Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO F505EA 799 USD - Bu Makine Hakkında Düşünceleriniz (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
41.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar size komik gelecek ama bir sorum var yine. Notebook'un klavyesi Türkçe mi yoksa İngilizce mi?
    Bu arada daha önceki sorumu cevaplayan arkadaşlara binlerce kez teşekkürler...
  • Türkçe klavye tabii ki ingilizce klavye ile bu ülkede notebook satabileceğini sanan firma var mı?
  • evet arkadaşlar bugün teknosaya gittim ve laptopumu aldım ilk izlenimim güsel yanlız ben aldığımda başka biri de toshiba marka bir laptop aldı bnm vista kurulurken o kurulumu tamamladı 30 dk bile sürmedi bu aklıma takıldı gerçi arada 500dolara yakın fiyat farkı vardı bni de aranıza kabul ederseniz sevinirim saolun
  • hosgeldın aramıza cobra 41.hayırlı olsun.iyi gunlerde kullan.ne kadara aldın?
  • @Tony

BUgün bilgisayarımın wirelessini tekrar denedim.şu an kıbrıstayım bu arada daha önce sormuştun bir okulun kütüphanesinde vista yüklü başka bir makina ile birlikte laptopu açtık.ücretsiz bağlantıyı gördü ve bağlantıyıda kurdu ancak tanımlanamayn ağ diye bir hata verdi.bu arada dğer bilgisayar nete çoktan girmişti bile.kablosoz ağa bağlanınca sağ alt köşedeki bağlantı durumunu gösteren ikonda internet bağlantısı olunca bir dünya simgesi çıkıyor biliyorsunuz.bende bu simge çıkmıyor.diğer bilgisayarda intel 3945 802.11a/b/g wireless kartı vardı. ben 1 saat boyunca bağlanmaya çalıştım ancak kafayı yedim sinirlenip kapattım makinayı sence benim wireless kartım arızalımı? ne gibi bir teşhis koyarsın bu duruma?ağı görüyor,bağlanıyor ama sadece yerel ağ diyor!!yerel ağ ve internet demiyor. öteki bilgisayarla bütün ayarlarını tamamen anı yaptık ama yine olmadı.üstelik o makinada sinyal gücü iyi derken bende sinyal gücü zayıf diyordu!! kafayı sıyırdım artık.haziranda istanbula gelicem ve wireless kartını intel 3945 le değiştirilmesini talep edicem

• hoşbulduk saolun bn bilgisayarı kdv dahil 1270 ytl ye aldım yanında 1 gb usb bellek fly 1.3 mp wapcam laccoss mikrofonlu kulaklık creative 1+1 hoperlör philips 25 li dvd cdsi ve çanta hediye verdiler
  • @gogocuk Sorun oldukça garip ayrıca bu cihazın wireless çekim gücü çok çok iyi. Soruna bi anlam veremedim ancak bi sistemi yeniden kur bakalım. Ben hem vista da hem XP bide birkaç modeme bağlandım hiç sorun çıkmadı. İstersen bir servise görün.

@cobra41 O fiyata nasıl aldın ya? teknosa nın sitesinde 849$+kdv yani 1340YTL olarak gözküyor fiyat. Bizim aldığımızda 1280 di fiyat.
  • cobra 41 gercekten cok ıyı almıssın..tekonsadanm ı aldın mı? bız on odeme kapmayasından aldıgımız halde bu kadar hedıyede yok yanında tonyhetonguc un dedıgı gıbı 1280 ytl ye aldıık..gercekten cok ıyı almıssın...
  • @Tony

BUgün bilgisayarımın wirelessini tekrar denedim.şu an kıbrıstayım bu arada daha önce sormuştun bir okulun kütüphanesinde vista yüklü başka bir makina ile birlikte laptopu açtık.ücretsiz bağlantıyı gördü ve bağlantıyıda kurdu ancak tanımlanamayn ağ diye bir hata verdi.bu arada dğer bilgisayar nete çoktan girmişti bile.kablosoz ağa bağlanınca sağ alt köşedeki bağlantı durumunu gösteren ikonda internet bağlantısı olunca bir dünya simgesi çıkıyor biliyorsunuz.bende bu simge çıkmıyor.diğer bilgisayarda intel 3945 802.11a/b/g wireless kartı vardı. ben 1 saat boyunca bağlanmaya çalıştım ancak kafayı yedim sinirlenip kapattım makinayı sence benim wireless kartım arızalımı? ne gibi bir teşhis koyarsın bu duruma?ağı görüyor,bağlanıyor ama sadece yerel ağ diyor!!yerel ağ ve internet demiyor. öteki bilgisayarla bütün ayarlarını tamamen anı yaptık ama yine olmadı.üstelik o makinada sinyal gücü iyi derken bende sinyal gücü zayıf diyordu!! kafayı sıyırdım artık.haziranda istanbula gelicem ve wireless kartını intel 3945 le değiştirilmesini talep edicem

ustad kafayı takma garantsı var goturur yaptırırsın.. ama gercekten sinir bozucu bır sey.kolay gelsin insaallah sorunu cozersın..

• Notebook'u 1270'e aldığını söyleyen arkadaş, nasıl aldın sorması ayıp teknosadan? Teknosa'da bu hediyeleri veriyorlar ancak fiyat 1340 ytl gözüküyor sitede. Acaba bu NAKİT ödeme fiyatı mı???
  • Arkadaşlar Buradan Devam edelim:

http://forum.donanimhaber.com/m_14314400/tm.htm

İlgili Moderatör arkadaş bu konuyu kilitleyebilir.

Cihaz için Windows Xp sürücülerini yeni konuya ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.