Şimdi Ara

Connected2.me Kızla İlişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu siteden baya oluyor bi kızla saçma sapa konuşmuştum espri falan işte oda aynı tipten aynı kafa. sonra faceden ekledi beni, faceden fotoğraflarım kapalıydı ama. sonra bununla merabadan merabaya 2-3 günde bir görürsem 3-4 dk. konuşuyoruz. hatta bi gece gördüm bunuda şakayla karışık bana sohbetimde kimse açık değil sana kaldım gece gece ben yatıyorum dedi ve yatmıştı. daha sonra zorla fotoğrafımı istedi bende attım, ondan istemiştim oda attı. hoş bi kız yani tam kafa bi kız tipide çok hoş ama farklı şehirlerdeyiz. benden 1 yaş küçük. sonra muhabbetimiz iyice ilerledi bu kızla heralde bende onun hoşuna gittim. şuan 7/24 konuşuyoruz. evde olursak faceden dışarda olursa mesajlaşarak. yani gece kızı uyutmuyorum gece 5,30 da yatıyoruz beraber, bazen oda beni uyutmuyor böyle gidiyor işte. bide 18 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olmadı kızla gibi bir niyetim yok zaten onada layık göremem. bu ilişki nereye gider sizce ? aynı üniversitede okumayı planlıyoruz. bide daha telefonla konuşma aşamasına gelemedik.

EDİT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenc-Ibanez -- 9 Temmuz 2013; 15:02:33 >

• face
  • Lan benim kız değildir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Lan benim kız değildir inşallah.

yok yok değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

face

face=yüz
  • Connected2 de tanisip iliski yasayip hatta ayni universiteye gitmeyi mi dusunuyorsunuz

Kizin tercih listesi baya kabarik olacak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenc-Ibanez

quote:

face

face=yüz

IQ 160=Einstein
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • em onu.
  • Biran once telefona gecin, ileride zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

quote:

face

face=yüz

IQ 160=Einstein

Face: yüz
    book: kitap

facebook: yüz kitap (yazıyla) 100 kitap (rakamla)

• Hiç bir yere gitmez bence. Aksine sanal ilişkiler insanı yıpratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

quote:

quote:

face

face=yüz

IQ 160=Einstein

100 kitap = 100 temel eser

100 temel eser = MEB

Meb = ösym

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Hiç bir yere gitmez bence. Aksine sanal ilişkiler insanı yıpratır.

Ben zaten kendimi öyle bu kıza bağlamadım ki yani. yok benle konuşmazsa ölürüm cart curt öyle huylarım yoktur. gayet anlayışlı biri olduğuma inanıyorum. ki zaten suan konuşmayıp silse hiç yadırgamam.

quote:

Orijinalden alıntı: JimiKié

Biran once telefona gecin, ileride zor olur.

ne gibi zorluklar hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

face

face=yüz

IQ 160=Einstein

100 temel eser = MEB

Meb = ösym

ilkokullu

• quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

face

face=yüz

IQ 160=Einstein

100 temel eser = MEB

Meb = ösym

ilkokullu

18 yaşındakiler ilkokullu olabiliyorsa ilkokulluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Hiç bir yere gitmez bence. Aksine sanal ilişkiler insanı yıpratır.

Maşallah mübarek ne güzel konuştun
  • quote:

Ben bu siteden baya oluyor bi kızla saçma sapa konuşmuştum espri falan işte oda aynı tipten aynı kafa. sonra faceden ekledi beni, faceden fotoğraflarım kapalıydı ama. sonra bununla merabadan merabaya 2-3 günde bir görürsem 3-4 dk. konuşuyoruz. hatta bi gece gördüm bunuda şakayla karışık bana sohbetimde kimse açık değil sana kaldım gece gece ben yatıyorum dedi ve yatmıştı. daha sonra zorla fotoğrafımı istedi bende attım, ondan istemiştim oda attı. hoş bi kız yani tam kafa bi kız tipide çok hoş ama farklı şehirlerdeyiz. benden 1 yaş küçük. sonra muhabbetimiz iyice ilerledi bu kızla heralde bende onun hoşuna gittim. şuan 7/24 konuşuyoruz. evde olursak faceden dışarda olursa mesajlaşarak. yani gece kızı uyutmuyorum gece 5,30 da yatıyoruz beraber, bazen oda beni uyutmuyor böyle gidiyor işte. bide 18 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olmadı kızla gibi bir niyetim yok zaten onada layık göremem. bu ilişki nereye gider sizce ? aynı üniversitede okumayı planlıyoruz. bide daha telefonla konuşma aşamasına gelemedik.

bi laf var bilir misin?

lafı şimdi unuttum ama sana kanka dediyse o işi bırak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: CacikForBaris

quote:

Ben bu siteden baya oluyor bi kızla saçma sapa konuşmuştum espri falan işte oda aynı tipten aynı kafa. sonra faceden ekledi beni, faceden fotoğraflarım kapalıydı ama. sonra bununla merabadan merabaya 2-3 günde bir görürsem 3-4 dk. konuşuyoruz. hatta bi gece gördüm bunuda şakayla karışık bana sohbetimde kimse açık değil sana kaldım gece gece ben yatıyorum dedi ve yatmıştı. daha sonra zorla fotoğrafımı istedi bende attım, ondan istemiştim oda attı. hoş bi kız yani tam kafa bi kız tipide çok hoş ama farklı şehirlerdeyiz. benden 1 yaş küçük. sonra muhabbetimiz iyice ilerledi bu kızla heralde bende onun hoşuna gittim. şuan 7/24 konuşuyoruz. evde olursak faceden dışarda olursa mesajlaşarak. yani gece kızı uyutmuyorum gece 5,30 da yatıyoruz beraber, bazen oda beni uyutmuyor böyle gidiyor işte. bide 18 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olmadı kızla gibi bir niyetim yok zaten onada layık göremem. bu ilişki nereye gider sizce ? aynı üniversitede okumayı planlıyoruz. bide daha telefonla konuşma aşamasına gelemedik.

bi laf var bilir misin?

kanka dediğini kim söyledi ki ? konuşmalarımız gayet samimi ve sıcakkanlı geçiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CacikForBaris

quote:

bi laf var bilir misin?

kanka dediğini kim söyledi ki ? konuşmalarımız gayet samimi ve sıcakkanlı geçiyor.

'' dediyse'' şimdi bu kelimeyi inceleyelim.belli ki kısaltılmış.eğer uzun şekilde yazarsak

DEDİ İSE olur yani burda bi şart var.

Hemen atar yapmıycaksın yani

• kızın adının ilk harfi ne benim hoşlandığım kız mı ki yoksa kontrol amaçlı o da c2 de takılıyor başkası kapacak diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Republic Clone Commando -- 9 Temmuz 2013; 15:48:49 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.