Şimdi Ara

conax modül seçimi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
10
Favori
37.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevap için Teşekkürler @bursalı963



    Kablo TV den alalım o zaman , kablo tv nin sattığı modül piyasadakilere göre ucuz 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oakenfold_ -- 10 Ocak 2018; 13:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhabalar, kablo tv alıyorum ama dark conax modül bakıyorum bir smit yazıyor bu yine de dark conax modül mü oluyor? 4k vs sorun yaşamamak için?

    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/dark-teledunya-uyumlu-smit-conax-ci-hd-modul-dk-ac-tvcamsmit-P11921655
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oztrkahm

    MErhabalar, kablo tv alıyorum ama dark conax modül bakıyorum bir smit yazıyor bu yine de dark conax modül mü oluyor? 4k vs sorun yaşamamak için?

    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/dark-teledunya-uyumlu-smit-conax-ci-hd-modul-dk-ac-tvcamsmit-P11921655

    bence dışarıdan daha fazla ücret ödeyip almanıza gerek yok derim
    abone merkezlerinden alacağınız da aynı işi görür ve de herhangi bir arıza veya durm olduğunda yetkili kendileri olur
    hatta kiralamayı bile düşünebilirsiniz
    https://www.turksatkablo.com.tr/Cihazlar




  • arkadaşlar merhabalar ben 1o yılı aşkın neotion conax modül kullanıyorum. sanırım bu marka artık Türkiye'de anca 2.el bulunabiliyor. sizden ricam KabloTV nin sattığı modül performansı nasıl? okuduklarıma sorunsuz çalışıyor da! takan servis kart ile modülü eşliyor başka bir yerde kullanamıyorsun gibi bir bilgi geldi. doğrumudur? bu tarz bir eşleme falan varsa dışarıdan alıcam. aşağıdaki linkte uygun buldum fakat çin malımıdır? veya bu marka modülleri kullananlar memnunmudur? yardımlarınızı rica ederim.

    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/orjinal-alman-technicrypt-cx-conax-technisat-hd-teledunya-modul-karti-326741240




  • Teledünya kullanıcıları için alternatif 4K Android modül girişli uydu alıcısı Atlanta 4K CI modelini denemelerini öneririm. Direkt kartınızı takarak DVB-C tuner üzerinden Teledünya izleyebilirsiniz.

  • kanal sıralaması karışık geliyor. sonradan bunu birde dizmesi var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muticoo

    kanal sıralaması karışık geliyor. sonradan bunu birde dizmesi var...

    Standart frekans listesine göre gelir sonra isteğinize göre dizebilirsiniz.
  • arkadaşlar smit conax modül kullanan varmı malum türksat satışı bıraktı kiralama yapmak yerine satın almak istiyorum

    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/conax-hd-teledunya-modul-smit-P189589288


    birde technisat var aralarında 25-tl fark var
    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/technisat-conax-modul-P200840369


    sizin önereceğiniz marka model var mı?

    kanal geçişi en hızlı hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 1 Ekim 2018; 14:29:36 >




  • Arkadaslar bende modul almayi dusunuyorum ama son donemde modul sahiplerinde yayin sifreli seklinde hatalar olmaya baslamis acaba artik sadece orjinal teledunya disinda modul kullanilmayacakmi?



    Ben dark modul almayi dusunuyordum bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 yıldır NEOTION CONAX MODUL kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Kanal geçişlerinden de memnunum.
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Bu modulu kullanan biri tv anakartini yakti diye yazmis nette, bende samsung led tv var 4 senelik onda problem yasarmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizilat

    Bu modulu kullanan biri tv anakartini yakti diye yazmis nette, bende samsung led tv var 4 senelik onda problem yasarmiyim?
    4 yıl kadar 82 ekran lcd tv de 4 yıla yakın zamandır da 127 ekran plazma tv de kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. giftronik diye bir firma satıyordu, kapanmış galiba. O olaydan haberim yok bir şey dersem yanlış olur.Ben memnunum umarım uzun süre sorun yaşamam.
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Hocam peki bu yayın gitme durumu sizde hiç oldumu bazılarında son dönemde yayın gidiyiormuş şifre hatası vs diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Belki ben bu konusunda şanslıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, tv de dvb c olması yeterli değilmi modül için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizilat

    Anladım hocam, tv de dvb c olması yeterli değilmi modül için
    Evet yeterli. Kablo tv elamanları en son abonelik yenilememde kendi kutularını almam için ipe un serdiler ama istemedim ben.

    Böyle az kablo tek Kuman’da iyi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dementor-1

    Evet yeterli. Kablo tv elamanları en son abonelik yenilememde kendi kutularını almam için ipe un serdiler ama istemedim ben.

    Böyle az kablo tek Kuman’da iyi oluyor.

