Şimdi Ara

connectify problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda connectify programı kullanıyorum... ideos x5 ( 2.3.5 ) telefonumla bağlanmaya wifi ye çalışıyorum bağlanıyor yalnız internete girmiyor..(windows 7 kullanıyorum... denetim masasından... ağ ve paylaşım merkezinden bakıyorum bağlantı durumuna internet erişimi yoktur diyor.. ama bilgisayarda internet var sorunu çözmenin bir yolu varmıdır acaba.... böyle bir konu acmak istemezdim ama formlarda cok araştırdım ama bulamadım böyle bir sorun yaşayan

• dostum aynı sorunu bende yaşadım. sanırım connectify den wep olarak yaptın ayarı. o yüzden gidiyo internet. önce programı sil sonra modemi kapat aç sonra bilg ı yeniden başlat düzelecektir. bende öyle olmuştu.
    tabi sorun bendekiyle aynıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 6 Ocak 2012; 14:59:46 >

Yanlız laptopumda iki wireless var. Birisi kendisine ait olan diğeri USB Wireless Adaptör.

İnterneti USB adaptörle alıp. Laptop wireless i ile dağıtıyorum. Süper çalışıyor. Telefonum Huwaei Ideos U8150

Ayar şöyle

connectify problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysoylemez -- 12 Ocak 2012; 21:37:34 >
    Wifi kopma sorunu
    geçen yıl açıldı
    win7 wifi sorun
    3 yıl önce açıldı
    windows 10 wifi kopma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.