Şimdi Ara

Connected drive ve remote özellikleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
23.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba videonun sahibi benim :)

Online arama icin navigasyona gerek yok benim aracta standard 6.5inch lik ekran var... lokasyona gore cevredeki bankalari, hastane, muze vs gibi yerleri gorebiliyorsunuz fakat buralara yol tarifi almak isterseniz o zaman aracta navigasyon olmasi gerekiyor... aslinda standard ekran ile online aramanin pek bir esprisi yok bence. 3senedie 1kere bile kullanmadim :) video cekerken kullanmistim en son. Standard ekran varsa maks kullanacaginiz seyler hava durumu ve usb ile telefonu bagladiginizda cikan spotify bmw uygulamasi. Bunun disindakiler ne yazikki buyuk ekran ve navigasyon olmadan cok kullanisli degil

Videoyu izlemek isteyenler icin:
    https://youtu.be/AzCLsN0Z_ls

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Cuma günü Connecteddrive fiyatında indirim olur mu acaba, deneme sürem bitiyor
    Deneme sürümü bitince uzaktan erişim hizmeti aracınızdan silindi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan erişimin deneme sürümünü aldım sonra kart bilgilerimi sildim ay sonu benden ödeme çekemezler değil mi ve bu hizmeti aracımdan silmem için ne yapmam lazım?

• Valla ben aldigimda abonelik tarzi degildi 1kere 1800tl odeniyordu... ama denemeden sonra otomatik cekecegini sanmiyorum rahat olun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lone_star

Valla ben aldigimda abonelik tarzi degildi 1kere 1800tl odeniyordu... ama denemeden sonra otomatik cekecegini sanmiyorum rahat olun :)
    Deneme sürümü bitince büyük ihtimal silinir o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Deneme sürümü bitince uzaktan erişim hizmeti aracınızdan silindi mi?

Alıntıları Göster
    Deneme sürümü bitince uzaktan erişim kapandı.
  • quote:

Deneme sürümü bitince uzaktan erişim kapandı.

Alıntıları Göster
    Bmw online menüsünde gözüküyormu yinede komple yok mu oluyor

• quote:

Bmw online menüsünde gözüküyormu yinede komple yok mu oluyor

Alıntıları Göster
    Uzaktan erişim Bmw menusunde değil, telefondan görünüyor.
  • quote:

Uzaktan erişim Bmw menusunde değil, telefondan görünüyor.

Alıntıları Göster
    Aracımdan bmw online girip baktığımda satın alınan hizmetlerde görünüyor
    Ay sonu gelince silinip gidicek mi onu merak ediyorum kredi kartı bilgilerimi connected drive sitesinden komple sildim.

• quote:

Aracımdan bmw online girip baktığımda satın alınan hizmetlerde görünüyor
    Ay sonu gelince silinip gidicek mi onu merak ediyorum kredi kartı bilgilerimi connected drive sitesinden komple sildim.

Alıntıları Göster
    Silinip gidecek

• quote:

Silinip gidecek

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler

• Bence bu tür konularda tedirgin olmaya gerek yok, biz istemediğimiz sürece, ya da ürün ilk kez kullanılmaya başlandığında eğer ; "deneme süresi sonunda bizimle iletişim kurmazsanız aboneliğiniz kendiliğinden uzayacak ve kredi kartınızdan ücret çekilecektir" gibi bir uyarı yok ise koca BMW böyle bir kanunsuzluğa başvurmaz diye düşünüyorum..
  • Arkadaşlar merhaba,2016 f15 nbt mevcut araçta,acaba connected app ler içerisinde tunein kullanabilen varmı?
    Araçta spotify ı ekranda çalıştırmama rağmen diğer uygulamalar da başarılı olamadım.
    Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• theduayen T kullanıcısına yanıt
    tunein aslında Türkiye'den engelli durumda, belki onla ilgili olabilir.. web sitesi acılmıyor ama mobil uygulaması acılıyor tabi... ben bununla ilgili olabileceğini düşünüyorum tunein özelinde.. diğer uygulamalarda acılmıyorsa onu bilemiyorum
  • theduayen T kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz android ise ( bendeki samsung note 4) yalnızca spotify çalışıyor uygulamalardan..Eşimde iphone 5 var, tüm uygulamaları çalıştırdım denemek maksatlı.Sonuç ; 1-nefret etmeme rağmen korkarım ki alacağım telefon iphone olacak.
    2-) Bu durum, telefonunuza, işletim sisteminize, işletim sisteminizdeki son güncellemeye bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor, ancak benim kendi gözlemim, bmw, uyum konusundaki çabayı özellikle ios telefonlar için gösteriyor.