    Alıntıları Göster
    Hocam merhaba;

    Bugün eve kablo tv bağlattım. Daha önce teledünya aboneliğimde kullandığım kendi satın almış olduğum Conax Neotion Cam modül'ü (Gitronik hologramlı) kullanmak istediğimi müşteri hizmetlerine söyledim. Onlarda bu modülün uyumlu olmayabileceği bu yüzden hd kutu (Neta HD8980) gönderileceği uyumlu olursa HD kutu'yu takmadan modülü kullanabileceğim söylendi. Gelen kablo tv elemanları elimdeki modülün uyumlu olmadığını çünkü teledünya zamanından Kablo TV adını aldığından beri firmanın sisteminin tamamen değiştiğini söylediler. Ayrıca bizden Conax modül talep etsenizde sadece dijital yayınları izleyebileceğimi analog yayını izleyemeyeceğimi söylediler. Analog ve dijital yayını beraber sadece hd kutu ile izleyebileceğim söylendi. Ben onlara teledünya zamanında elimdeki Conax modül ile salondaki Panasonic 50VT30E model plazma televizyonumda hem dijital yayınları hemde analog yayınları izleyebildiğimi söylediğimde bana sistemin değiştiğini artık mümkün olmadığını söylediler. Hiç deneme bile yapmadan hd kutuyu bağalayıp gittiler. Odamdaki Samsung 55MU9000 model televizyonumda gelen kabloyo splitter ile bölüp one connect kutusuna analog anten girişine bir kablo hd kutuya bir kablo bağlayıp gittiler. Benim Conax modülü kullansalardı sözleşmedeki hd kutu ibaresi olduğundan sözleşmenin geçersiz olup yeni sözleşmeye gerek olduğunu söyledikleri için iptal etmemek için Conax modülün işe yaramadığını söylediklerini düşünüyorum. Sizde aynı modülü kullanıyormuşsunuz acaba sizde de analog yayın izlenmiyor mu? HD kutudaki kartı çıkarıp benim modüle taksam çalışır mı? Birde Conax modüllerin karta tanımlanması gibi birşey okudum bu doğru mu tanımlama yapmadan çalışmaz mı? Tanımlamayı kim yapıyor biliyor musunuz?


     conax modül seçimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 22 Kasım 2018; 3:34:58 >




  • Şu an bende D-TV kanaları ve S-TV yayınları var her ikisini de modül ile izleyebiliyorum.

    Benim bildiğim yeni HD kutu içerisindeki kart sabit çıkartılamıyor. Bana sorarsanız kutu alınmış ve kurulmuş uğraşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    analog+digital yayını birden izlemenin mödül ile bir alakası yok, tv kanal aratırken hem digital hem analog yayını tarayıp listelerse hepsini aynı anda izlersin, ki ben ya digitali tara yada analogu tara birinden birini seç diyen tv görmedim, modül kullanıyorsan hem digitali hem analogu gösterir analog şifresizdir digital şifreli modül digitalin şifresini çözer gösterir, ancak burada komik nokta digital de olmayıp analogda olan bir kanal yokki, analog yayını önemsiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 22 Kasım 2018; 9:22:6 >
  • Hocam gelen eleman baya sallamış gibi gözüküyor. Öncelikle modül uyumsuzluğu diye bir şey duymadım. Modülün amacı şifre çözmektir. Yıllar önce satılan modüller de, kablotv'nin zamanında sattığı, şu anda kiraladığı modüller de aynı işi yapıyor. İkisi arasında bir farklılık yok. İnsanlar hala yıllar önce aldığı modülleri sorunsuz kullanıyor. Sistem yıllardır aynı, değiştiği falan yok.

    Conax modülle analog yayının alakası yok. Analog yayını her şekilde izlersiniz. Aksine conax modül ile televizyona bağladığınızda hem analog hem dijital yayını izlerken, hd kutu sadece dijital yayını gösteriyor. (hd8800 için böyle, hd8980 için de farklı olduğunu zannetmiyorum.) Analog yayın için kabloyu hd kutuya değil, tv'ye bağlamak gerekiyor. (Bize tek kablo geliyor ve hd kutuya bağlı, analog yayın izlenmek isteniyorsa o kabloyu söküp adaptör ile televizyona bağlamak gerekiyor. Hd kutuya bağlanan kablonun ucu f connector, televizyona bağlanan kablonun ucu anten kablosu şeklinde. Adaptör kullanmadan bağlamak imkansız. Kablo uçlarının farklı olmasından dolayı abonelerin çoğu hd kutuya bağlı olan televizyonlarda analog tv izlemiyor. Birden fazla televizyonu varsa diğer odalarda analog tv'yi kullanıyor.)

    Hd8980 için elimizde pek bir bilgi yok. Türksat'ın sitesinde bile bu model yer almıyor. Kartı çıkartıp kullanabiliyorsanız elinizdeki modül ile kullanabilirsiniz. Kart eşleme meselesine geleyim. Öncelikle bu durum sadece Türksat'ın sattığı kablotv logolu conax modüllerde var. Conax modül ile kartınız eşleştiriliyor. Bu eşleştirmeden sonra başka bir kart ile o modülü kullanamıyorsunuz. O mödül sadece sizin kartınız ile çalışıyor. Dolayısıyla ikinci el satış, başka odada kullanma, arkadaşına verme vs durumu olmuyor. (Eşleştirme modül için gerçekleşiyor. Kart için değil. Eşleştirme yapılan modülü sadece o kart ile kullanabiliyorsunuz. Kart için böyle bir durum söz konusu değil. Yani kartı eşleştirme duymayan, istediğiniz bir cihazla kullanabilirsiniz. )

    Ancak piyasada satılan, kablotv logolu olmayan modüllerde eşleştirme yok. Bütün kartlarla sorunsuz çalışıyor. Yani hd kutudaki kartı çıkarıp sizin modüle takarsanız sorunsuz çalışır. Son zamanlarda kablotv kurulumlarında kendi cihazlarını satmaları için zorladıklarını duydum. Yok çalışmaz, etmez vs. Israr edince mecbur sizin cihazınızı kuruyorlarmış. O açıdan dikkatli olmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 22 Kasım 2018; 9:50:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.