Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkler türk arkadaşlar türküz doğruyuz beyler yapmayın şu drophack,mh,lag ile oyun kitleme olaylarını burda onu yapanlardan kesin vardır yani eminim.Görüyorsanız mesajı yapmayın... BARİ SİZ YAPMAYIN!!! Adam utanmadan bende mh var sizi görüyürum diyor ardından sync yapıyor ya lanet olsun ya! Muhabbet edip oyuna başlıyoruz.Kanı bozuk egosuna yenik düşüp saçma saçma eziklikler yapıyor.Yapmayın lütfen!Forumlarda mh dilenmeyin mh yapan adilerden!

Oyundan sonra steamden arkadaş ekliyorum (son oyunculardan) kaçıyorlar.Baktım hepsi de coh2 almış Allah kahretmesin diyorum ya.Oyunu çok almak istiyorum ama 100 TL verip de saçmalık yapmaya çalışanları göreceksem ....

YAZIKLAR OLSUN YA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 1 Haziran 2013; 16:37:02 >
  • Bu gün the sheld haritasında orta kısım da bizde olmasına rağmen adamların hammaddeleri bir türlü bitmedi king tiger ve 2 panther ile 15 tankını yokettiğim adamlar üstüne 15 tane tank çıkardılar ve bir anda bu nasıl olabiliyor anlamıyorum
  • Oyun Steam'e geçmeden önce sorun yoktu. Steam'e geçtikten sonra da bir süre sorun olmamıştı ancak şuan oyuna giriyorum eskiden olmayan lag'ler oluyor. Daha oyuna girmeden 300-500 ping oluyor. Olmadığı zamanda oyun yarım saat içerisinde birden düşüyor.

Evde iki bilgisayar tek internete bağlı.

-Her iki bilgisayarın da IP'lerini ve DNS'lerini sabitledim.
    -#ıd string.... diye giden hizmetini kapattım. (internette önermişlerdi)
    -Bilgisayarın ağ kimliğini ev bilgisayarı yaptım. (birden çok ağa bağlı gösteriyordu o sorun kalktı)
    -Xfire kullanıyordum ondan olabilir dediler onu da kaldırdım.

Ancak problem halen çözülemedi.

8mbit internet kullanıyorum. İndirme hızım 800kb/s bazen 1 Mb'ye yaklaşıyor. Okul zamanı yurtta kalırken indirme hızım 100 kb/s'yi geçmiyordu ancak yine de lag olmadan oynayabiliyordum. (çok yoğun olmadığı zamanlar) Yani internet hızıyla ilişkili olduğunu zannetmiyorum.

Sorun nedir arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

Türkler türk arkadaşlar türküz doğruyuz beyler yapmayın şu drophack,mh,lag ile oyun kitleme olaylarını burda onu yapanlardan kesin vardır yani eminim.Görüyorsanız mesajı yapmayın... BARİ SİZ YAPMAYIN!!! Adam utanmadan bende mh var sizi görüyürum diyor ardından sync yapıyor ya lanet olsun ya! Muhabbet edip oyuna başlıyoruz.Kanı bozuk egosuna yenik düşüp saçma saçma eziklikler yapıyor.Yapmayın lütfen!Forumlarda mh dilenmeyin mh yapan adilerden!

Oyundan sonra steamden arkadaş ekliyorum (son oyunculardan) kaçıyorlar.Baktım hepsi de coh2 almış Allah kahretmesin diyorum ya.Oyunu çok almak istiyorum ama 100 TL verip de saçmalık yapmaya çalışanları göreceksem ....

YAZIKLAR OLSUN YA!