• Bu başlığa benden başka yazan yok sanırım :

Merhaba, BMW Sahibi olan, aynı zamanda connective drive paketi satın almış olan ve yine aynı zamanda android telefon kullanan arkadaşlar.

Son güncelleme neticesinde;

-Yine policies safhasını geçemiyoruz.
    -Başka dilde (İngilizce, almanca vb.)bu safhayı geçince, telefonlarımızda, tıpkı iphonelarda olduğu gibi SPOTİFY dışındaki başka uygulamalarda görünüyor.Telefonlarımızda görünüyor ancak aracımızın "AKILLI TELEFON UYGULAMALARI" başlığı altında GÖRÜNMÜYOR.
    -Güncelleme öncesinde olduğu gibi şimdi de maalesef sağlıklı bir ba<ğlantı yapılamıyor , her defasında ama istisnasız her defasında araç hafızasından telefonumu silip yeniden bağlatıyorum ancak o zaman spotify ekranı ortaya çıkıyor.

SONUÇ : Eğer böyle devam ederse, eylülde bitecek olan üyeliğimi, artık bu eziyete katlanamayacağım için uzatmayacağım.

• Aynı sorun bende de var üstelik eski sürümü yüklesem bile çalışmıyor sanırım tüm android ler sıkıntılı (iphone uygulaması sorunsuz çalışıyor)

Bende policies menusu hep ingilizce çıkıyor başka dilde hiç gelmedi

Bmw pek umrundaymış gibi davranmıyor. Parayı alırken (conne ted) alıyorlar hem de süreli abonelik ama servis kesintisi umurlarında bile değil

• quote:

Orijinalden alıntı: hedelebu123

Aynı sorun bende de var üstelik eski sürümü yüklesem bile çalışmıyor sanırım tüm android ler sıkıntılı (iphone uygulaması sorunsuz çalışıyor)

Bende policies menusu hep ingilizce çıkıyor başka dilde hiç gelmedi

Bmw pek umrundaymış gibi davranmıyor. Parayı alırken (conne ted) alıyorlar hem de süreli abonelik ama servis kesintisi umurlarında bile değil
    Maalesef.. Ancak eşime yeni iphone xr aldım, onun telefonu ile de bağlanmayı başaramadık.. Oysa bir önceki telefonu olan iphone 5 ile bana nazire yaparcasına kolay ve her seferinde sıkıntı olmaksızın araca bağlanabiliyordu, üstelik bende sadece spotify aktif olabiliyorken, onunki İOS olduğundan, desteklenen tüm extra programları da araç üzerinden kontrol edebiliyordu.. Sanıyorum yaptıkları güncellelemeler ile ellerrine yüzlerine bulaştırdılar.. Üstelik parasını peşin ösdediğimiz halde maalesef hizmetten istifade edemiyoruz. normalde hukuki olarak bu istifade edilemeyen sürelerin toplam süreye eklenmesi gerekir. Diye düşünüyorum..

• F30 2018 aracima gecen hafta nbt evo id6 ekran taktirdim. Gercek zamanli trafik bilgisi uygulamasindan yararlanamiyorum ama. Cunku arac fabrikasyon cikisli normal ekranli oldugu icin sasi numarasini girdigimde bu arac icin bu ozellik mevcut degil uyarisi aliyorum sanirim. Ya da bu ozellik tr de mi kullanilamiyor acaba ? Yanlis mi dusunuyorum ?

• Merhaba, f10 aracımda trafik bilgisini 1 ay kullandım. Gerçekten çok kullanissiz ve bilgiler Google veya yandexe göre çok çok kötü.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.