Bildirim
connect2me maceralarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
takip (whatsupda ekle yemem)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece konuşuyorsun bunlarla boş muhabbet ilerlese nolcak sadece konuştuğunla kalırsın zaman kaybı -
O siteden nefret ediyorum. Bildiğin ne kadar 13-16 yaş arası ergen-kezban varsa hepsi burda. Adını duyduğunda tiksiniyorum.
edit: girdim böyle saçmalık görmedim 2 kişiy yazdım kaçtım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 14 Haziran 2013; 17:13:58 > -
Connected2me den soğudum :D
-
Mesut Çevik diye biri çıktı
Devam et lütfen.
-
kubraerkus süperdi -
quote:
Orijinalden alıntı: sevglisiOlmynYakışıklÇcuk
Sadece konuşuyorsun bunlarla boş muhabbet ilerlese nolcak sadece konuştuğunla kalırsın zaman kaybı
Bir arkadaşın dediği gibi yaşları 13-17 arasında değişiyor ve amacım boş muhabbetten başka bir şey değil
quote:
Orijinalden alıntı: exkalibur31
Mesut Çevik diye biri çıktı
Devam et lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracking
kubraerkus süperdi
Devamı gelsin o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 14 Haziran 2013; 18:49:24 >
-
Yaş kaç kardaş
O kadar iğrenç ki bütün espirilerin klasikleşmiş dh lafları. Hiçbir yaratıcılık yok. Komikte değil zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn
Yaş kaç kardaş
http://vocaroo.com/i/s1X3D6T42ZSR
quote:
Orijinalden alıntı: mydeathforliving
O kadar iğrenç ki bütün espirilerin klasikleşmiş dh lafları. Hiçbir yaratıcılık yok. Komikte değil zaten.
DH'de bir ara muhabbeti geçmişti zaten DH replikleri ile kızlara yazıyoruz diye. O yüzden belirgin olarak klasiklemiş DH repliklerini görüyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 14 Haziran 2013; 18:54:19 >
-
Up. Yeni muhabbet var mı hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: exkalibur31
Up. Yeni muhabbet var mı hocam
Hocam var da komediye vurmadım şimdikileri. -
quote:
Orijinalden alıntı: mydeathforliving
O kadar iğrenç ki bütün espirilerin klasikleşmiş dh lafları. Hiçbir yaratıcılık yok. Komikte değil zaten.
DH repliklerini kızlara karşı kullanıyoruz diye bir konu var. Tam ismi aklıma gelmedi. O konu için açılmış bir konuception. -
bu siteden tanışıp yapmışlığım var yabana atmayın beyler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sam B.
bu siteden tanışıpyapmışlığım var yabana atmayın beyler
amaç o değil lütfen
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X