+1

• arkadaslar ben bi arkadasimla lan uzerinden oynuyorum. sadece coh var ek paket vs yok yani. ama oynaya oynaya haritalar sıktı artik.

ana oyun icin harita paketi gibi bisey var mi.

kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende uzun aradan sonra oyunu tekrar kurdum. 3 adet keyim vardı coh'un hepsini gönderdiler maille. ama ben oyunu tales of valordan cdsiyle kurdum. relic accountuma giriş yapamıyorum. online olamıyorum nasıl online olabilirim. tüm updateleri tek tek kurdum güncel 2.602 şuan. biri yardımcı olabilir mi?
  • COH 2 ön sipariş ile almıştım ve şuan COH 2 steam oyun kütüphanesinde indirilebilir durumda. Bir yanlışlık mı var, oyun çıkış tarihi 25 Haziran değil miydi? Bu indirilebilir içerik BETA mı diyeceğim ancak kütüphanede halihazırda zaten beta versiyon da duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

COH 2 ön sipariş ile almıştım ve şuan COH 2 steam oyun kütüphanesinde indirilebilir durumda. Bir yanlışlık mı var, oyun çıkış tarihi 25 Haziran değil miydi? Bu indirilebilir içerik BETA mı diyeceğim ancak kütüphanede halihazırda zaten beta versiyon da duruyor.

open beta indirilebilen version
  • Hala coh2 alamayanlardanım.. D&R'dan alıcam ön sipariş fakat bir türlü beklediğim para gelmedi! :|
  • Steam'de ön sipariş hediyesi gibi bir şeyden bahsediliyordu. Ben aldığımda hediye paketi 1. bölüm açıktı. Ne gibi bir hediye söz konusu bunu bilen birisi var mı acaba?
  • ben aldım d&r dan vatan computere de yakında düşer d&r daha iyi gibime geldi
  • Şimdi open beta'yı oynadım da
    Closed Beta'dan sonra çok hevesim kalmamıştı ancak şimdi oyun oturmuş diyebilirim. Gayet stabil ve akıcı. Sesler ve grafik, menü arayüzü vs olmuş artık
  • Arkadaşlar coh teamspeak server varmı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

Şimdi open beta'yı oynadım da
    Closed Beta'dan sonra çok hevesim kalmamıştı ancak şimdi oyun oturmuş diyebilirim. Gayet stabil ve akıcı. Sesler ve grafik, menü arayüzü vs olmuş artık

Bence de oturmuş. Bundan sonra işleyişe ekleme yapmaları lazım bence. MMO oyunlarındaki yani bu knight'tır silkroad'dır vs oyunlardaki level sisteminden ziyade win loss ve exp sisteminin bir bileşkesini sunabilirler. Bana göre şimdiki sistemin yapılma amacı insanları oyundan soğutmamak ve canlılığı sağlamak. Yani baktılar 40 level olanlar çoğalıyor hemen 60 level'e çekecekler maximumu.

Eğer böyle devam edilecekse en azından yenilen takıma exp vermesi lazım hatta exp alması lazım. Daha komplike bir sistem geliştirebilir. Yani oyunun genelindeki oyuncu başına exp'i sabitleyip win ve lose'a göre el değiştirmesi gibi.

Ferdinand ve Tiger'ı off map'e çekmeleri iyi olmuş diye düşünüyorum.

Rusların kv-2 tankınıda sanıyorum off-map' çekmişler.

gtx680 gibi kartların olduğu sistemde oynanırsa eminim çok daha iyi olacaktır görüntü. Ben gt650m ile oynuyorum yinede kastığı zamanlar oluyor. Özellikle blizzard geldiğinde.

Değişmesini en çok umut ettiğim şey ise minimap. Biraz daha kesinlik katılabilir renklere ve oklara. CoH1'de 3 çeşit ok vardı bunlar tekrar getirilebilir. Bu oklar yardımıyla çünkü cpu'ları kontrol ediyorduk şimdi denedim pek takmıyorlar bizim yönlendirmelerimizi.

AT Gun'ların o bombeli atışı beni çıldırtan şeylerden. O mesafede öyle bombemi olur? Biraz daha bombe verseler havan atmış olacağız.

