Şimdi Ara

connect araç için hangi lastiği önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    2005 model connect aracıma orjinal lastikten sonra Bridgestone ER300 takılmıştı. En fazla 15,000km kullanıldı. Bu lastikerden bir tanesi iç taraftan biraz yarıldı.
    1 adet yeni lastik almak için gittiğimde, bu lastiklerin connect için olmadığını (yük endeksi açısından) lastiklerin deforme olmaya başladığını, 4 adet Bridgestone B390 95T modelini takmam gerektiğini söyledi. Arkadaş samimi ve dürüsttü. Yani illa lastik verme derdinde değildi. Ben 2 tane B390 takmak istememe rağmen, yanlış olacağını, bir daha düşünmemi tavsiye etti.

    Şimdi 4 lastiği de yenilemek gerektiğine göre, 95 XL yük indexli B390 lastikleri mi, yoksa yine aynı yük endeksinde başka bir lastiği mi önerirsiniz? Lastikçi arkadaş (Bridgestone ve Lassa bayisi) Michelin, Conti gibi lastiklerin çok yumuşak olması nedeni ile bunların da deforme olabileceğini, bu yüzden bunları tavsiye etmediğini söyledi.







  • 0 km aldığımızda bridgestonev ardı arabada, kar performansı hariç çok memnundum. ama yük endeksli olduğundan sert lastiklerdi. sonra lassa aldım ama ticari kullanmadığımdan yük endeksli olmayanından aldım. çok memnun kaldım onlardan da.
  • Bence orjinal conti lastiklerinden alın şuan clio araçta bile firma o marka lastikleri takmış ama gine de siz bilirsiniz
  • arkadaşlar 2008 K 230 L 110 HP aracıma Bridgestone Turanza T001 195/65R15 91V lastikleri taktım. bayinin tavsiyesi üzerine. sakın ha almayın. uzun yolda virajlarda arabanın direksiyonunu oynatıyor. müşteri hizmetlerini aradım, bana lastiklerden birini bayiye bırakmamı, hatalı ise değiştireceklerini söylediler. ama lastiklerin hepsi hatalı hangisini bırakıcam. üretim değil, tasarım hatası var. kabul etmeyecekler. ben de aldığım bayiye gittim. uzun yola gideceğim zaman, arkaları öne, önleri arkaya takalım dediler. ondan sonra bakarız dediler.
    şimdi şehir dışına çıkacağımız zamanı bekliyorum. eğer gene aynı şekilde direksiyonu oynatma durumu olursa lastikleri bayiye bırakacağım.
    İÇİNİZDE FORD CONNECT E BU LASTİKLERDEN TAKAN VAR MI?
    Bridgestone Turanza T001 195/65R15 91V
  • ARKADAŞLAR CONNECT İNE BU LASTİKTEN TAKAN VAR MI?
    Bridgestone Turanza T001 195/65R15 91V
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.