Şimdi Ara

Condemned 2 : Bloodshot (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında ss lere bakıldığında grafikler pek ahım şahım durmuyor ama bu oyunda önemli olan tabiki senaryo ve korku
  • Evet. Grafiklerin ilk oyundan pek farkı yok gibi ama ilk oyunda surat modellemeleri iğrenç olmuştu;
    bunda biraz daha düzeltmişler. Bir de ilk oyundaki ses efektleri inanılmazdı; abartısız hayatımda duyduğum en iyi ses efektleriydi. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sistemim kaldırır.
  • kesinlikle katılıyorum sesler harikaydı adamın bastığı camın bile kırılma sesi geliyodu ii bir ses sistemin varsa süper oluyo
    quote:

Orjinalden alıntı: MelihFenman

Evet. Grafiklerin ilk oyundan pek farkı yok gibi ama ilk oyunda surat modellemeleri iğrenç olmuştu;
    bunda biraz daha düzeltmişler. Bir de ilk oyundaki ses efektleri inanılmazdı; abartısız hayatımda duyduğum en iyi ses efektleriydi. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sistemim kaldırır.
  • Videolar(Röpörtajlar)

• oynadığım en iyi action-horror oyunları içersinde ilk 5 teki yerini korumuştur Condemned.. ayrıca muhteşem doyurucu grafikleri ve atmosferi ilede kendine hapseder .. yenilikçi oynanış sistemide cabası..

bence 2. oyun harkulade olacaktır
  • benim için 1 numara criminal origns gerçekten diğerlerinden farklı konusuyla oynanışıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: evohan

oynadığım en iyi action-horror oyunları içersinde ilk 5 teki yerini korumuştur Condemned.. ayrıca muhteşem doyurucu grafikleri ve atmosferi ilede kendine hapseder .. yenilikçi oynanış sistemide cabası..

bence 2. oyun harkulade olacaktır
  • up shu
  • son SS ler:

Condemned 2 : Bloodshot

• 1

• sadece bir cümle kurmak istiyorum;

Bu oyun gerçekten tutulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

sadece bir cümle kurmak istiyorum;

Bu oyun gerçekten tutulur

benim adım Thomas hiçbir şey bana komas ajanımız body ye gitmiş heralde baksana yumruklarıyla dağıtıyo ortalığı valla

• İlk oyunu daha dün aldım süper grafikler ve seslere sahip 2. oyunuda fear grafik motorunu kullandığı ss lereden anlaşılıyor yanı gene full ayarlarda oynayacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

İlk oyunu daha dün aldım süper grafikler ve seslere sahip 2. oyunuda fear grafik motorunu kullandığı ss lereden anlaşılıyor yanı gene full ayarlarda oynayacaz

evet ilk oyunun sesleri gerçekten harikaydı oynadığımda şok olmuştum ya ilk defa bu kadar gerçekçi ses duymuştum bi oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: therrack

arkadaşlar ing. pek ii olmadığı için çeviremedim artık bööle idare edelim ya da ing olan biri bize çevirsin
    condemned 2 özellikleri

more weapons
    better graphics
    better ai
    destructable environments
    longer story
    online deathmatch
    enemies attack you in huge gangs
    co-op- MUST HAVE
    customize your character
    throw stuff at your enemies e.g bricks

kimse yazmamış sanırm...
    daha fazla silah, daha iyi grafikler,daha iyi(ai derken aim demek istediyse amaç-görev anlamına gelio ama ai'yi daha önce duymadım)
    hasar verilebilir eşyalar(çevreyle daha çok etkileşim bir nevi),daha uzun hikaye,online deathmatch,büyük çatışmalarda salgıran düşmanlar,karakteri kişiselleştirme we,eşyaları düşmanlara atma diyor

• dostum ai yapay zeka olsa gerek

bence birde oyun birazdaha zorlaştırılmalı yani ipucu toplama ve cinayet takibi aşamasında.. öyle girdiğimiz odadada bize hangi aleti kullancağımızı söylemesin birileri.. biz araştırma aletimizi seçip araştırmamızı kendimiz yapmalıyız..

delileri bulma işi tamamemn bizim hakimiyetimizde olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ağustos 2007; 10:37:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

dostum ai yapay zeka olsa gerek

bence birde oyun birazdaha zorlaştırılmalı yani ipucu toplama ve cinayet takibi aşamasında.. öyle girdiğimiz odadada bize hangi aleti kullancağımızı söylemesin birileri.. biz araştırma aletimizi seçip araştırmamızı kendimiz yapmalıyız..

delileri bulma işi tamamemn bizim hakimiyetimizde olmalı

adamım tam aklımda olan şeyi sööledin ha 1. oyunda bize hiç bişey düşmüyoduki şunu çıkart diyodu şunu çek diyodu
    bunları biz yapmalıyız gereken aletleri kendimiz seçim resim çekip çekmemeye biz karar vermeliyiz

• up

• inanılmaz grafikler var vay be

• ABARTMAYIN BE İNANILMAZ GRAFİKLERMİŞ YOK DAHA NE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sniper-07

ABARTMAYIN BE İNANILMAZ GRAFİKLERMİŞ YOK DAHA NE

her ne kadar grafikleri son nokta olmasa da korkunun tavana vuracağı bi gerçek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.