Şimdi Ara

Concerta kullanan varmı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklasık 3 haftadır 54 mg kullanıyorum fakat benım sorunum sürekli büyük tuvaletım gelmesi süreklı tuvalete gıdıyorum iştahin kesıldıgını bılıyordum fakat bu benım canımı cok sıkıyor

• Ilacin yan etkilerine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok gerekmiyorsa bu tür ilaçları kullanmamanı tavsiye ederim, eğer kullanıyorsan da sana reçete edilen doza çok dikkat etmelisin, ilacın zaten görülme ihtimali olan çok geniş bir yan etki listesi var, dozu kendi başına fazla almaya kalkarsan yan etki görülme olasılığını çok arttırırsın ve sağlığını bozabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan iki ay sonra çok farklı sorunlar yaşayacaksın üç sene kullandım psikoloji kalmadı ve bıraktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muaz_35

Öncelikle çok gerekmiyorsa bu tür ilaçları kullanmamanı tavsiye ederim, eğer kullanıyorsan da sana reçete edilen doza çok dikkat etmelisin, ilacın zaten görülme ihtimali olan çok geniş bir yan etki listesi var, dozu kendi başına fazla almaya kalkarsan yan etki görülme olasılığını çok arttırırsın ve sağlığını bozabilir.
    dostum benım şikayetim sürekli büyük tuvalatim gelmesi ishal gibi birş şey oldu ama ishal degılım
  • Sınav sürecinde haksiz rekabet yapanlar bunlar. sorsam yok o rahatsizligim yok bu rahatsizligim var derler.

dogruyu soyleyin hepiniz bu sene yks ye gireceksiniz degilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. kez hazırlanıyorum ilk iki sene kullandım faydasından zararı var haksız rekabet kısmına katılıyorum ama o beyin istendiği gibi yönetilmiyor ilaçlıyken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    9 yıl önce açıldı
    Prozac Kullanan Var mıdır?
    3 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.