Şimdi Ara

Condemned -ciriminal takıldım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu oynamaya başladım ilk bölümü bitti sonra uzun bir video dan sonra metroların olduğu yere geldim bi kapı var yanına yaklaşınca levye resmi çıkıyor burada takıldım 2 gündür arada açıp uğraşiyorum işin içinden çıkamadım
    bitiren arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 30 Nisan 2007; 15:53:40 >

• o kapı levye ile açılacağını söylüyo...oralarda bi yerlerde levye vardır kesin..onu al kapıyı parçala...
  • arkadaşım levye yok ortalığı didik didik ettim
  • arkadaşlar yangın merdiveninden inip tel örgülü kapıyı kürekle açıp merdivenlerden inip bi kapıya geliyoruz solda bir kutu var yaklaşınca levye şekli gözüküyor ortalığı talan ettim yok yok yok levye yok yardım edin kafayı yedirecek bu oyun bana yokmu bu oyunu oynayan arkadaşlar
  • ben de bitirdim ama tam hatırlayamıyorum dediğin yeri,buradan bakabilirsin tam çözümüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 30 Nisan 2007; 23:04:24 >
  • çöpte die hatırlıorum yada çöpün etrafında oraya bir bak
  • ben bitirmedim ama çok yaklaşmıştım bitirmeye...kesin olması lazım bi yerlerde levye....çünkü başka çözümü yok....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heavy Rain Hata acil yardım !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.