Şimdi Ara

Conan olmak istemek ama olamamak :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Hp Pavillion dv6000 serisinden dv6375 var kısaca sistem özelliklerini yazıcam araştırmalarım dorultusunda bu laptop kaldırıyor gibi görünüyor ama bir de sizlerden bilgi edineyim istedim.

İşlemci; Intel Core Duo 2 CPU T5500 @ 1.66Ghz 1.67Ghz
    Bellek (Ram); 1022 MB
    Sistem Türü; 32 bit İşletim Sistemi (Vista yakın zamanda Win 7 ye geçiş yapmayı planlıyorum hayırlı olur mu ayrıca oyun açısından da ? )
    Ekran Kartı; nVIDIA GeForce Go 7400 128Mb dahili (Max:384Mb Turbo C.) (Overclock falan yapsam mesela)

Bu elimdeki Laptop daha öncede dediğim gibi Overclock, Win 7 gibi değişikliklerden sonra da sizce bu bilgisayar ile Age of Conan oynanabilir mi

Başka tavsiyeleriniz nelerdir? Belki Ram alabilirim en fazla yada ekran kartı...

• Mlsf çok zor.basta ram çok düşük. Ram takviyesinden sonra bile ekran kartiyla ilgili büyük sorun yasarsin.256bitlik ekran kartı lazım sana hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthor

Mlsf çok zor.basta ram çok düşük. Ram takviyesinden sonra bile ekran kartiyla ilgili büyük sorun yasarsin.256bitlik ekran kartı lazım sana hocam

Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650 ile oynuyorum. 18,4 inc lcd 2,26 ghz p8400 4 gb ddr 3 ram 9600m GT ddr3 320gb hdd vs.. Full ayarlarda world effect particlari sadece bende acik olmak üzere 20-40 fps arasi oynuyorum. Tüm detaylar full oynamak elbet mümkün guest yaparken falan ama raidde ve pvpde zorluyor , o yuzden particle effectleri sadece kendi üstümde olarak seciyorum canvar gibi oynuyorum. Resident Evil 5 son ayarlarda dx 10 alrinda 14 ila 22 fps arasinda , Dragon Age Origins i de full detaylar , her sey maxda akici sekilde oynuyorum...

Driverimin cok eski olmasina ragmen iyi performans veriyor.

Diyecegim o ki, 2,0 ghz islemcili ve 9600gtm li herhangi bir notebookla oyniyabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight'da bayan olmak...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.