Karlı maplerde sol tarafa gelen uyarı mesajları sıkıntı olabiliyor. Beyaz zemine beyaz yazı olayı.

Kapalı beta'yıda sayarsak toplamda 5 gün oynadım şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha gelirse konu burda, girer yazarım

• oyunun eski ağırlığı kalmamış gibi
    yan tarafta duran bir vesika var generalin yüzü duruyor her şey çok daha renkli ve gereksiz işaretlemeler var. Benim kartım hd5850 acaba hangi ayarda oynayabilirim oyunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 8 Haziran 2013; 0:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

Oyun Steam'e geçmeden önce sorun yoktu. Steam'e geçtikten sonra da bir süre sorun olmamıştı ancak şuan oyuna giriyorum eskiden olmayan lag'ler oluyor. Daha oyuna girmeden 300-500 ping oluyor. Olmadığı zamanda oyun yarım saat içerisinde birden düşüyor.

Evde iki bilgisayar tek internete bağlı.

-Her iki bilgisayarın da IP'lerini ve DNS'lerini sabitledim.
    -#ıd string.... diye giden hizmetini kapattım. (internette önermişlerdi)
    -Bilgisayarın ağ kimliğini ev bilgisayarı yaptım. (birden çok ağa bağlı gösteriyordu o sorun kalktı)
    -Xfire kullanıyordum ondan olabilir dediler onu da kaldırdım.

Ancak problem halen çözülemedi.

8mbit internet kullanıyorum. İndirme hızım 800kb/s bazen 1 Mb'ye yaklaşıyor. Okul zamanı yurtta kalırken indirme hızım 100 kb/s'yi geçmiyordu ancak yine de lag olmadan oynayabiliyordum. (çok yoğun olmadığı zamanlar) Yani internet hızıyla ilişkili olduğunu zannetmiyorum.

Sorun nedir arkadaşlar ?

Sürücü güncelledim sorun halloldu arkadaşlar, artık sıkıntısız oynuyorum.

• Açık beta oynayan arkadaşlar,

Yeni steam profilim "Erguvan"

Ekleyin, oynayalım..
  • CoH 2 oynuyorum birkaç gündür. Rezalet. Oyun çok renklenmiş. Age of Empires 3 gibi olmuş. Gerçekçiliği artıracağız diye daha da berbat etmişler. Sesler neydi öyle! CoH 1'deki Howitzer, Mg 42 sesine bakıyorum bir de buna bakıyorum da resmen şu basit modern savaş oyunlarına dönmüş. Açıkcası o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Sesler boğuk olmuş oyunun o sizi içine çeken havası kaybolmuş. Ayrıca seslendirenler de hiç hoşuma gitmedi. Tüm birimlerin konuşmaları birbirine benziyor.

İlgimi çeken tek şey Sovyet keskin nişancısı çağırdığımda gelen bayanlardı. Alışmışız hep erkek askere bu ne dedim ilk başta
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

CoH 2 oynuyorum birkaç gündür. Rezalet. Oyun çok renklenmiş. Age of Empires 3 gibi olmuş. Gerçekçiliği artıracağız diye daha da berbat etmişler. Sesler neydi öyle! CoH 1'deki Howitzer, Mg 42 sesine bakıyorum bir de buna bakıyorum da resmen şu basit modern savaş oyunlarına dönmüş. Açıkcası o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Sesler boğuk olmuş oyunun o sizi içine çeken havası kaybolmuş. Ayrıca seslendirenler de hiç hoşuma gitmedi. Tüm birimlerin konuşmaları birbirine benziyor.

İlgimi çeken tek şey Sovyet keskin nişancısı çağırdığımda gelen bayanlardı. Alışmışız hep erkek askere bu ne dedim ilk başta

Kardes bos ver sen COH 2'yi. COH 1 live commentary videolarina aban youtube da. Ben acemi COH oyuncusuyum, faydali oluyor videolarin. Devami gelecek mi?

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.