Şimdi Ara

CONCORD E97 ( ÇİFT SİM KART + TV )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Renk Füme
    Çift Hatlı ? Var ( Tek İşlemcili )
    Genel Özellikleri
    Boyutlar 108 x 48 x 10,8 mm
    Ağırlık 71gr
    Şebeke 900 / 1800 / 1900
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Yok
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Var
    Ses Kayıt ? Var
    Sesli Arama Var
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Standart
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Telefon Tipi Bar Tipi
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi ? Maksimum 340 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1000 mAh
    Konuşma Süresi ? Maksimum 6 saat
    Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth ? Var
    Wi-Fi. ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Dahili Modem Var
    GPRS ? Class 10
    Bağlantı Hızı ? 32 - 48 kbps
    Bağlantı Özellikleri
    GPS ? Yok
    Assisted GPS ? Yok
    EDGE ? Yok
    3G ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Push E-mail Yok
    E-mail Desteği Yok
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü ? 2.0 Megapixel
    Kamera Zoom 10x
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Var
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    TV Özelliği ? Var ( Analog )
    Radyo Var
    MMS Var
    Oyun Var
    Hafıza Özellikleri
    Telefon Hafızası Var
    Telefon Rehberi Hafızası 500 adet
    Arttırılabilir Hafıza ? Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
    Diğer
    Paket İçeriği 2 adet Batarya, Şarj Cihazı, Kulaklık, Data Kablosu, Deri Kılıf
    Açıklama
    Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.

Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.

Genel Özellikleri
    SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri ? 0,83

CONCORD E97 ( ÇİFT SİM KART + TV )

Kullanan varmı bende ona göre alacamda.

Hepsiburada

• KESİNLİKLE ALMA....DERTSİZ BAŞINA DERT ALIRSIN
  • neden tavsiye etmiyorsun arkadasim kullandin mi? hepsiburadada butun yorumlar olumlu bende almayi dusunuyorum kullanan biri yok mu
  • gerçekten almayı düşünüyorum.
  • kullanan varmı?
  • 2 gun once eloktro word ten aldım 169 tl 5 taksıt bıde n79 zum var yanına kardes geldı (yuh bana 3 hat tasıyom)ısım geregı bakırkoyde oturuyom sahıle yakın oldumdan tv cok nete yakın 2 hatta calısıyor ama ıkısı aynı anda calmıyor bırı ıle konusurken oburu kapalı gosterıyor zaten bıbde bır ıhtımal gerekte yok ıkı tane pıl wermelerı cok super hep yanımda hazır ama pılı bıtmedı gunde 10 dk falan konusuyorum bu fıyata makul ve dıs gorunusude guzel benım gıbı yogun trafıkte ıs yapan bır adam ıcın bulunmaz bır cıhaz...............
  • uzun gidermi bu alet?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLETE USB SİM KART TAKILIRMI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav işin garıbı bugun bır kac kısıyı aradım herkez ne olmus sesıne dıye bana sordu bır anlam veremedım?? meyersem cocuk gıbı cıkıyormus sesım anca bızım elemanı anlayınca anlayabıldım bu telefonda ses degıstırme ozellıgıde varmış hahahhahhahaha kocaman adamım herkese cocuk gıbı sesle konusup sparış vermısım....
  • bu modelde güzelmiş..sizce bu nasıl?

http://www.ayphone.com.tr/e88i.html
  • hepsiburada bir çin telfonu olarak yorumlar iyi. şahsen ben anycool t628 kullanıyorum. resim çekmek ve oyun oynamak sizin için önemli değilse boşverin diğer telefonları derim. çok memnunum anycooldan 5-6 ay oldu ve sorun yok. bu concord u arkadaşa aldık, genel izlenimi ilk gün için iyi. yalnız şarj kablosunu telefona girişine biraz bastırınca telefon düttttttttttt gibi bir ses ile bağırıyor. niye bastırıyon der gibi. acaba hepsinde var mı? alıp kullanan varmı?
  • Dun hepsiburada'dan siparis verdim e97 icin. Indirimde son 3 gun. 189 lira 8 taksit.

Bende Anycool T828 vardi (sayiyi yanlis hatiriyor olabilirim) ama bozdum. Dandikliginden de bozulmus olabilir ama, sarj almiyor. Daha once bozulmustu aynı sebepten, 50 liraya yaptirmistim gene bozuldu.

1 sene once 250 liraya almistim ki aslinda 300 liraydi, indirime girmisti. Gitgide ucuzlamis cift hatli tv li telefonlar. Ama anycool da olan ve galiba tum cin mallarinda olan kronik problem, sesim karsi tarafa az gidiyordu. Bunda olmaz insallah.

TV sini mutfakta kullaniyoruz yemek yerken falan. O yuzden tv li almam gerekiyordu, yorumlari iyi diye bunu sectim. Gelsin, kullanayim, yazarim.
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşamadım. Bu telefonu almaktaki amacım çift hatlı olması, televizyon ve antensiz radyo içindi. İhtiyaçlarımı karşılıyor. Benim açımdan tabiiki.
    İçerisinden 2 batarya çıkıyor. 1 batarya yaklaşık 4 gün gidiyor(televizyonu açmadığımız zaman)
    Görünümü şık ve ince. Cepte rahatsız etmiyor. Kameradan çok iyi bir performans beklemeyin.
    Fiyat/performans olarak düşünürsek çin telefonları içerisinde alınabilir olarak ön plana çıkıyor.
  • Concord e97 den cok memnundum. Tamamen kendi hatamla, yaklasik 2 metreden yere dustu telefon, simdi alet kendi kendine kapanıyor, acinca pin bile sormadan aciliyor. Dil ve tarih degerleri surekli degisiyor. Surekli takiliyor. Tamir edilir mi acaba? Yoksa soguk su mu iceyim uzerine?
  • bu ürüne GPS yükleme imkanı varmı acaba sanırım alt yapısı buna uygun bilen varsa ve açıklarsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.