Şimdi Ara

Connect2me isimli uygulamadan ihbar bildirisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Connect2me isimli uygulama +18 anonim bir uygulama akşam anonim bir hesaptan "Yaşça küçükleri belirten kelime kullandığınızdan ötürü çocuk istismarına yönelik hesaptan ihbar edildiniz. Yarın karakol onayınız atılacaktır." Şeklinde bir mesaj ve online ihbar 112 resmi sitesine profilimin ekran görüntüsü ile birlikte ihbar görüntüsünü atmış kişi sadece adı ve soyadı görünecek şekilde ekran görüntüsünü atmış. Baştada belirttiğim üzere uygulama zaten 18 yaş üzeri bir uygulama yaşça küçükleri belirten kelimeden kastı kızlar yazın kelimesi bunu yazmamın sebebi erkeklerin rahatsız etmemesi. Ayrıca ben hesap üzerinden hiçbir fotoğraf ve başka bir yazı paylaşmadım. Böyle bir olaydan dolayı adıma soruşturma başlatılır mı hangi adımları izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz? Ayrıca aynı şekilde farklı kullanıcılarada mesajlar atıldığına dair internet üzerinde yazılar okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ek olarak başka insanlarıda şikayet ettiğini ve insanların ailelerinden gelen özür maillerini bana attı.

• bişi olmaz.sal gitsin

• Karakol onayı :) yazmaları zaten bildin ben dolandırıcıyım diye bagırıyor

• suratsızadam kullanıcısına yanıt

Hocam ben de öyle düşündüm ama konuşmanın devamında kişi benden para falan istemedi ve sadece isim soyisim kısmı gözüküyordu. O yüzden kafamı karıştırdı.

• HonorMate H kullanıcısına yanıt

Bugun istemez yarın ister

Özür mesajı dilemen gerek ve premium üyelik al der

Sen kendinden eminsen buyursun gelsinler

Hesabı sildim kişi artık şikayet ettiğini ve yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Dediğim gibi uygulama zaten 18 yaş üzeri bir uygulama kişinin amacı nedir neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Fakat zaten öyle bir olay söz konusu olmadığı için içim rahat. Başka insanlarada yapılmış fakat sonuçları ne olmuş bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonorMate -- 23 Mart 2025; 14:18:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir şey olmaz

• HonorMate H kullanıcısına yanıt

Kafanda yer ettine bile deymez

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• sertosman S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.