Şimdi Ara

Connected drive ve remote özellikleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
23.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serhat7711 S kullanıcısına yanıt
    Kalorifer demeyelim de havalandırma sistemi diyelim.Yani ısıtma-soğutma sistemini çalıştırmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Attorney58

    iOS 12.1 kullanıyorum araç f10 2016 ama eskiden çalışan sistem şimdi çalışmıyor bme de hiçbir uygulama ekranda görünmüyor??
    Bu sorunla karşılaşan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim deneme sürem 25 Kasım'da dolmasına rağmen, hava durumu, haberler hala aktif. Spotify dün vardı, bugün kayboldu. İlginç şeyler oluyor...
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Bende halen bütün bmw uygulamaları görünmüyor. Dün vardı spotify sonra gitti yine. Ama iyi bir şey oldu. Daha önce online arama navigasyonda çalışmıyordu düzelmiş. Çok sevindirici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Haftasonundan haftasonuna bindiğimden dün denedim ve online özellikler yoktu. Spotify ı bluetooth üzerinden telefonla bağladım, bu şekilde kullanacağım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz android ise yalnızca spotify destekleniyor, ios ise maalesef epey program var desteklediği.. Maalesef diyorum çünkü ben de bir android kullanıcısıyım.
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    benim telefon iPhone 5s iOS. Eskiden çalışan app lerin hiç biri yok. İki gün önce Spotify tesadüfen geldi sonra geri gitti. Bunu çözmesi lazım bmw bin çünkü reklamını yaparken iyi. Sonrası yok. Neyseki online arama geldi navigasyonda bu özelliği için connected drive satın almıştım.
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Online arama özelliğinin tanıtımını youtube da bir arkadaş yapmıştı ve çok faydalı olduğunu, yakın çevrede tarihi, gezi, banka, hastane,yeme içme ve önemli her ne varsa bunları ve bunların özelliklerini veriyor demişti, demek ki bu özellik araçta sadece navigasyon olursa oluyor, bende navi yok maalesef..
  • Merhaba Mercedes kendi remote sistemi Mercedes Me i 15 Ocak itibari ile kapatıyor sebep olarak da BTK izin vermiyor dendi BMW connect de boyle bir duyum varmıdır.
  • Murats1907 M kullanıcısına yanıt
    böyle saçmalık olur mu ya daha neler
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    BU ÖZELLİK için büyük ekranlı NBT li araç olması lazım. Özelliğin çalışması için öncelikle connect driveın satın alınması lazım 1200 küsür lira ödüyorsunuz. Sonra cihazda bir restoran adı yazdığında hemen adresi bulup aracı yönlendiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBT kullananlara sormak istiyorum, sadece Bluetoothdan müzik dinlemek için NBT taktırmayı düşünüyorum.. Nbt takınca ses kalitesinde iyileşme olacağı yazıyor ama Bluetooth'dan aktarırken ses kaybı oluyor mu yoksa cd/usb kalitesinde dinleyebiliyormusunuz?
    Birde navigasyon, yolda video izlemek, sesli komut gibi özellikler gerçekten işe yarıyor mu?
    Aracımda SOS olmadığı için connected drive özelliklerini satın alma şansım yok çünkü çalışmazmış.. Bilgisi olanlar yazabilir mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsg G kullanıcısına yanıt
    bluetooth olunca ses kablo ile bağlanmya oranla biraz daha az çıkıyor ama kalite anlamında fark yok. Ses miktarı daha az, onun dışında ben yatırmadım ama yaptıranlar var nbt den tv izleyen video izleyen biliyorum.
  • Ben yaptırmadım demişsiniz ama Bluetooth'dan sesin daha düşük çıktığını denediniz mi? Benim araçta cd/usb dinlemeye göre aux bağladığımda ses dediğin gibi az çıkıyor Bluetooth'da da aynen böyle mi?
    NBT kullanan kimse yokmu bizi aydınlatsa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Conected Drive ı satın aldım ancak yine de online arama özelliği maalesef yok..
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Online arama özelliği için bir şey daha satın alman lazım sanırım bir bakın bmw store. İşin ilginci 5-6 ay bmw bu hizmeti satın almamaıza rağmen connected drivedaki online aramayı kullandırmadı tekik aksaklık ötürü sornadan yeni çözüldü bu sorun şu an benim aracımda çalışıyor ve süper bir özellik. Restoran adını yazınca tak buluyor ve yönlendiriyor. Adresle uğraşmıyorsun
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, ancak ben, alabileceğim tüm paketleri almıştım zaten, acaba hani diyorsunuz ya önceden teknik bir aksaklıktan dolayı verilmiyordu, şimdilerde açıldı diye, acaba bu menü apaçık ortada olan bir menü mü yoksa bir menünün alt sekmesinde de ilk bakışta biz mi göremiyoruz ve sonradan açıldığı için farkına varmıyoruz, bilgi ya da foto paylaşabilir misiniz?
    Gerçi ben yarın sabah tüm menüleri alt menüleriyle bilikte tek tek gözden geçiricem..

    Satın aldıklarım aşağıdaki gibi:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 18 Ocak 2019; 20:26:23 >




  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    dostum arabada connected drive menüsünde online arama olacak ya da navigasyondayken idrive düğmesini sola alınca orda menülerde var online arama kastedilen o. Online arama yı görürsün ama arama yapamıyordun önceden şimdi bede çalışıyor.
  • bende navi. yok maalesef, bundan dolayı bu seçenek bende görünmüyor olabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    BMW Connected programını kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Birkaç gün evvel programa güncelleme geldi, doğal olarak ben de güncelledim, güncelleme sonrasında telefonumda programı açamıyorum.Açmaya çalıştığımda "loading policies" diye bir uyarı sonrasında bir kaç başlık altında güvenlik bildirimleri çıkıyor , en altında da her zamanki gibi tıklanması gereken küçük bir kutucuk var, tıklıyorum, sonrasında "agree" tuşuna basıyorum, hiç bir tepki olmuyor, aynen öyle kalıyor, Telefonum note 4, programı ekim 2018 den beri ücreti mukabilinde SORUNSUZ ŞEKİLDE kullanıyorum, hiçbir problem yoktu, ancak güncelleme sonrasında telefonumda açılmayı reddediyor program? Aynı şeyi yaşayan, ya da önerisi olan var mı aranızda?
    NOT :Sırf bu nedenle telefonuma format attım, programı kurdum, yine tepki vermedi maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 4 Mart 2019; 17:1:39 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.