Şimdi Ara

'Connecting to IWNet...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Son 2-3 saattir; oyuna girip "Play Game" 'e tıklayınca , bu uyarıyı alıyorum. Bir tek , ben mi alıyorum bu uyarıyı ?

• bendede aynı sorun var.
    duzelir elbet
  • Bende de var.
  • bende de var
  • bende de rezilsin iw
  • Son 1 saatimi Steam forumlarındaki bu konuyla ilgili topiği okuyarak geçirdim, 30 sayfaya yakın yazı var, 15 te falanım şu an. Şu ana kadar orada tavsiyeli her şeyi yaptım, ancak hala problem sürüyor. Bu tarz hatalar, IWNet'in login IP sine bizim bilgisayarlardan giden bilgi paketlerinin yolda kaybolması ile oluşur, yani sorun büyük olasılıkla portları engelleyen ISP lerimizde (Türk Telekom) ya da modemlerimizden kaynaklanıyor. Araştırmaya devam ediyorum, çözümü bulur bulmaz eklerim.
  • Boş yere oyunu silecektim. İyiki bu konuyu okudum. Umarım en kısa sürede çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar , şu yazdığımı uygulayın :

*Steam'den ; "Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer" 'a sağ tıklayıp ; "Properties" 'e tıklayın.

*Gelen pencerede "Local Files" 'dan , "Verify integrity of game cache " 'e tıklayın. Biraz bekleyin.

"Verify" , Türkçe'de "doğrulamak" demek. Steam ; şu anki yüklü oyununuzun dosyalarını kontrol edip eksiklerinizi giderebilir.

Oyundaki nicki , "|NG|Destroyer" adlı arkadaşa tekrar teşekkürler. Onun sayesinde, problemimi çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 11 Şubat 2010; 20:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

Arkadaşlar , şu yazdığımı uygulayın :

*Steam'den ; "Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer" 'a sağ tıklayıp ; "Properties" 'e tıklayın.

*Gelen pencerede "Local Files" 'dan , "Verify integrity of game cache " 'e tıklayın. Biraz bekleyin.

"Verify" , Türkçe'de "doğrulamak" demek. Steam ; şu anki yüklü oyununuzun dosyalarını kontrol edip eksiklerinizi giderebilir.

Oyundaki nicki , "|NG|Destroyer" adlı arkadaşa tekrar teşekkürler. Onun sayesinde, problemimi çözdüm.

Dediklerini yaptım ama olmadı.

• Korsan oyunları engellemek için yapmış olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

Korsan oyunları engellemek için yapmış olabilirler

Oyun korsan değil ki.
  • senin degil ama olanlar var düzeltme yapıyolardır rahat rahat oynarsın bekle azcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

senin degil ama olanlar var düzeltme yapıyolardır rahat rahat oynarsın bekle azcık

İnşallah. Ama girenler var.Neden bi tek biz?
  • Bende de var, bekliyoruz bakalım. İnşallah beklediğimize değecek birşeyler yaparlar.
  • nuri kardeş olmadı oylede.

çağrı hocam ne cekıyorsak t.telekomdan cekmıyormuyuz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1906nedir

nuri kardeş olmadı oylede.

çağrı hocam ne cekıyorsak t.telekomdan cekmıyormuyuz zaten

Allah Allah... Benim anlattığım çözüm , "Connecting to IWNet..." hatasını çözdü de ; bu sefer de zor oyun buluyor. Bir rayına oturtamadılar şunu. Paramızla , rezil oluyoruz.
  • Doğrulama ile alakası olduğunu zannetmiyorum, belli ki bakım ya da başka birşey var. En fazla 1 saate kadar düzelir, uğraşmaya gerek yok.
  • Ben sorunsuz oynuyorum.
  • 1 saatmi 3 saattir bklıom bişe olmadı arkadaş sölemese oyunu siliyodum sinirden hem 90 tl para bayıl hemde rezillik çek ne biçim iş bu yaw ne kadr sürecek daha :S
  • Olası Çözüm 1: (Bende Çalışmadı)

Windows 7 64 Bit Ultimate kullanıyorum.

C>program dosyaları(x86)>steam>steamapps>common>call of duty modern warfare 2 klasörüne girin.

"Alt" tuşuna basın. Araçlar sekmesine tıklatın, oradan klasör seçeneklerine girin ve bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın. Klasörlere uygula diyip çıkın. Sonra iw4mp.exe dosyasının adını iw4mp.bak olarak değiştirin. Steamden verify integrity of game cache yapın, probleminiz çözülmüş olabilir.

Olası Çözüm 2: (Bende Çalışmadı)

Oyuna Single Player olarak girin, Spec Ops açın, Two player mode a girin. Connecting to IWNet yazısı çıkacaktır. O yazı dursun, Alt+Tab ile oyundan çıkın ve multi player açın. Play diyin, oyuna büyük olasılıkla girersiniz. Bir 5-10 kere deneyebilirsiniz bu yöntemi, olmama olasılığı var çünkü. Çok girmiyorsa uğraşmayın. Girerse de gene alt tab ile single ı kapatabilirsiniz, ram yemesin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.