Şimdi Ara

connected2'den tanışıp buluştuğunuz kızlar oldumu hiç ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    pardon da orada takılan kadından hayır gelmiyorsa orada takılan adam hayırlı bir adam mı? sitenin ne halt olduğu belli, orada takılan kadın ve erkekler tam birbirine göre işte
  • 3-4 ay önce falan açmıştım kimseye yazmıyorum yazan olursa bakıyorum 5-6 civarı kızla buluştum

Sonuç:Hepsi kaşar çıktı. cm2'den falan kız bulunmaz arkadaşım git ortam yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Genelde c2.me'deki kızdan hayır gelmez gibi bir izlenim var burada.

Yanlış bir izlenip değil.Çoğu egosunu şişirmek ve buluşma ayarlayıp para yemek için orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemedim, buluşan tanıdıklarım var.
  • saksofon bile çaldırdım
  • Benim arkadaşım buldu ve evlenicek şuan nişan taktılar

• Evet görüşmeye kadar gelebilirsin ama bu düşük bir ihtimal.

Bulduğun kişiyle tekrar görüşmek bu gerçekten düşük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buluşanlara inanmıyorum. 5dk önce denemek amaçlı fake hesaptan girdim. profil resmi yok hiç bir yazı yok sadece adı merve , 1dk içinde 3 kişi yazdı. bunun resimlisi yazılısı paylaşılmış linkli birisi olsa 1dkda en az 10 kişi yazıyor demek ki. 10dk konuşsa 100 kişi. toplumun %99undan daha yakışıklı değilsen bu site işe yaramaz
  • Lise sonda yani 18 yaşında iken c2.me hesabım vardı. Genelde çok nadir erkek-kız yazardı.
    Sessiz-sakin bir insanım, lise hayatımı daha doğrusu şuan 19 yaşındayım 7 yaşından beridir 12 senedir bilgisayardayım. Kimsenin etlisine-sütlüsüne karışmam. Tipim bana göre iyidir yani ama zamanında aldık açtık işte.

Üniversite zamanında yani ben o zaman 11. sınıfın yazındaydım, bilgisayarda takılırken Chrome'da yan sekmede c2.me açık kalırdı bende CS 1.6 yardırırdım..
    Bir gün mesaj geldi, Melis'ten (gerçek ismi bu değil), işte Uşaklı mısın falan filan (evet ben Uşak'lıyım), evet dedim meğersem kız burada Uşak Üniversitesi kazanmış benden genel bilgi alacak.. Çünkü profilim şöyleydi: Facebook profil linki/Burcum/Yaşım/Memleket..

E bende elimden geldiğince ordan yardım ettim. Sonra kız burası zor oluyor dedi Facebook'a geçtik. Konuştuk, kanka olduk. Kız benim sevebileceğim bir tip değildi ama iyi insandı ki zaten o sıra sevgilim vardı.

Uşak'a gelince toplam 4-5 defa cafeye gitmişizdir. İlk zamanlar çok saptı, sonra zaman geçtikçe o üniversitede arkadaş edindi + benimde üniversite sınavım falan yaklaştı öyle gelişti işte..

Bu arada c2.me'den sevgili düşürülmez, fuckbody asla düşürülmez. İkiside yüzyüze, gözgözeyken olur. Sosyal medya aslında tanıştıktan sonra çok işe yarayan bir mecra.
    Her neyse çok uzattım, okuyanlara-okumayanlara saygılar-sevgiler-hayırlı sabahlar.

• Gelipte çok numarasını veren kız oldu ama 1 seneye yakındır girmiyorum hesaba.
  • Persom kullanıcısına yanıt
    Yinemi
  • Oldu ama hep yakın çevreden yazıyordum da uzun zaman oldu
  • Sayısını saymadım bile o kadar çok insanla buluştum, 2siyle iletişimim devam ediyo sadece.
  • Yorumlar güzel

• Yani olay bu hacım abaza erkek dolu,kizlarda kendisine mesaj atilmasinincok seviyor aranıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Yani olay bu hacım abaza erkek dolu,kizlarda kendisine mesaj atilmasinincok seviyor aranıyorlar

Tencere-kapak işte

• Bi tane kıza senin platonik aşığınım falan diye sallamistim kız inanmıştı baya ,yakında cesaretimi toplayıp karşına çıkacağım demiştim hala beni bekliyordur yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz3rs -- 2 Ekim 2016; 13:28:15 >
  • valla benım ..... arkadaşım bile oldu. ben değil arkadaşım. ciddiyim.
  • 1 sene oldu

• Tanıştım 1.5 sene önce rastgele girmiştim ama farklı yerlerdeyiz diye buluşamadık ki oturduğu yere gitsem buluşurduk.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.