten yada steamden olabilir ama problemi düzelenler yazarsa forma a iyi olur. Takipteyim:D
Allah Allah ben hiç denk gelmedim bu soruna. Aralıksız iç saate yakın oyunda kaldım, ACDN arkadaşımız da şahit buna. Sadece Lobby'de maç bulunmasını beklerken biraz sıkıntı oldu o da host ayarlayacağı zaman Lobby'den atmasından başka birşey değildi. Bir kere de maçtan sonra Steam bağlantı hatası verdi. Aman aman birşeyi yoktu ve genel anlamda sorunsuzdu.
off neden ayrıcalık oluyo ya bizde para verdik ama yararlanamıyoruz resmen kazıklandık sanki..bu sorun uzunsürmese iyi olur milleti çıldırtacaklar
aynen bu nedir kardeşim ya sabahtan beri mum kesildik başında oyunun arkadaşlarımın çogu oynuyor bu ne rezilliktir kardeşim bir gün boyunca oyuna giremedim yeter eşşekmiyiz hem 90 tl para ver hemde böyle eşşek yerine kon görürüz birdahaki oyuna sizin sonunuzu kim kimi eşşek yerine koyuyor
Enteresan ben dünde bugünde sorunsuz girdim oynadım hiç bir problem olmadan şimdi çıktım oyundan.
Ama Şubatın başında bende de bu problem olmuştu Steam sunucularında bakım vardı 2-3 saat kadar sürdü sonra düzeldi.
benimde şubat başında gene olmuştu o zaman kısa sürdü bu birgün sürdü ne kardeşim bu parayı al hizmete geldinmi bekle dur senin inifity gibi ALLAH belanı versin
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri...
Arkadaşlar , şu yazdığımı uygulayın :
*Steam'den ; "Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer" 'a sağ tıklayıp ; "Properties" 'e tıklayın.
*Gelen pencerede "Local Files" 'dan , "Verify integrity of game cache " 'e tıklayın. Biraz bekleyin.
"Verify" , Türkçe'de "doğrulamak" demek. Steam ; şu anki yüklü oyununuzun dosyalarını kontrol edip eksiklerinizi giderebilir.
Oyundaki nicki , "|NG|Destroyer" adlı arkadaşa tekrar teşekkürler. Onun sayesinde, problemimi çözdüm.