Şimdi Ara

Concord [PS5 ANA KONU] - İptal Edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız çıkmamış olan oyun iptal edilir bu bildiğin geri toplatılıyor. Bunun bir benzeri uzun yıllar önce ET’nin oyununda olmuştu. Sony’nin böyle bir fecaate imza atması “iptal edildi” diye geçiştirilmemeli basitçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

Cyberpunk 2077'nin PS4 versiyonu Store'dan kaldırılmıştı.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Tuttu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt

O düzelince geri koydular. Burada ise komple oyunu geri cekiyorlar bir daha getirmemek üzere.

• İptal etmeyip ücretsiz niye yapmıyorlar. 1-2 yıla toparlar kozmetik satışıyla flan.

• Bir kaç yüz milyon dolar daha harcayıp düzeltmeye çalışsaydınız keşke. Madem böyle multi bir oyun yapacaktınız Last of Us in multisini iptal etmeyecektiniz. Böyle çıkalı 20 gün olmadan elinizde patlar işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle bir rezillik görmedim. 

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Düzeltilecek bir oyun değil, temel olarak da sıkıcı. Hata falan yok oyunda yoksa, direkt ilgi çekici değil. Potansiyeli yok ilk günden beri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam ben de betasına 10 dk dayanabilenlerdenim. Bir sıkıntı yoktu oyunda da maksat Sony daha da zarar etsin. Ellerinde kitlesi olan bir oyunun multisinden vazgeçip şöyle ucube bir yapıma yatırım yaptılar. Ps sahiplerini de bir nevi enayi yerine koymaya çalıştılar şu oyunu ücretli satarak ama en güzel cevabı da aldılar.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Cevabı aldı da yine bu zararı kullanıcıdan çıkarıyorlar. Japonya'da zam yaptılar mesela. Elbet bize yansıyor sonunda.

• Oyuncu dostu olmayan sony ye iyi oldu 200 milyon girmesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malesef oyunu ön siparişle almıştım para iadesi nasıl olacak acaba bir yere müracaat etmemiz gerekirmi

• supressor kullanıcısına yanıt
    Playstation'a mail atın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Hangi motivasyonla aldın hocam şu ucube oyunu?

• Metal Head kullanıcısına yanıt

Forumda alan var mıdır diye merak ediyordum. Çıktı sonunda  

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanında overwatch 1000 saat oynamıştım. Gaza gelip aldım bu tarz oyunları severim ama bu oyun traş çıktı 😀

• İlk izleyişte Overwatch gibi salakça bir oyun olacağını ve Destiny 2nin ölüm maçlarının aynısı olacağını, bunlar varken neden insanlar bir kez daha para bayılsın hakkı bedava bir oyun olmasıdır yoksa ilgi çekmez demiştim. Öyle de oldu.
    Aslında şu tür oyunların hepsi batsa da , tekrardan adam akıllı hikayeli oyunlar oynasak iyi olacak. Hâlâ 2010'larda çıkmış oyunları oynuyorum.

• Oyun conzortlamış

• Elinde o kadar güzel ip varken neden sony neden ya? Yap bir socom yada killzone oyunu ekle multi oyuna cod gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.