Şimdi Ara

Conan Show 30 dk Beyaz Show 3 saat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gülmekten kıran geçiren seviyesiyle, skeçleriyle 10/10 olan Conan O Brien 1 saat bile program yapamıyor.

Beyaz Show, Disco Kralı mıdır nedir saat 12 de başlıyor ya da daha erken tam olarak bilmiyorum 3 saat 4 saat.

Biz de mi 1 dengesizlik var anlayamadım.

Mail mi atsak napsak TBS Kanalına, Conan Show 1 saat olsa nolacak diye

• dengesizlik yok burası Türkiye
  • programların formatları farklı bir kere. conan canlı yapmıyor ayrıca
  • tadında bırakıyor işte.
  • üstelik hafta içi hergün yapıyolar sanırsam conan ı

hakketten tebrik etmek lazım o kadar yoğun çalışıp amerikan esprileriyle beni güldürmeyi beceriyosa helal olsun conan a

beyaz soytarılık yapıyo güldürmüyo. okan da milletle alay ediyo gülüyosun ama sonradan pişman oluyosun pff böyle olmaz bu iş
  • Conan'dan sonra jay leno filan aynı kalitede programlar yayınlanıyor.
    Sonuçta Beyaz'da Türkiye standartlarında bir kaliteyi yakaladı .Beyaz Show'u kısa tutsalar ne yayınlayacaklar .Bir kere adamların opsiyonları fazla kaliteli yapımlar bakımından.
  • Conan ile Andy yeter diğerlerini salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • conanda espriler önceden yazılıyor hatta gelen ziyaretçilere bile esprili cevaplar yazıyorlar. bikaç defa stand upçılar da geldi onlar zaten programı ele geçiriyo resmen. conanın şovu daha çok tanıtım amaçlı. gelen konuk kendi yeni çıkan filmini yada bilmem nesini tanıtıp çekiliyo kenara. beyazın canlı yayında tel bağlantısı alması bile büyük cesaret işi zagada neler geldi başına okanın duymadın mı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Conan'dan sonra jay leno filan aynı kalitede programlar yayınlanıyor.
    Sonuçta Beyaz'da Türkiye standartlarında bir kaliteyi yakaladı .Beyaz Show'u kısa tutsalar ne yayınlayacaklar .Bir kere adamların opsiyonları fazla kaliteli yapımlar bakımından.

Jay Leno = Conan O Brien ??

aman Tanrım

Kişisel zevkleri geçtim, Twitter da Jay Leno'nun 210.000 takipçisi var Conan'ın 3 milyon 300

• yabancı dizilerde 40dk oluyor genelde. bizimkilerin özeti geçiyor 40dkyi.
  • Cnbc-e ve tnt olmasa herhalde ayda toplam 5 saat televizyon seyrederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Ben anlayamıyorum.

Gülmekten kıran geçiren seviyesiyle, skeçleriyle 10/10 olan Conan O Brien 1 saat bile program yapamıyor.

Beyaz Show, Disco Kralı mıdır nedir saat 12 de başlıyor ya da daha erken tam olarak bilmiyorum 3 saat 4 saat.

Biz de mi 1 dengesizlik var anlayamadım.

Mail mi atsak napsak TBS Kanalına, Conan Show 1 saat olsa nolacak diye

conan'ın programı günlük ve canlı değil. espirileri yazılı hatta seyircileri bile ayarlamışlar gülünecek yerler filan belli gibi. ayrıca yaptıkları skeçlerin en iyisi bile basit. ayrıca beyaz ve okan'la kıyaslanmayacak formatta programlar conan ve jay leno'nun programları. tarz olarak şahan'ın ntv de yaptığı program veya saba tümer'le kıyaslanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

yabancı dizilerde 40dk oluyor genelde. bizimkilerin özeti geçiyor 40dkyi.

Onun için dizi mizi izlemiyorum
  • Conan daha entellektüel kesime hitap ediyor. Beyaz Türkiye'ye. normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Conan'dan sonra jay leno filan aynı kalitede programlar yayınlanıyor.

Jay Leno = Conan O Brien ??

aman Tanrım

Kişisel zevkleri geçtim, Twitter da Jay Leno'nun 210.000 takipçisi var Conan'ın 3 milyon 300

Jay LEno'yu yaşlılar izliyor ondandır

• Beyaz Show'un daha çok reklama ihtiyacı var :D Geçen gün Ellen stüdyodaki herkese PS3 verdi. Yani TR de insanlar koyun ve kanalalrda bunu biliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanworld -- 8 Temmuz 2011; 19:02:00 >
  • Conan harika,amarigan dizileri coh iyi,cnbce olmasa napacaz la biz bu tv karisisinda hemi de ameriganlarinki 30 dk çok gıral.sıtarbaks falan da 10 nomera.
  • bende izlemeyi düşünüyorum conan'ı.
  • başka bir boyutu var program 30 dk olsa ülkenin her yerindeki üniversitelerden öğrenciler gelmezdi.

ayrıca bu ülkede talk showa verilen önem ortada bunu kendileri de belirtiyorlar bu yüzden 12den sonra başlıyor zaten, beyaz kendisi dedi programım 1 saat olsun ama 10da başlasın diye.

daha da ötesi eğer amerikadakilerle aynı formatta olsa bu programlar o zaman gözünüz kapalı nasıl eleştiriler yapacaksınız bunu düşünebiliyor musunuz?

bir diğer boyutu arkadaşın da dediği gibi o programlar reklama yönelik ama burdakiler şarkı olsun muhabbet olsun güzel vakit geçsin gerektiğinde herkesi birlikte duygulandırıyorlar kimse demiyor ki zaten biz stand up yapıyoruz.
  • Conan kim Beyaz kim ya .

10 beyazı toplasan çeyrek porisyon conan etmez adamın karizması yeter.

Not: Gey değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.